Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verir misiniz?

Açıkçası tam da oy vermek istediğimi vereceğim bir adam dürüst sözüne güvenilir hep halkını düşünen bir insan, bugün babam bana bir olayı anlat bir yerde yemeğe katılıyorlar, böyle yer sofrasında herkes tek tabak içinden yemek yiyor.

O sırada sayın kim arkadaşlar oğlunun yanında bir çocuk oturuyor yemek de böyle etli, adam yemeğin tabağını çocuğa doğru döndürüyor özellikle etin var olduğu tarafa sırf çocuk etiyesin diye kendi yemiyor çocuğa yediriyor. Adam dahası içilmeden emeklilere 15.000 lira maaş vermek istiyor hep halkını düşünen bir insan güler yüzlü hiçbir zaman kötülük düşünmüyor ve bu adama terörist diyorlar bu adamı iftiralar atıyorlar demediklerini bırakmıyorlar gerçekten üzüldüğün bir insan ve kazanmasını canı gönülden istedim tek dürüst siyasetçi kim ne derse desin ben bu adamın dürüstlüğüne inanıyorum.

Üstelik adam ne söylediyse fazlasıyla çıktı.

19.04.2023 Çarşamba 05.29

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yine herkes birbirine saygı duyarak yorum yapsın
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten yani ne kadar boş kafa bir yorum yapıyorsunuz farkında mısınız Ondan sonra akşam olur evime ekmek götüremiyorum diye ağlarsınız beter olun Ayrıca Kılıçdaroğlu'na PKK'lı diyenlere seslenmek istiyorum şu anda AKP'nin Hüda Parla Birlik olduğunu düşünün Hizbullahçılar çok mu Vatansever ama tabii sizin Kafanız basmaz Siz Aha haberden başka bir şey izlemediğiniz için size göre her şey normal hadi siz gidin Sayın cumhurbaşkanınızın Sahte togu ile sevinin alamadığınız arabayı alkışlarsınız