Tamam
Tamam değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oyların bölünmemesi açısından Kılıçdaroğluna vereceğim oyumu. Aksi halde felaket olur. Kılıçdaroğlu kazandığında bu ucube sistemden çıkıp, parlamenter demokratik sisteme geçeceğiz. İşte o zaman ki seçimde artık düşünürüm kime oy verip vermeyeceğimi. Ama şu an öyle bir lüksümüz yok. akp nin karşısında ki en güçlü oluşuma vermeliyiz oyumuzu. O da Millet İttifakı ve dolayısıyla Kılıçdaroğludur.
Muharrem Millet İttifakının oylarını bölebilmek, onları yıpratabilmek ve bu sayede sürekli olarak kan kaybeden akp yi kurtarmak için oluşturulmuş bir projedir. Malum troller sayesinde sadece sosyal medyada karşılığı vardır ama halkta bir karşılığı yoktur.
Akıllı davranmak ve tek bir oy bile fire vermeden, tek bir oy bile bölünmeden hepimiz gidip Millet İttifakına oy vermeliyiz.
Cevap
5Cevap
Sesli güldüm ya soru tarzın hoşuma gitti. Ama ne yazık ki tamam olmayacak nasıl ki ille de Erdoğancılar varsa aynı şekilde ille de Kılıçdaroğlucular var. O kadr seçim kaybetmesine rağmen hala var. Bu ülkenin o ikisinden de kurtulması lazım.
Kesinlikle haklısın çünkü memleket partısı ak partı secmenındende oy alıyor eğer k. k oy vermeyı dusunen herkes Muharrem ınceye oy verırse 60 65 bandında bır oy alarak kazanır k. k aday olması chp nın oylarını dusurmustur bu gercek ınsanları sırf rte den kurtulmak ıstıyorsanız ya seve seve ya... bana oy vereceksınız durumuna getırdı adam gıbı adam olsaydı k. k imamoğlu ya da mansur yavas aday yapardı koltuk sevdası 75 yasına geldım artık ne beklıyorsun
Yaa asıl tam aksş oy bölünmemesi için Kıloçdaroğlu
2 aşamalı seçimde oy bölünmesi diye bir şey söz konusu değil.
Chp seçmeni kilicdarogluna oy verir. Çoğunluk kilicdaroglu der
Abi valla seçim muhabbeti baydı artık bi salın kim napıyorsa yapsın
Asıl Muharreme verirsek öyle olacak gibi duruyor, oylar bölünüyor ya. Ne kadar ben de dahil bircok kisi Muharremi iste de cok zor olacak is değil kazanamaz. İlk turda Kılıçdara
Başka çare kalmadı zaten
reis forever. sonuna kadar erdoğan.
Düşündüm de Erdoğan'a vercem
Kemal Kılıçdaroğlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?