Gündem Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olsa oy verirmisiniz? AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Verirseniz neden verirsiniz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olsa oy verirmisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Eren_33 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl muhalefetten kim olsa vereceğiz bu iğrenç düzenin son bulması için. tabi gönül daha çok ekrem imamoğlundan yana 1 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl bir günah işlesem, biri çıkıp bana sorsa günahını verir misin diye asla vermem. bırak oy vermeyi 0 5 Yorumla AykAnk06 +1 yıl Kime verirsin? Yorumla BekirD +1 yıl şu anki başkana güven oyu veririm Yorumla AykAnk06 +1 yıl Görmek istediğini görüyorsan diyecek bir şey yok kardeşim Yorumla BekirD +1 yıl tecrübe ile sabitlenmiş bir kişi dünya halkı duydu ismini Yorumla AykAnk06 +1 yıl Mansur Yavaşı dünya biliyor hemde belediye başkanıyken yaptıklarıyla..Aradaki fark belli..Dediğim gibi görmek istediğini görüyorsun Yorumla
UçanYozgatlı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl ben a dedım takıp etmek ıcın de yorum bırakıyorum 1 0 Yorumla
KezbanSavarFurki Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Vermem 0 11 Yorumla AykAnk06 +1 yıl Neden? Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl CHP yi sevmem Yorumla AykAnk06 +1 yıl Ben şahısla alakalı sordum..Parti olarak sormadım zaten Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Vermem şahsınıda tanımıyorum ama Chp zihniyetli birine vermem Akpyide sevmem sagcıda değilim Yorumla AykAnk06 +1 yıl Bilmiyorsan söyleyim o zaman.Mansur başkan çekirdekten yetişmem Mhp lidir. Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl CHP diye biliyordum MHP ise onuda sevmem Tek sevdigim siyasetçi öldü başkaları hep menfaatçi Yorumla AykAnk06 +1 yıl Tek sevdiğin siyasetçi kimmiş? Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Necmettin erbakan Yorumla AykAnk06 +1 yıl Saygı duyarım..Şahsımca ondan bile daha dürüst ve şahsiyetli bir insandır Mansur başkan. Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Mansur yanından geçemez şu an ekmek yiyorsanız onun sayesinde adam işçilere memulara gelir gelmez yüzde 100 zam yaptı düşmeseydi o adam neler yapcaktı ülkeye Mansur ne halta yarıyor ki Yorumla AykAnk06 +1 yıl Sen iyi bir takip et kardeşim ondan sonra bana yorum yap..Erbakanın başbakan olduğu dönemde sen kaç yaşındaydın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
muhalefetten kim olsa vereceğiz bu iğrenç düzenin son bulması için. tabi gönül daha çok ekrem imamoğlundan yana
bir günah işlesem, biri çıkıp bana sorsa günahını verir misin diye asla vermem. bırak oy vermeyi
Kime verirsin?
şu anki başkana güven oyu veririm
Görmek istediğini görüyorsan diyecek bir şey yok kardeşim
tecrübe ile sabitlenmiş bir kişi
dünya halkı duydu ismini
Mansur Yavaşı dünya biliyor hemde belediye başkanıyken yaptıklarıyla..
Aradaki fark belli..
Dediğim gibi görmek istediğini görüyorsun
ben a dedım takıp etmek ıcın de yorum bırakıyorum
çünki hırsız namussuz değil
Daha kötü olması mümkün değil k yüzden veririö
Vermem
Neden?
CHP yi sevmem
Ben şahısla alakalı sordum..
Parti olarak sormadım zaten
Vermem şahsınıda tanımıyorum ama Chp zihniyetli birine vermem
Akpyide sevmem sagcıda değilim
Bilmiyorsan söyleyim o zaman.
Mansur başkan çekirdekten yetişmem Mhp lidir.
CHP diye biliyordum MHP ise onuda sevmem
Tek sevdigim siyasetçi öldü başkaları hep menfaatçi
Tek sevdiğin siyasetçi kimmiş?
Necmettin erbakan
Saygı duyarım..
Şahsımca ondan bile daha dürüst ve şahsiyetli bir insandır Mansur başkan.
Mansur yanından geçemez şu an ekmek yiyorsanız onun sayesinde adam işçilere memulara gelir gelmez yüzde 100 zam yaptı düşmeseydi o adam neler yapcaktı ülkeye Mansur ne halta yarıyor ki
Sen iyi bir takip et kardeşim ondan sonra bana yorum yap..
Erbakanın başbakan olduğu dönemde sen kaç yaşındaydın?
Vermezdim