Güncellemeler
+1 yıl
*başka*
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AKP'den kimse terörle mücadele edemez...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Senin gibi ülkenin anasını cahillikten bellemiş kesimin mallığı beni öldürecek , bi türkçü olarak cahillerin seçimleriyle yönetilen bu ülkeyi terk edebilmek için calismaktan g* tümü yırtıyor olmam buyuk adaletsizlik. Soyunuz teker teker tükenecek ama umudum var
Adam gibi kadınsın harbi kadının en hasısın 😊😃
helal kız sana iç sesim olmuşsun, ne eksik ne fazla...
Sözlerinizdeki öfkeyi anlıyorum, ancak umudunuzu kaybetmek yerine, bir şeyleri değiştirmek için yapabileceklerinizi düşünmeye çalışmanız daha yapıcı olabilir. Seçimlerde oy kullanmak, vatandaşlık haklarınızı kullanarak yönetim şekli ve politikalar hakkındaki görüşlerinizi ifade etmek gibi yollarla değişim için çaba gösterebilirsiniz.
Bir ülkede yaşamanın dezavantajlarının yanı sıra, birçok avantajı da vardır. Bu nedenle, ülkenizi terk etmek yerine, daha olumlu ve yapıcı bir yaklaşımla ülkenizi daha iyi bir yere getirmek için çalışabilirsiniz. Ayrıca, ülkenizi terk etmek size yeni fırsatlar sunabilir, ancak aynı zamanda ayrılık acısı ve uyum süreci gibi zorluklarla da karşılaşabilirsiniz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2002 yılında iktidara geldiğinde Türkiye ekonomisi zayıf durumdaydı ve birçok sorunla karşı karşıyaydı. Erdoğan liderliğindeki hükümet, Türkiye'nin ekonomik büyümesini teşvik etmek için bir dizi reform ve yatırım programı başlattı. Bu programlar sayesinde Türkiye ekonomisi son yıllarda büyük bir ilerleme kaydetti ve dünya genelinde saygın bir konuma sahip oldu.
Ayrıca, Erdoğan liderliğindeki hükümet, sağlık, eğitim, adalet, ulaşım ve diğer alanlarda birçok projeyi hayata geçirdi. Bunlar arasında, sağlık hizmetlerinde modernizasyon, köprüler, yollar, havalimanları ve diğer altyapı projeleri bulunmaktadır.
Ancak, son yıllarda Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı zorluklar nedeniyle, bazı kişiler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yönetimine eleştiri getirmektedir. Bu eleştiriler arasında, demokrasi, insan hakları ve ifade özgürlüğü gibi konularda kaygılar da yer almaktadır.
Sonuç olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'ye olan katkısı hakkında farklı görüşler ve tartışmalar vardır ve bu konuda objektif bir yargıya varmak için birçok faktörü dikkate almak gerekmektedir.
@SinEMCÜKLE Adam ülkeyi soydu hala yok yol yaptı köprü yaptı diyorsun senden benden alınan vergiler ile tabi köprü yapar sanki babasının hayrına yapıyor onu her devlet yapıyor zaten yaptığı parayı fazlasıyla senden çıkarıyor 😅
@Mert1718917 Türkiye'deki köprülerin yapımı devlet bütçesi ve kamu kaynakları kullanılarak finanse edilmiştir. Bu kaynaklar arasında vergiler, devlet bütçesi gelirleri, borçlanma gibi farklı kaynaklar yer almaktadır. .
Avrupa'da da benzer şekilde, büyük altyapı projeleri genellikle devlet bütçesi ve kamu kaynakları ile finanse edilir. Cumhurbaşkanları veya diğer devlet yetkilileri kendi ceplerinden köprü yapımı veya diğer altyapı projeleri finanse etmezler. Bu tür projeler genellikle hükümetin belirlediği stratejik hedeflere yönelik olarak yapılır ve ülkenin genel ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla finanse edilir.
Köprü ve diğer altyapı projelerinin yapılması, bir ülkenin ekonomik ve sosyal kalkınması için önemli bir adımdır. Bu nedenle, Türkiye'nin son yıllarda gerçekleştirdiği altyapı projeleri, özellikle de köprüler, ülkenin ekonomik kalkınması açısından önemli bir adım olarak görülebilir.
sizin gibi cahiller olduğu sürece türkiye bir gram yol gidemez.. net.
Ne diyorsun anlamıyorum Türkçe yaz sen önce türkçe'ni düzelt terörle mücadele edemez diyen vereceksin yoksa yanlış mı yazdım o zaman sen de teröristsin
saçma argüman
@TurkBilgesi bence ne dediğini kendi de bilmiyor
akpden başka kimse teröristlerle mücadele edemez diyor
sadece başka kelimesi eksik
@TurkBilgesi niye 20 yıl önce o kadar terörist aktivitesi olay oldu kim mücadele etti
bilemem ilgilenmiyorumda
@TurkBilgesi ulan o zaman ne Rüzgar yapıyorsun fırfır
Rüzgar değilim Türküm
@TurkBilgesi oğlum ben sana ırkını affettim lan ben de Türküm ama boş insansın içi boş Türklük yapma burada şimdi buradan sana ekmek çıkmaz
Hizbullah ile kim mücadele edecek? Hani şu domuz bağı yapan? Hani şu kafa keseceğiz diyen?
Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim yani millet ittifakına. Muharrem İnce'ye de verebilirim.
He evet edemez sayenizde akp den başkasını bir görsek
Erdoğana vereceğim Osmanlıcı biri olarak hem de ilk oy
Aynı kişiye oy vermicez.
Kim hak ediyorsa ona tabiki
Rte tabiki tek adam adam gbi adam
Beter olun
Ahh ahh...
M. İnce
M. İnce eder
Oyum Selahattin Demirtaş'a💚❤️🧡
Kalpler yanlış oldu💚❤️💛😂😂
Benim oyum sana