taraf tutmadan, prov yapmadan sadece düşüncenizi belirtin lütfen. Vermem veya veririm yeterli.

Veririm.
Vermem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
taraf tutmadan, prov yapmadan sadece düşüncenizi belirtin lütfen. Vermem veya veririm yeterli.

Açıkçası veririm neden oy vermeyeyim ki şöyle mantıklı bir şekilde düşünecek olursanız bu ülkede verilen birçok hak Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde verilmiştir, EYT konusunda Kemal Kılıçdaroğlu gündemi aldı hükümet öyle yaptı KYK yurtlarının faizi sildireceğiz dedi hükümet onu yaptı, sonrasında taşerona kadro olayını biz vereceğiz dedi gittiler taşerona kadro verdiler, o dönemde asgari ücret ₺2.500 dediler 2500 yaptılar, sonrasında dini bayramlarda emekli maaşlarına bin lira 1.100 lira ikramiye dediler gerçi onun da mı zamını arttırmadı hükumet, ondan sonra gittiler Kemal Kılıçdaroğlu söyledi diye dini bayramlarda ikramiye verdiler yani aslında yapılan birçok şeyi Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde oldu.
Kısacası o söyledi hükümet yaptı yani şimdi bu adamın neyine oy vermiyorlar veya neyine laf söylüyorlar ben anlamıyorum ki tamam geçmiş dönemlerde seçim kaybetmiş olabilir kabul ediyoruz ama her seçim kazandığında AK parti bu ülke biraz daha kötüye gitti son zamanlarda deprem mezunları ortada koskoca Kızılay bağış yapılan yer insanların parasıyla bağış yaptığı yer çadır satıyor üstelik bir de deprem zamanının olduğu bir zamanda, yani daha bunun gibi birçok şey sıralayabilirim tamam şu anda altılı masanın politikasını da çok sevmiyorum yani kendi içlerindeki adam aday olmasın diye ortalığı birbirine katıyorlar özellikle iyi parti, ne kadar ne olursa olsun sen içindeki adama destek vermen gerekiyor sen şimdiden bu ayrılıkları yaparsan insanlarla doğal olarak der ki ya bunlardan zaten bir halt olmaz.
Bunlar daha kendi arasında anlaşamıyor ben niye bu hükümete oy vermeyeyim diye düşünürken AK Parti'ye oy verir bir 5 sene daha canımızı okurlar o yüzden artık bazı şeyler bazı kalıplardan çıkmamız gerekiyor insanlara şans vermemiz gerekiyor, Mansur Yavaş Ankara büyükşehir belediyesi'ne seçileceği sırada bir sürü şey söylemişlerdi söylediklerinin daha fazlasını yaptı adam dolayısıyla yani bazı insanları şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum AK Parti'ye hiçbir şekilde oy vermem o yüzden Kılıçdaroğlu aday olursa oy veririm.
Yanlış anlama ama seni önceden tanıyorum bir ara kapak fotoğrafın rte ydi hatta bununla ilgili tartistik şimdi çok şaşırdım yorumuna
Ya onu o zaman laf olsun diye koydum da desteklemem ha 6'lı masadan da bir hafta olacağını düşünmüyorum onlarla daha kendi içinde anlaşılmıyor da artık bu saatten sonra zaten hiç vermem gerçi ben AK parti'yi bir kere verdim o da Ahmet Davutoğlu başbakan olduğunu da verdim Ahmet Davutoğlu'na verdim daha doğrusu Tayyip Erdoğan'a vermem.
Kendi kararın İstediğine verebilirsin ama bir ara öyle tartıştığımız için şaşırdım yani
Doğrudur da insanların fikirleri değişebilir
Bu kadar keskin dönüş şaşırttı beni ama değişebilir tabii ki
Açıkçası ben bunca zamandır Tayyip Erdoğan'a hiç oy vermedim ki dediğin gibi sadece Ahmet Davutoğlu'na verdim
Ben böyle dedim ama Meral Akşener istifa etti altılı masadan dolayısıyla yine Tayyip alır
:( maalesef kilictaroglu ve bencilliği anketler gösteriyor mansur yavaş dışında hiçbiri kazanamaz ama adam kaç seçim kaybetti hala daha adaylık koyuyor ya
Demek ki neymiş Recep Tayyip Erdoğan istikrarlı bir adam kimse kusura bakmasın bu dediğim için de kusura bakma ama yani adam ne kadar sahtekar olursa olsun yanındaki adam da destekliyor istikrarlı istikrarından hiç kopmuyor bunlar mı ülkenin başına gelip ülkeyi yönetecek Bir de neymiş güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçeceklermiş daha kendi aranızda anlaşamadınız 12 ay olmuş anasını satayım kaç toplantı yapmışlar bir adam açıklayamamışlar son iki ay kala da masadan ayrılmış bir tanesi yani kusura bakma da hayal dünyasında geziyorlar
veririm ve oy vermeyecek olan Mansur veya ekremi istenlere oranla şunu aciklayim sizlere Ankara veya İstanbul'dan birini çıkartsak örnek Mansur Ankara'ya hükümet hemen birini koyacak CHP de kalmayacak Ankara oradaki parayı hortumlasalar ve kacsalar buna ses çıkartsak bile mecliste önergede versek kabul edilecek mi bir düşünün tabiki hayır ne zaman kabul edildi buna Ankara halkida kabul etmez bunu böyle düşünün ki oyunu kime kesin olarak vermeyeceğini biliyorsan kime vereceğinin çok önemi yok bak seçim geliyor biri gelecek
Hiç oy kullanmadım ama bu sefer koşarak gidecem oy vermeye. Şahıslara değil vaatlere oy verin arkadaşlar. Bir lagı var "k. k hep kaybetti yine kaybeder" şu algıya gelmeyin. tek adam sistemiyle değil parlamenter sisteme giçiş olacak. bu bile muhalefete oy vermem için yeterli sebep. Fanatikliği bırakın. bir insanı sevebilirsiniz ama o insanı ülkenizden daha çok sevmeye başladıysanız psikolojik bir sıkıntı var demektir. Yeter artık! ağzınıza kilit vuruldu bunun ne demek olduğunu oturun bir düşünün öyle oy verin
Cevap
47Cevap
akp dışında kim olursa evet
Tabi ki oy veririm Kılıçdaroğluna. Önemli olan Millet İttifakının adayı olması. Her kim aday olursa hiç farketmez oyum Millet İttifakına. Yok eğer olaki ittifak bozulursa bu kez oyum CHP ye, çünkü akp nin karşısında ki en güçlü parti o.
Akıllı olmak, mantıklı davranmak gerekiyor. Bu ucube sistemden dönüp parlamenter Demokratik sisteme geçmeliyiz ve yeniden Hukuk Devleti olmalıyız.
akp ve rte den kurtulalım, şu ucube sistemden normal parlementer demokratik sisteme geçelim ondan sonra isteyen istediği kişiye oy versin, fantezi yapsın ama şu an öyle bir lüksümüz yok. Ülke elden gidiyor artık. O yüzden hepimiz bir olup, hiç fire vermeden, oylar bölünmeden Millet İttifakının adayına destek olalım.
Ben oy kullanmıyorum hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum ama biraz değişiklik istiyorum hep akp kazanıyor başka bir parti kazansa ne olacağını merak ediyorum her şey daha mı güzel olacak yoksa daha mı bokka gidecek asıl bunu merak ediyorum.
Bence yine akp kazanacak küçük bir farkla kazanacağını düşünüyorum Türkiye için hayırlısı neyse o olsun...
Veririm tabiki. Mevcut düzeni değiştirmek için veririm, gelecek nesillere karşı başım eğik durmasın diye veririm, ülke geleceğini kurtarmak için veririm. Bu ülkenin çağdaş ve ilerleyen bir ülke olmasını istediğim için veririm.
Veririm zaten cumhurbaşkanının yetkileri azaltılarak yeni sistemde. O yüzden çok önemli değil. Mevcut parti gitsin ilk hedef olarak.
Ayrıca mevcut düzende zaten düzülüyor, Kılıçtaroğlu olursa vermem diyen zevk alıyordur.
Ben açık ve net desteklerim. Eğer uzlaşı olduysa destekleyin ha desteklemeyecekseniz madem 6 partiye rağmen o zaman ortamdan memnunsunuz bundan sonra da kimse sesini çıkarmasın yani.
Kendisini insan olarak seviyorum ama oy konusu gerçekten hepimizi etkileyecek bu yüzden hayatımda hiç olmadığım kadar kararsızım seçeceğim aday konusunda
Herkes tayip gitsin istiyorken nasılsa seçilirim diye kendini ortaya atmak koltuk sevadası değilde nedir.
Akp'nin gitmesi için tek alternatif kılıçdaroğluysa veririm mecbur.
Kendimi bildim bileli aynı partidenim kılıçdaroğlu aday oldu diye vazgeçemem ama ne yapacağımı da bilmiyorum
Çünkü adam bizden biri yani halktan
Evi normal bir daire
Cocuklari normal bir vatandaş çocuğu gibi askerlik yapıyor
Adam çalmıyor çalmak isteseydi ssk başkani iken çalardı veya İstanbul Ankara İzmir ve bir çok şehir elinde çalmak isterse her türlü çalardi.
En iyisi o olmuş bakmayın böyle kemal bey aday olmayın sloganlari atildiğina aslında hepsi ihtidarin oyunları.
Rte de vermem buna da
Başka kişiye verecem bakalm
Aday olacağım. Oylar bana 🤣
Olm bu ülkeyi niye hep moruklar yönetiyo genç zihni parlak adamlar varken niye bunlar lan
Doğru tespit JDJDJDJDJDJD
aynen ya
Niye vermicekmisin bu saatten sonra seçilir her türlü
Tabikide vermem bunun ülke yönetebilceğini sananlara acıyorum
İlk etapta oy vermem, 2. ye kalırsa veririm.
Mesele memleket ise Memleket Partisine kullanırım oyumu.
Ekrem imamoğlu dışında bir adaya oy vermek istemiyorum
Mansur Yavaş aday olursa Mansur başkan
Olmazsa
Muharrem İnce
İlk turda hayır, ikinci turda Tayyip’le kalırsa mecburen veririz
Kılıçdaroğlu mu hahahah, tabii ki hayır. Oy'um Haluk Levent'e
Ülkeyi kurtarmak istiyosaniz 1. Tercih Mansur Yavaş , 2. Muharrem İnce
Erdoğan'ı sevmesem dahi vermem. Hayır yani bu mu yönetecek ülkeyi.
Ebu cehil olsa ona bile veririm. Ayrıca Kılıçdaroğlu dürüst adam hırsız değil. Sırf alevi ve Tuncelili diye oy vermeyen kesime yazıklar olsun
Kanka Alevi veya Tunceli olması ile alakalı ülkede o kadar gündemde sıkıntılar var tutuyor başörtüsü meselesini gündeme tutuyor Mesela dese ki ben iktidara gelince Suriyelileri göndereceğim ekonomiyi düzelteceğim şöyle yapacağım Böyle yapacağım herkes oy verir ama geliyor saçma sapan meseleleri açıyor
Suriyelilere vatandaşlık verdi hükümet göndermen artık çok zor. Başörtü meselesinde ise güvence verdi. Bu kötü bir şey değil. İyi niyetinden dedi. Ayrıca neler yapabileceğini açıkladı. Bana en samimi en dürüst ve çalmayacak gelen kişi Kılıçdaroğludur. Ekibi de çok sağlam. Kılıçdaroğlu gelirse ülkeye adaletin geleceğini düşünüyorum. Hem kendi dürüst ve çalmaz hemde ekonomi dış politika vs alanındaki ekibi işin uzmanı ve profesyonel biri. Gözüm kapalı inanıp güvenip oyumu veririm.
Kılıçdaroğlu başarılı bir siyasetçi olsaydı bu kadar kötü yönetimi olan hükümeti bu kadar uzun süre hükümette tutmazdı Ben başarılı bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum hala daha Erdoğan'ın karşısında kaybediyor anketlere göre Ya Ekrem imamoğlu'nu ya da Mansur yavaş'ı aday göstermeli Ben de kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum ama görünen köyde kılavuz istemez seçimi kazanmak için 2 kişiden birisinin aday olması lazım
6lı masanın adayı kim ise oyumuz ona. Yeterki bu kişi gitsin de kim gelirse gelsin.
Kdkdkd beklediğin vaatler buysa gel sen" Zafer"e yürüyelim birlikte
Aday olmasını istemiyorum ama hükumete de vermem oy muharrem inceye vereceğim
Mansur Yavaş aday olursa Mansur başkan
Olmazsa
Muharrem İnce
Asla vermem ülkeyi yönetebileceğini düşünmüyorum. Bunlar ülkeyi satar Allah korusun
Vallla artık kim geçerse geçsin yeter ki Erdoğan defolup gitsin yıllardır başta adam gitmedi gitmeyecek sanırım kim gelirse gelsin zaten bu yönetimi kimse değiştiremez bir kere s*ctı devletin haline
Daha parti yönetemeyen biri ülke mi yönetecek
Sarı, kullanılmış tuvalet terliği de aday olsa oyumu ona veririm. :)
vermem asla verecgim tek adam recep tayıp erdogandır
Vermeye alışmışsın vermeye devam et 😂
Şaka mısınız? KK ya oy mu verilir? Bu devlet o kadar ucuz mu? Sonra pkklılar devlette cirit atsın
Sol kesimde daha kaliteli insanlar var bence
Babama veririm daha akıllıca olur.
Reise vereceğim
Veririm de Mansur Yavaş kesinlikle
Vermek zorunda kalırım
Oy felan vermem başkasını aday göstersin
Zaten bunlara vermicem benim icin onemi yok
Oyum kesin Reis olur.
Rtye bile veririm buna vermem
Tabikide veririm
Veririm Erdoğan otokrasisi devrilmek zorunda
Günahimi bile vermem sayin Kemal’a
Veririm tabiki eden vermeyelim ki
Mecbur Tayyip Erdoğan'a mı vereyim
13. Cumhurbaşkanı; Kemal Kılıçdaroğlu 🇹🇷
Şuna ülke teslim edilir mi bi bakın şuna ya.
asla vermem bunne anlar ülke yönelekten
Vermem asla
Hayır. Asla.
Vermem
Vermem
muharrem ince veya mansur yavaş
Hayır ve zaten 6 lı masada dağıldı bugün
Hayır vermem
Mecbur kalmadıkça vermem
Seve seve🥰✌️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?