Muharrem ince yi de katarsak hepsinin oy oranı kaç olur sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
muhtemelen ilk turda rte %55 alır. mansur yavaş falan aday olsaydı çok değişik şeyler olabilirdi ama kk ve ince rte yi geçemez diye düşünüyorum
Erdoğanın oy'u %30 lara düştü diyolar ne kadar doğru bilemiyorum ama kriz yokken 2018 de%52 ile kazannıştı Erdoğan şuanda çok şey değişmişken oylarının arttığını ilk turdan kazanacağı imkansız bence kazabilir ama ilk tur da işi bitiremez
yani ilk tur evet belki biraz zor ama ikinci turda muhtemelen karşısında kk olur %55 alır bence. ama mansur yavaş falan olsaydı mansur seçilirdi diye düşünüyorum. hatta seçeneklerin içinde en kolay rakibi sanırım kk idi gitti o aday oldu
İlk turda
Erdoğan 42
Kılıçdaroğlu 37
Hdp adayı 15
İnce 2
İkinci turda ise
Kılıçdaroğlu 57
Erdoğan 43
Hdp 15 alamaz
En fazla 10 13 arası
13 ü geçmez
Son seçimde 13 aldı ve şimdi çok dah güçlü
5 aldı ne 13 ü aç bak.
@Berkay03_ kendi oy'u 13 e yakındır knk
Tamam bende maksimum 13 alır dedim
Ama 15 i bulmaz
Ne 5 i ya ençok oy alan 3. Parti
4
En son seçimde en çok oy alan 4. partiydi daha birkaç gün önce baktım 2019 seçim sonuçlarına %5 ile 4. olmuslar
Kafan yerinde değil galiba hdp in ençok oy aldığı şehir İstanbul 2019 da İstanbul İzmir Ankara adana mersin Antalya gibi birçok ilde seçime girmedi. Sadece İstanbul'da 1.8 milyon oyu var
Knk 15 ı bulmaz bee abartma ama 3. parti iyip te olabilir onların oyu%16 felandır
Aç bak 2019 seçim sonuçlarına inanmıyorsan
@Berkay03_ parti olarak Akp%38 bence CHP%27 olmuş olabilir iyip%15 HDP%13 yaa
Hdp 10 13 arası olur işte 15 i bulmaz
İyi parti de 15 18 civarı olur. Mhp 8 9 civarı
İp mi anketlerde şişirildi yoksa oyu 7-8 bandında. HDP en son genel seçimde 13 aldı şimdi ise tip ile dah güçlü parti olarak 18 e kadar yolu var ama ben 15 dedim. Milletvekili olarakta son seçimde ittifaklara çok vekil kaybettirdi ama yeni sistemde ittifaklar arası celil paylaşımı olmayacağı için en karlı parti o yüzden rahatlar. Önceki seçimde 67 vekil kazandı şimdi aynı oy ile 90 vekil alıyor ama tip ve hdp bu dönem popülaritesi çok arttı en az 100 vakil çıkarıp meclisin en etkili muhalefeti olabilir. Şimdi konuşulan ise Tip e enaz 20 vekil verip grup kurduracaklar. Tip dah ada öne çıkacak bir sonraki seçimde ise işler çok değişecek.
Knk tip dediğin parti%0.5 gibi bişey dir bence zaten TKP bile%1 anca yapıyo
Aga hdp 13 falan almadi aç bak 5 aldi
@Berkay03_ knk en sonki genel seçimde mi aldı az özelden ulaşırmsn
2019 da evet
%5 almışlar
TİP hiç seçime girmedi. Bu dönem en popüler vekiller tip vekilleri. Sokağın en beğendiği muhalefet onlardı. Berkay kardeşim git sür falan iç. Belediye seçimlerinde HDP sadece 15-20 ilde seçime girdi. Sadece İstanbul İzmir adana mersin oyu %7 üstünde. Genel seçimlerde 13 aldı. Bu seçimde de herilde seçime girecek ve 15-18 arası alacak.
Sen süt iç 2019 seçim sonuçlarına bak diyorum kafandan sallıyorsun
@Berkay03_ knk 2019 yerel seçimdi ama genel seçim 2018 de oldu
Mala anlatır gibi diyorum 2019 seçimleri belediye seçimleri hdp biröom ilde CHP adayını destekledi. O yüzden oyu CHP ye kaydı.
Yav 2 xper olsam link atcam da atamıyorum hdp barajı zar zor geçiyor allah aşkı yüceltmeyin 15 alacak falan diye.
Muharrem ince kazanır bence bu seçimde
Çok zor
Umarım kazanır dıyelum ya🥲
Bilmem ama zor
Knk sosyal medyada ki anketler de muharrem ince çıkıyo ama genç lerin oy'u o yaa normal seçimde %10 yaparsa helal olsun
Max yüzde 5 alabilir Ince
Bakalım nasip artık kemal kazanacagına erdoğan kazansa daha hayırlı
Orası öyle zaten çoğu kişi için
Bu sefer KK alacak bu seçimi
@Berkay03_ CHP HDP İyip hepsi birleştiği taktır de kılıödaroğlu ilk turda kazanır bence ama İyip ten oy vermeyenler olur
Hdp 6 lı masada değil şu an ama katılabilirler öyle olursa kk kazanır
@Berkay03_ ikinci tura kalır bence bu seçim kılıçdaroğlu nu çıkarmak riske sokmak gibi oldu gidip imamoğlu ya da en güçlü aday mansuru çıkarsalardı ilk turda bitirirdi bence
Valla ilk turda erdoğan da bitirebilir eğer hdp 6 lı masaya katılmazsa
@Berkay03_ HDP masaya katılmayacak knk bence zaten meral akşener HDP yi istemediğini belirtti bugün o yüzden riskli geçecek
Pervin buldan aday çıkarma kararımızdan vazgeçebiliriz demiş bugün yani katılmasalar bile dıştan bay kemali destekleyebilirler
Kemal bey kazanır
Rüyasında kazanır o