Müge Anlı cumhurbaşkanı adayı olsa oy verir misiniz 😃?

oy vermem çünkü kendisi feminist yani tarafsız değil kanunen zaten kadınlara çok haklar verilmiş hatta bazen o kadar fazla ki erkekler o kanunların altında eziliyor yanlış çıkarılmış kanunlar var eğer o başkan olursa erkeklerin durumu daha da zor olacağına kesinlikle eminim bu yüzden de taraflı biri değil tarafsız biri gerek yanlış kanunları düzelten eşit haklar sağlayan
Ona oy verirler mi hiç ya o kadın hiç ülkeyi yönetemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülke yönetemiyor ama idare ede ede yapıyor bir şeyler idare fitil işi yapıyor yani demek istediğim şu ki cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülkeyi yönetmeyi bıraksın erkenden en başa yani ülkeyi yönetecek kişi olarak şu yeni cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu geçmelidir nokta
Müge ANLIYA vır tek programi için mi oy vereceğim yani kızlar da hep veririm demiş kızlar uyanın kendinize gelin onca şeyi Müge yapmıyor o sadece sunucu arkasında çalışan o kadar ekip ve Emniyet var o sadece başarılı bir sunucu
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hani Van da deprem olmuştu
"Tüm Türkiye, her ne kadar Van'dan da gelse haber, üzüldü..."
Cumhurbaşkanı kucaklayici biri olmalı her zaman
Biz de böyle bir algı var maalesef. İnsanları hangi konuma oturtacağımızı bilmiyoruz. Cornavirüs patladı. Herkes Koca'yı tanıdı. Başta süreci iyi yönettiğini düşündü herkes. Bunun üzerine yapılan ankette Erdoğan'dan sonra AKP'nin başına kim geçmeli kim cumhurbaşkanı olmaı anketinde %22 oran ile fahrettin KOca 3. sırada yer aldı. Ama bu yüzde 22 bu adamın bakanlık yaptı diye her görevi yerine getirmeyeceğini düşünmedi. Ooo adam başarılı, tamam hadi cumhurbaşkanı yapalım. Müge televizyonda iyi hoş hadi cumhurbaşkanı yapalım. İnsanlar kendi alanlarında başarılı olabilirler. Ama bu her alanda başarılı olacakları anlamına gelmez. Ben oy vermezdim.
Ben kaybolsun bie daha bulunmasın diyorum sen oy verir misin diyorsun ona eşeğin seyini veririm
yok kendi bildigiyle ilgilensin , bastakine bı tavsiye sadece
seveni kadar sevmeyeni de var kadin gibi kadin ne istiyorsunuz anlamadim
hahaha şu dikkatimi çekti erkekler vermem demiş kadınlar veririm demiş :D
Öyle bişey olursa Türkiyenin Volodemir Zelensky si olur.
Bu erkek düşmanına bırak cumhurbaşkanlığını, belediye meclis üyeliği bile vermem
Hayır vermem. Bağırıp çağırıp birilerine laf yetiştirmekten başka bir halt yapmıyor🙄
vermem o devlet yönetemez. o eğitim ve kabiliyeti yok. onun kendi uzmanlığı ona yeter.
Vermem çünkü bu kadının doğruları herkesin doğrusuymus gibi davranıyor akıllı biri olduğunu düşünmüyorum. Sonradan okul okumakla olmuyor bazı şeyler her şey zamanın da. Bazen insanlari aşağılıyor mayasında dönüyor yani
Magazin mi yapacagiz? Ne sacma bir soru ya, kadin program yapiyor, Türkiye'yi programlami yönetecek.
Vermem. Birkaç konu geldi, üstüne gitmedi. Üstüne gitseydi verirdim.
Olsun isterim herseyi buluyor kadın. Petrol dogalgaz ve dolarda bulur 😂
Tabiki vermem zamanında levent kırca ile olan videosu hala aklımda
İç işleri bakan yardımcısı olurdu Çünkü bütün pis işler gün yüzüne çıkardı
Bu kadına güvendiğim kadar hiçbir siyasiye güvenmiyorum. Verirdim.
hangi zekayla soruluyor bu sorular bilmiyoırum. kadın siyasetçi değil bir kere.
Gözüm kapalı veririm hemde o kadar güveniyorum şu kadına delikanlı kadın dobra dobra Cat çat
Kim ki o toplumu tanımayan hayal dünyasında yaşayan cahilin teki...
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş