Gündem Kılıçdaroğlu aday olursa oy verir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şahsen umut vardı ama eğer kılıçdaroğlu olursa oy vermem... Güncellemeler+1 yıl Eğer aday olursa tüm muhalefet Erdoğan'ın destekçisidir derim Kılıçdaroğlu aday olursa oy verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl büyük çoğunluk vermeyeceği için boş oy atmış olurum diye düşünüyorum. bilemiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben oy atamaya tenezzül dahi etmem dalga geçer gibi Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Gündem konusunda 766 cevap paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun zekası bu ülkeyi idare etmeye yetmez 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mansur başgan ah aday olsa keşke. Kılıçdaroğlu aday olursa yine kazanamaz bence. Çünkü kılıçdaroğluna karşı pek iyi düşünmüyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şahsen çıkp oy dahi kullanamam Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl O aday olursa ümit özdağ ikinci turda kemal Rte olursa rte mecbur 0 4 Yorumla Yazgn +1 yıl Aday olursa ümit özdağ ve mansur yavaş'a vermek lazım. Rte ve kk olursa hiç birine vermem. Boş atarım Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Boş atarsan en çok kazanan kişiye o oy geliyor çok akıllısın knk skskk Yorumla Yazgn +1 yıl Evet biliyorum kazananı desteklemiş gibi olduğumu. Ama hangisinin kazanacağını bilmeyerek boş oy atıyoruz. Ve ben rte ve kk arasında seçim yapmam. Boş atarım Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl iyi sen öyle yap sksksk Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İmamoğlu ve kılıçdaroğlu'na oy vermem asla. Ama mansur yavaş'a oy veririm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Herks Mansur başkan diyor bunu neden görmezden geliyorlae Yorumla
Seddaaggünneşş Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Asla.. Yalancılara oy yok.. Güvenmiyorum samimi gelmiyor 1 0 Yorumla
IKAFAMAGÖREI Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Atatürkün partisi ile alakası yok şu an. Vermem 3 2 Yorumla Yazgn +1 yıl Atatürk'ün yolundan taviz vermeyen tek parti zafer partisi şu an. O yüzden zaferi desteklemek Lazım Yorumla IKAFAMAGÖREI +1 yıl Gidişatı güzel Yorumla
mariachiel Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl vermek istemiyorum. duzgun bı aday çıkmalı 1 0 Yorumla
Can34__ Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Mansur yavaş ümit özdağ dışında birine oy vermem 1 1 Yorumla Yazgn +1 yıl Katılıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
büyük çoğunluk vermeyeceği için boş oy atmış olurum diye düşünüyorum. bilemiyorum
Ben oy atamaya tenezzül dahi etmem dalga geçer gibi
Kılıçdaroğlu'nun zekası bu ülkeyi idare etmeye yetmez
Mansur başgan ah aday olsa keşke. Kılıçdaroğlu aday olursa yine kazanamaz bence. Çünkü kılıçdaroğluna karşı pek iyi düşünmüyorlar
Şahsen çıkp oy dahi kullanamam
O aday olursa ümit özdağ ikinci turda kemal Rte olursa rte mecbur
Aday olursa ümit özdağ ve mansur yavaş'a vermek lazım. Rte ve kk olursa hiç birine vermem. Boş atarım
Boş atarsan en çok kazanan kişiye o oy geliyor çok akıllısın knk skskk
Evet biliyorum kazananı desteklemiş gibi olduğumu. Ama hangisinin kazanacağını bilmeyerek boş oy atıyoruz. Ve ben rte ve kk arasında seçim yapmam. Boş atarım
iyi sen öyle yap sksksk
İmamoğlu ve kılıçdaroğlu'na oy vermem asla. Ama mansur yavaş'a oy veririm
Herks Mansur başkan diyor bunu neden görmezden geliyorlae
Asla.. Yalancılara oy yok.. Güvenmiyorum samimi gelmiyor
Atatürkün partisi ile alakası yok şu an. Vermem
Atatürk'ün yolundan taviz vermeyen tek parti zafer partisi şu an. O yüzden zaferi desteklemek Lazım
Gidişatı güzel
vermek istemiyorum. duzgun bı aday çıkmalı
Salatalık veririm...
Mansur yavaş ümit özdağ dışında birine oy vermem
Katılıyorum
veririm