2. Turda oyunuz kime?
RECEP TAYYİP ERDOGAN
KEMAL KİLİCDAROGLU
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kemal Kılıçdaroğlu lütfen kimse bana hakaret etmesin siz benim düşüncelerime saygı duydukça ben de sizin düşüncelerinize saygı duyarım hepimizin düşüncesi aynı olacak diye bir şey yok isteyen Recep Tayyip Erdoğan'a verir isteyen Kemal Kılıçdaroğlu'na verir bu insanların kendi tercihi lütfen kimseyi tercihinden düşüncesinden dolayı yargılamayın
Kimse kimseye burada hakaret edemez ozguruz
Valla bana eden çok sırf kendi düşüncemi yazdım diye demediklerini bırakmadılar
Sacmalik
Beni de yargilayan cok olmuyorsa olmuyor
Burada boş insan çok gerçekten
Burayi bosverin disarida da bos
Artık Tayyip olmasın hiç memnun değilim ondan ülkenin hali kötüye gidiyor bizim millet göz göre hala buna veriyorlar ben hakkımı helal etmiyorum demekki bir insan başkasının yerine kendini koymalıki ona göre empati kurup öyle düşünerek oy vermeli Yani zengin fakirin halini anlamalı
Nerede yasiyorsunuz koy sehir
Karsisinda dogru duzgun bir muhalefet olmadigi icin Recep Tayyip alicak buyuk bir ihtimalle
Gercekleri konusalim. Ben bu yasimda fatura ve gecim sikintisi yasiyorsam. Sukrediyorum halime calisabiliyorum ama bu hayat boyle gider mi bilemem.
Cok sikintiya giriyoruz yetismiyor
Tabiki Hayat kolay degil sartlar zor ama isde Hic bisey de gorundugu gibi olmuyo maalesef kimsenin elinde sihirli bir degnek de yok her seyin super olmasi icin ulke hepimizin ulkesi gonlumuzden gecen ulkemiz icin Kim daha faydali olucaksa onun kazanmasi temennisi olabilir artik bekliycez gorucez
Ezan susturulmasin bayrak inmesin yeter
Kesinlikle tabiki yoksa sonra ki pismanlik fayda etmez onun icinde bir birey olarak gidip oy umuzu kullanmak boynumuzun borcu
Eig icin tsk ederim
Cevap
4Cevap
Şu reislerin desteğini kim alırsa ona
Pazartesi
Evet 4 gözle bekliyorum
Hayirlisi kardesim
Adamın fotosu şak diye ekrana düştü korktum bu korku bana yeto
Oyle bir devirdeyiz ki bilmiyorum ya
İki tarafta kuru gürültü
Bilmiyorum da sasirdik ya
Recep Tayyip Erdoğan
Hayirlisi
Aynen öyle bizim dedigimiz olmaz bakıp görecez
Hain cok inan ama yapilanlarda ortada
Hain her yerde var bunların alayı bozuk zaten hepsini topla kuyuya at yak zaten hic birinden hayır gelmez
Aldigi maas 8506 lira yetiyor firsatci 3 katina cikardiysa digerlerinin neden gunahi var ya ithal ediyoruz cunku artik kimse tenezzul etmiyor
En başta bizim milletimiz halkımız bozuk halk bozuksa başa doğrusu gelir mi gelmez asla bu halk diyor ki biz adam insan olmak istemiyoruz olmayacağız ama birisi gelsin bize degnek degdirsin herseyi düzeltsin biz yine de adam insan olmayalim diyorlar simdi boyle olunca ne oluyor başa düzgünü gelmiyor bakiyor bu halk böyle mi böyle ne istiyor kazık istiyor o zaman biz de sokariz diyorlar bu böyledir düzgün halkın başına kendi gibi birisi gelir
Kk ülkemde sığınmacı sürüsü istemiyorum
Artik gec geldiler gitmeleri zaman alir
Kabine kurmuyon belediye daha yetkili seneye bakilir ona
Kemal dedeme
Hayirlisi olsun ya ama kafalarda tek bir soru
Kemal Swordsmanson
Vayyy sende mi..
Erdoğan
Hayirlisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?