Veririm
Vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim düşüncem her zaman keskin ve net olmuştur. İnsanoğlu hata yapabilir fakat bir hatanın üzerine 20 yıl gidilmez. 20 yıldır deviremediğin bir adamın karşısına enflasyondan faydalanıp işim kolay diyerek çıkarım, seçimi alır 20 yılı unuttururum zannediyorsan alacağın tek şey, RTE'nin konuşma yaptığı balkonu temizlerken kullanacağın fırçanın başıdır. Hayatımda kılıçdaroğlu kadar siyasetten anlamayan, vasıfsız, geleceği öngöremeyen, vizyonu, misyonu kabiliyeti sıfır olan bir adam tanımadım. İ
Girdiğimiz her ortamda söyledik, uzaylılar dünyayı ziyaret edince söylemişler, ruslar yer altından duydukları sesleri çözümleyince aynı şey ortaya çıkmış, 15 yüzyıldan kalma denizde bulunan şişede aynı not yazıyormuş, bazı hadisi şeriflerde geçiyor diyorlar, afrikanın en ilkel ve insanlıkla tanışmamış GruGara kabilesinin dili çözülmüş ve şefleri aynı şeyi demiş. Bizde yüksek sesle tekrar diyoruz ::::
KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAY OLMASIINNN!!!
Aynısını İstanbul için Erdoğan yaptı, Binali Yıldırım'ı bile koysam alırım dedi ve kaybetti. Şimdi iktidarın bunca yıldır ülkeyi getirdiği duruma bakarak, kendimi de aday göstersem alırım havası var. Altı parti deyince fazla bir şey gibi geliyor kulağa ama iyi parti haricindeki dört parti toplamda yüzde 4-5i zor buluyor zaten. CHP, diğer dört partiyi kafalamıs olabilir ama bundan sonra işi zor
Tipe bak. Hala daha sırıtıyo. Sırıtmayan bir fotoğrafı yok. Liderlik 0, erkeksilik 0, siyaset yeteneği de 0. Neden pazarda limon satmak ya da ne bileyim bir restorant açmak yerine siyaseti seçmiş ki. Bence hiç başarılı değil siyasette. Ayrıca çalışkan da değil. Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 5 i bile geçemez bence.
Cevap
60Cevap
akp dışı kim olursa oy verebilirim.
Kim ne derse desin etrafıniza bir bakın ABD ile Erdoğan ne zaman s400 krizi oldu ekonomi kötüye gitmeye başladı bir yandan sanayi ve milli üretim yapmaya çalışan diğer yandan ABD'nin fonladigi 6 masa hiç düşünmediniz mi Kılıçdaroğlu ne diyor bütün projeler iptal neden acaba? Sihalar ihalar Erdoğan'ın damadı iptal edilecektir vs neden iptal edildiğini düşünmediniz mi gerçekten bizim millet kör 90 li yillara dönmeye çalışan bir zihniyet herşeyiyle Amerika'ya sadık olmak isteyen bir devre girmek istiyorsanız PKK ile iş tutan bir partiye oy verecekseniz hdpye özerklik sözü veren bir Kılıçdaroğluna oy verecekseniz herkes vatan hainidir gözümde...
www.google.com/.../kilicdaroglunun-danismanindan-tartisma-yaratan-ozerklik-cikisi-6882110
Buda kanıtıdır hala CHP diyen varsa nedim
CHP diyen din düşmanı Allah düşmanı vatan hainidir diyecek bir şey yok
Tabi ki oy veririm Kılıçdaroğluna. Önemli olan Millet İttifakının adayı olmadı. Her kim aday olursa hiç farketmez oyum Millet İttifakına. Yok eğer olaki ittifak bozulursa bu kez oyum CHP ye, çünkü akp nin karşısında ki en güçlü parti o.
Akıllı olmak, mantıklı davranmak gerekiyor. Bu ucube sistemden dönüp parlamenter Demokratik sisteme geçmeliyiz ve yeniden Hukuk Devleti olmalıyız.
😊👍
arkadaşlar daha kötüsü olacak çok çok çok çok daha kötüsü krizlerin babası dolar 35 liranın üzerine çıkıcak yapmayın aynı hatalara düşmeyin erdoğan demeyin artık bu yoldan geri dönüş yok artık gitmeliler hala erdoğanın izinden devam mı diyeceksiniz kim olursa olsun verin artık muhalefete
iste kanka keske herkes senin kafanda olsa
😮💨
Altılı masaya oy atılmaz. Akp’nin en kötü gittiği dönemde, ekonominin en berbat olduğu, halkın akp’ye tam oy atmayacağı dönemde bu altılı masa olayı hiç iyi olmadı, sanki sistem akp’nin kazanması üzerine kurulmuş. Birleşti altı tane parti, halka güven vermeme adına sanki, herkesin ağzında kendi aralarında anlaşamıyorlar cümlesi var. Aday çıkartmıyorlar vs. Dediğim gibi sanki bir oyun var bu işlerin içinde akp iktidarı devam etsin ister gibiler, göz göre göre bu kadar acemilik olmaz çünkü.
Kılıctaroglu nasıl chp nin başına geçti?
Kasetle?
Peki kaseti yapanlar kendi istedikleri adamı getirmezler mi chp nin başına bunu anlayamayan %25 lik cahil bi chp kitlesi var bunların akıl sağlığı yerinde değil o yüzden ölümüne reis reis reis!
Reisinle beraber ülkeyi rahat rahat uyutsunlar diye Chp ve MHP aynı dönemde dizayn edildi. Reisin bop eş başkanı olarak göreve gelirken onu göreve atayanlar MHP ve CHP'yi de dizayn etmişti. Gerçi bunu anlamanız mümkün değil.
Kılıçdaroğlunu Kendi adamları bile istemiyor. Hahaha ben neden vereyim ki Kimse kusura bakmasın ben Erdoğan muhteşemdir demiyorum Ama sırf o gitsin diye daha beter birine oy vermem. Bu adam siyasi bi komedi resmen Birileri tuvallet terligide olsa oy veririm desin burada mantık yok geleceğimin daha kötü sonuclanacağı aday bi halta yaramaz
6 li masa Kılıçdaroğlu'nu aday seçmez 25 senede 15 seçim kaybetti. Cesaret edemezler. Kılıçdaroğlu koskoca CHP yi tarihten silmeye az kaldı. Aslında CHP önce kendi başkanını değiştirip sonra millet ittifakına aday çıkarmalıydi.
off neden siz? yorulduk ya ikinizin de suratını gormekten. biri ulkeyi bataklıga surukler digeri duzgun muhalefet yapamayarak buna canak tutar. yettiniz be
M. İnce olsa neyse de Kılıçdaroğlu olmaz ya. Kaç aydır adaya karar veremediler nasıl ülke emanet edilir bilemiyorum. Gelecek bizim geleceğimiz. Dikkatli karar vermeliyiz.
Kemal Kılıçdaroğluna oy vermem kendisini ülke yönetecek kabiliyette görmüyorum
Kağıthane ye kağıttepe diyen biri
İlk söylediği ile sonraki söylediği çelişkiye düşüren biri nasıl cumhurbaşkanı olacak zihnim durdu gerçekten
Keşke her siyasetçi Kılıçdaroğlu gibi olsa. Seve seve oy veririm. Namuslu dürüst birisi. Bizim millet namuslu dürüst insanları sevmiyor zaten o yüzden yıllardır kötü yönetiliyor.
Yüzde 95 derken net bir açıklama var mı? Kılıçdaroğluysa CHP de AKP’den yana deyip geçerim kazanmalarını istemiyorlar CHP’nin… Ya imamoğlu ya da Yavaş olmalıdır…
bu adam çok tatlış geliyor bana ama ülke yönetebilecek biri değil gibi hele de bu haldeki bir ülkeyi atatürk bile zor toparlar zaten ben boş atıyorum
AKP
CHP
MHP
Bu partilere de liderlerine de asla oy vermeyeceğim.
Mansur Yavaş olmazsa aday, oyumu Fatih Erbakan'a vereceğim
2011den beri Chp Oy Veririm Sağ Tarafa Hiç Oy Vermedim Garanti Aday Varken Bu İşi Riske Soktuğu İçin Oy Vermicem Hatta Ogün Osura Osura Uyucam. Meral İnce İşBirliğine Giderse Muharrem İnceye Oyumu Veririm.
Erdoğan ‘ a hakaret edemem. Sevmek zorunda değilim ama çok fazla üzerine gidildiğini düşüyorum. Kimsenin kimseye küfür ve hakaret etmeye hakkı yok
Ülkeyi yönetemiyor bu gerçek. Ancak hakaret etmeyi hak etmiyor. Eminim o da bir piyon.
Vermeyeceğime eminim. 20 yıldır Ak partiye oy vermiş bir insan değilim ancak bu seçimde oyumu ona vereceğim
Şu ülke siyaseti bir değişmedi gitti. Tayyip yine alacak. Kılıçdaroğlu 'dan CM olmaz. O vasfa sahip değil.
6 lı masa 2bin öncesi koalisyonları hatırlatıyor bana,, bi adamı hastaneye götürmeye kalksalar ne kol kalır ne bacak
K. K'nın bir eşşek karşısında bile bir şansı yok ki. Ona oy verecek kesim belli. 1. HDP'liler, 2. CHP'liler.
bu resmen danışıklı dövüş yapıyoruz demeleri olur. kazanamayacak tek kisiyi aday secerlerse hepsinin ne oldugu ortaya cikar.
Oyunlarda bot olur ya , adam yoksa karşına koyarsın onu döversin , aynı onun gibi bir şey Kılıçdaroğlu
Kïlıçlar oğlu kendi borcunu zor bitiriyor devleti nasıl yönetecek
Kılıçdaroğlunu sevmem ama erdoğan’ı hiç sevmem
Muharrem İnce aday olursa ona veririm zaten Mansur Yavaş adaylığı olursa Muharrem İnce aday olmayıp destekleyeceğini söyledi eğer Kılıçdaroğlu olursa benim oyum Muharrem İnce ye
Yaşasın yoğunluklu olarak bu düşüncedeyizzzz
Oyların bölünmesi taraftarı değilim Kılıçdaroğlu koltuktan vazgeçmeli ve oylar bir araya toplanmalı oyların bölünmesi bizi felaketin devamına götürmemeli
Ne cumhur ne millet derim MEMLEKET ittifakına oy veririm.
Ne koltuk sevdasıymıs arkadaş birakamiyorlar. Mansurdan başkası yalan olur.
Aday olarak başka isimler bekleriz Kılıçdaroğlu maalesef olmuyor !!
Yani malum kişi olmasın da artık.. lanet olsun
Yine de vermek gerekir ne olursa olsunn artık degismeli
Bu saatten sonra hala daha erdoganin isminin geciyor olmasi bile abuk..
İçimde böyle kılıçdaroğlunu adaymış gibi gösterip son anda farklı bir ismi açıklayacakarmış gibi bir his var nedense
Bir de Kılıçdaroğlunu deneyelim bence. Bu şekilde ülkenin durumu ortada.
Oy kullanmayı düşünmüyorum. Hiç birinede oy vermeyi düşünmüyorum.
bu kadar olma demelerne rağmen olacaksa, vermicem.
Muharrem İnceye vereceğim.
Umarım Meral aksener, zafer ve Muharrem ince birleşir.
Vermem yetti artık güven vermiyor her seferinde seçim kaybediliyor
Aklı başında biri, iq su den fen büyük olan biri KK ya neden versin
Ben veririm ama insanlar vermez bu adama
İnceye oy vereceğim ben. 6'lı masa hikaye geliyor. Fırıldak çeviriyorlar ama bakalım çıkar kokusu.
Kemal amca Erdoğan ile artık gitsinler yeter
Soruya yanit verdim ama İkiside olmaz Bence Bu ülkenin Lideri Muharrem İnce Olmali
6 lı masa bu saatten sonra kimi aday çıkarırsa çıkarsın benden oy alamayacaklar
Erdoğan'ın karşısındaki herkes vatan hainidir din düşmanıdır
Kesinlikle akp basmam ama Kemal'in ülke yonetebilcegini düşünmüyorum hiç bi şekilde duruşu yok oy için herşeyi yapıyor. ikisinede vermem Ben inceye vericem❤️
Zamanı gelince herkes Gereken neyse yapar diye düşünüyorum
pardon a diyecektim seçimin kaderi ile oynanmam umarım :-)
şimdi neden kılıçtaroğluna oy veririm. adam demokrat , sosyal halkçı ırkcı değil.
mansuru beğenmiş olsamda abb sinde neticede faşist ve mhp tabanlı biri. imamoğlu iyi gibi ancak karadenizli olması ve diğer adayında karadenizli olması hayır istemem. gibi gibi. bir sürü nedenler var işte.
Tabiki veririm
Bence bu kılıçdaroğlu da tayyibin adamı😂
Kılıçdaroğlu'na oy vermem
Kimseye oy vermeyi düşünmüyorum
Kesinlikle vereceğim.
asla , ya manzur yavas cikar ya hic
30 yılda geçse başka aday bulamayacaklar.
Bile bile lades resmen.
İkisi birbirinden farklı değil
Mecbur vereceğim
Vermem diyenler var ya 🤦🏼♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?