Tayyip gitsin de kim gelirse gelsin
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tayyip gitsin de kim gelirse gelsin
Hayır, İstanbul Avr. yakasında yaşayan bir Türk vatandaşı olarak söyleyebilirim ki İstanbulun anasını ağlattı. Zamanında belediye başkanı seçildiğinde umarım iyi bir yönetim sağlar diye sevinmiştim fakat sonuç hüsran... Söylerken dili bir karış açılıyor fakat icraata gelince elinden bir şey görmedik.
Tabi ki veririm hemde seve seve.
Partili cumhurbaşkanının tüm engellemelerine, İller Bankasından gelmesi gereken paraları kesmesine, yurt dışından anlaşmalar yapıp kredi almasına hatta vatandaşın gönüllü yardımlarını bile engellemesine rağmen, İmamoğlunu çok başarılı buluyorum ve Millet İttifakının cb adayı olarak Kılıçdaroğlundan sonra en çok olmasını istediğim kişi.
Mansur Yavaş'ı da seviyor ve destekliyorum ama asla Millet İttifakının cb adayı olmasını istemem çünkü padişahlıktan ve krallıktan bile daha fazla yetkiyle donatılmış ucube bir sistem olduğu için bu yetkilerin mhp kökenli birine geçmesi ona ne kadar güvensemde beni korkutur. Çünkü bahçeli örneği ortada. mhp kökenli birine asla fazla güvenemeyiz
Swn bile aday olsan veririm
şu an isim seçmek bönlük olur çünkü yapılması gereken tek doğru şey cumhur ittifakının karşısında en güçlü olan aday kimse isim farketmeksizin ona oy vermektir, yani Millet İttifakının adayı kim olursa ona oy vermek gerekir. Ülke normale dönsün, Parlementer Demokratik sistem gelsin, o zaman yapılacak olan seçimlerde bakarız isimlere. şu an böyle bir lüksümüz yok çünkü ülkemiz yıkılmak üzere artık
Cevap
7Cevap
Evet verirdim
Essek bile camura birkere batar, ama bizde essekten daha essek iki ayaklilar var, kalkar bu BALONU birde Türkyienin basina bela eder, Istanbulun anasini 3 yilda becerdi ya, birde Türkiye'nin anasini becersin, ne olacak zaten.

Hayır, çünkü İstanbul'u batırdı. Ne kadar malûm kişi kötü göstermeye çalışsa da kendini kanıtlayamadı ve uğraşmadı. Mansur Yavaş der susarım.
imamoğlu 3 küsür senedir İstanbul'a ne yaptı, ne kattı diye sorarlar adama
Evet tabiki kim olursa olsun hayır diyrnler akp den şikayetçi değil herhalde bu aptallar yziinden bir şey degismiyor
O nasıl bir düşce ya kim gelirse gelsin miş. İçin de memleket aşkı yok belli karnın doysun yeter senin için senin düşüncene sahip insanlardan korusun Allahb
Bu nasıl bir KAFA kim gelirse gelsin
Evet
Hayır vermezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?