Reisçi misiniz ya da en azından onu mu yeğliyorsunuz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Reisçi misiniz ya da en azından onu mu yeğliyorsunuz
Reis normalde ben oy kullanmam Bak gerçekten hani benim umrumda olmaz ama şöyle bakıyorum diğerleri o***** çocuğu olunca mecburen onu vermek zorunda kalıyor insan
Abi git reise at yarın bir asker olarak hdpden medet uman chpye atma bence
Cevap
3Cevap
İkametgahım Konya'da, ama ben İzmir'de okuyorum. Bazı sebeplerden dolayı da Konya'ya gitmek istemiyorum, o yüzden en azından ilk turda oy kullanmayacağım; ama gönlüm sonuna kadar Chp'nin ve Kılıçdaroğlu'nun kazanmasından yana.
Bu önemli bir konu ama, sadece okula girip çıktığını kim bilebilir ki, geleceğimiz söz konusu bir oy da bir oydur be
Öyle, ama seçmen kağıdım evde. Onu almadan oy kullanamam. Ayrıca 2. tura kalması halinde de tekrar İzmir'e dönmem biraz zor olur. Yanlış anlamayın, ama bu sefer ülkeyi kurtaracağım diye kendime yazık etmek istemiyorum.
Çünkü ailem ( 7'den 70'e ) bana aşırı derecede karışan insanlar, oradayken kafama göre bir şey yapmama neredeyse hiç izin vermiyorlar, bir yere gitmek istediğimde bana " Orada ne yapacaksın? Eğer faydalı bir şey yapmayacaksan gitme. Sürekli kendine bir şeyler katmaya çalış, babanla iş yerine git, çiftliğe git " gibisinden bir sürü şey söylüyorlar.
Babam müteahhit, ayrıca bir de besi çiftliği var.
İnan ki; ben 21 yaşıma kadar bu gibi şeylerle yaşadım ve her gün kafayı yiyordum.
Bunun için seçmen kağıdına gerek de yok aslında internetten ogreniyorsun nerede kullanabileceğini sadece yerini öğrensen bile yetiyor.
Kusura bakma da aileni artık bu yaştan sonra da takma.
Ama işte öyle olmuyor, takıp takmamak benim elimde değil.
Keşke öyle olsa...
İşin zor o halde, iyi ki Konyalı değilim :d
Geçenlerde " Ben Konya'ya geleceğim, ama oyumu kullandıktan 1-2 gün sonra da İzmir'e geri döneceğim " dedim, ama dedem, babaannem, babam, annem hep bir ağızdan " Hiç öyle şey olur mu? Sanki sana burada işkence mi yapıyoruz? Bari 10 gün kal " gibisinden şeyler söylediler, ama şundan adım gibi eminim ki; onların dediği gibi yapıp 10 gün kalsam 10. günün sonunda ise bana " Zaten sene bitti, bu saatten sonra İzmir'e gidip de ne yapacaksın? Burada kal, babanla iş yerine, çiftliğe git. Biraz geleceğini şekillendirmeye bak, sorumsuz yaşama " gibisinden şeyler söyleyip yine beni sinirden deli edeceklerdir.
Bunun Konya'lı olmakla bir ilgisi yok, ayrıca biz aslen Adıyaman'lıyız.
😁
İşin çok zor paşam yav
Vallahi öyle, ama İzmir'deyken rahatım. O yüzden rahatımı hiç bozmak istemiyorum.
Ama diğer taraftan da oy kullanmayacağım için rahatsızım.
Tamam inandım ben sana artık shdhshs
Yani lütfen inan, çünkü her ne kadar üstünde durmamaya çalışsam da gerçekten içim içimi yiyor. 😁
Yes baby. Uzun zamandır ona oy veriyorum.
Hayır verene saygı duymam
Hayır tabiki de
Yaşın yetmiyor Di mi
Yetiyor yetmez mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?