Evet arkadaşlar 28 Mayıs'ta türkiye için tarih seçimlerden birini yaşayacağız, peki oyunuz Erdoğan'a mı Kılıçdaroğlu'na mı, ve oy verme nedeninizi açıklarmısınız ( ekonomi, adalet vesaire...)?

Evet arkadaşlar 28 Mayıs'ta türkiye için tarih seçimlerden birini yaşayacağız, peki oyunuz Erdoğan'a mı Kılıçdaroğlu'na mı, ve oy verme nedeninizi açıklarmısınız ( ekonomi, adalet vesaire...)?

Tabikide Cumhurbaskanimiza verecegim bu nasil bir soru? Allah askina yaaa
Adam okadar sey yapti etti, bunu goremeyenlerde nebilim korsunuz arkadas..
Erdoganin sayesinde krallar icinde yasaniliyor haberiniz yok! Maaslarinizi odeyen o, daha ne istiyorsunuz acaba?
Kilicdaroglu acik ve net soyluyor butun isleri durduracam diyor bu nedemek? Yani turkiyeyi devam ettirmicem buyutmicem yeniletmicem. Terrorleri iceriye alacam diyor ap acik ve buna gozmu yumacagiz aslaa amaa aslaaa!
Resmen diyor basortululer giremez okula veaire
Sana katılmıyorum nedenini de söylüyorum, adam allah'ı 2 dönem çok iyi yönetti yiğidi öldür hakkını ver demişler bende hakkını veriyorum. Ancak son yıllarda yap işlet devret modeliyle yapılan şehir hasteneleri, köprüler vesaire 25 yıl hasta garantisi ve geçiş garantisi verildi ve maalesef herkes o köprülerden pahalılıktan dolayı geçemiyor veya hastanelere verilen garantiden daha az kişi gidiyor o zamanda kalan farkı devlet hazineden ödüyor. Yani 10 milyona mal olacak iş sana 50milyona mâl oluyor o da başarı sayılmaz. Anla diye bir örnek vericem, senin ailenden biri bir daire alsa kesinlikle mutlu olursun şüphem yok ama 5 milyon tl'lik daire 35 milyona alırsan kesinlikle pardon kazıklandın dersin bu da aynı hesap! Teröre gelince hdp'den bahsettiğini anlıyorum ama ne hikmetse bu hdp 2018'te akp'yi destekleyince kürt seçmen chp'yi destekleyince terörist deniyor, peki o nasıl oluyor açıklarmısın? Artı osman öcalan'ı trt'ye bunlar çıkartmadı mı? Veya Bayanlarımıza kim s. ürtük dedi?
Yaavv varya sizin gibilerle tartisilmaz nedersek diyelim anlamazsiniz!!!
Kilicdaroglu basortuye 1metrelik bez parcasi diyen kisii? NE BEKLERSIN BU HAINDEN? Barsortuyu yasaklicakmiss s erefsiz adam. Adam degilki adam diyelim
Neysehhh siz bu akilla giderseniz yolunuz bir gun kesilecekte
Sen oyle san kilicdaroglu ap acik ve net soyledi actiracam diye baslarini! Eskidende oyle degilmiydi oyleydi! Ama biz firsat vermicez bunaa! Rabbim onlara firsat vermicek!
En son sen s urtuk diyince buyuzden dedim..
Evet otekilerine cevap vermedim, nedeni suki anlatsam anlamicaksin buyuzden..
Adam okadar sey yapti halen aciz diye geziniyorsunuz valla nedimki size. Sukru bilmiyene nekadarda desek anlamaz buyuzden bsouna cenemizi yormiyalim deme?
Ben seni akp'ye oy veriyorsun diye eleştirmiyorum yanlış anlama sadece nedenini anlamaya çalıştım. S. ürtük lafına gelince ben bu lafı kabul etmiyorum, edenler varsada diyecek lafım yok. Sadece bu tip laflar siyasette oldukça normal bir dil haline geldi, yani bir defa olsa bu kadar gündem olmazdı onu söylemek istedim. Birde ülkede ciddi bir ekonomik sıkıntı ve suriyeliler problemi var ve akp bunun için hiç bir vaatte bulunmadığı gibi seçildiği taktirde bunları ülkeye almaya devam edecek.
Akp bunlara birsey yapmiyor diyorsun halen? Allah askijna gozunuzuu acin be!
Kilicdaroglu afferdersin bi Izmiri yonetemedii? eeeh bu koskoca turkuyeyi yonetenilecekmi saniyorsunn? guzel dusun kardesim. Az bir mantigin varsa sunlari bi gor!
Hatasiz kul yok tamammi? Sayin cumhurbaskanimiz sadece bizim Turkiyeyle ugrasmiyorki butun dunyayala ugrasiyor. adam yine okadar kol uzatti korudu kolladi ama halen gormuyonuz kormusunuz acaba?
Ekonomik krizi diyirsaan o butun dunyada olan birsey kardesiminn sadece turkiyemizde degil.. Sukredinn maaslar yukseliyor ama yurt disinda maaslarda bir gram bir kurus bile zam yokkkkkk
Hahahahhaa guluyorumm sadece size varya.. Adamlarin ulkesi yok neyin kafasini yasiyonuz. Sadece turkiyedemi var suriyeli saniyorsunuz?
Bizim turklerdende yurt disinda var.. onlarida oralardan atsalar hosunuza gidermi? Dogru sizin gibilerin gider vallaha..
neyse beddua felan etmek istemiyorum susuyorum.. cunku cidden ne dersek diyelim size bos geliyor.. taktiniz suriyeli ekonomii…. LAN bunlarin hepsini Kilicdargotu duzenlicekmii saniyonuz? O icine s*icacakk haberinizz yoookkkkk
Krallar gibi mi yaşıyoruz ve maaşlarımız mı ödeniyor?
@RaistlinMajere_ Neyle geciniyorsun he acik gozlumm? Acmisin, sokaktamisin? aah bee siz su sacma sapan dizileri izliyorsunuz ya gercekten hayat oyle oldugunu saniyorsunuzz.. cooooook yazikk vallaha nedimm
@RaistlinMajere_ Ac gozlumm***
Maaşımı alıyorum da bunu iktidar vermiyor bana, ben kendim çalışıp kazanıyorum. Maaş olayını da bu iktidar çıkarmadı. Maaşını alıyorsun diyerek bu ne biçim saçma bir savunmadır, nasıl bir sürü psikolojisi ile yaşıyorsunuz da kendi hakkınızı bile kendinize bir çoban bulup onun sayesinde diyorsunuz. Biz dizi izlemiyoruz hanımefendi hayatın içinden konuşuyoruz, maaş aldığınına sükreden bir zihniyet olduğunuz için önünüze kuru ekmek konsa insan gibi yaşıyorum dersiniz. Bu derece küçültmeyin kendinizi, önce kendinize saygınız olsun.
@RaistlinMajere_ Sen hiiiiiiiic merak etme bizim kendimize yeterince saygimiz var. Korkma kardes..
Sizin gibi hallere dusmiyelimde yeter bize :)
Allah size fikir versin size ve sizin gibileree! AMIIIIIIIIIIIINNNNN
Doğru o kadr şey yaptı.
Ülkeyi bu hale getirmek her yiğidin harcı değil .
Ekonomi b@k gbi
Millet adalet yk die sizlaniyor
Evine ekmek goturemeyenler doğdu duzgun bsi alamıyoruz die ağlayan sizlayanlar
Mültecileri ülkeye doldurdu üstüne üstelik vatandaşlık verdi
Deprem olur sel olur hcbir yere yetemez
Hüda par i arkasına aldı
Bekar kızlarini sahiplendirecegz diyenleri Türk bayragndaki Türk ten rahatsz olup da kaldıracağıni söyleyen bir partinin vaadini kabul edip arkaya aldı
Zamanında fettullah gulenle aynı masada yemek yiyen oturan insan
Bunları herkes yapamaz büyük beceri işte. Ama gel gör ki Erdoğan'ın g@tunun kiliyim diyen Erdoğan peygamberdr diyen g@rizekalilar ile benim oyum bir tutuluyor ve gelecegmizi belirliyor
@seyda028 ayy kizim ne konusuyon m@l m@al?
Her insanin hatasi var tamam mi? Hatasiz kul yok bu dunyada. Tovbe hasa peygamber olmus olsa O s*erefsiz fetoyla bir masada otururmuyduuu yoooo oturmazdi degilmi? Vallaha bos bos konusmayin?
Hadi lan gosterinn nerde ekmek evine goturemeyenlerii? Kusura bakmasinlarda yan gelip yatmayi biliyorlar biliyorsunuz bence susun!!! Calismayana hic bir yerde ekmekk yooookkk!!! ANLAYIN SUNU BE
Görüş sahibi hanımefendi devamlı her insanın hatası vardır diyorsun tamam doğru da söylüyorsun ama bizlerde devamlı hata yapan birine oy vermek zorunda değiliz. Ülkeyi suriyelilere teslim eden bir zihniyete oy moy yok! Kimse kusura bakmasın! Resmi olan rakamlara göre en az 3 buçuk olmayan rakamlara 8-10 milyona yakın mülteciyi ne halt yemeye ülkeye aldılar? Bırak bu adamları savunmayı. Ülke suriyelilerden göçmenlerden yol geçen hanına dönmüş, ekonomi rezil bir durumda akp listesinden meclise giren hüda par'ın başında ki zat ve yeniden refahlılar karma eğitime karşı bunun ne demek olduğunun farkında mısın?
https://youtu.be/Ia8d2g9TuI0 Bu video'yu da başörtüyü yasaklayacak demiştin diye gönderdim, izle gör.
Halen o adama adam diyonuz ya yaziklar olsun sizin gibi hainlere!! Rabbim size firsatt vermiceeeeeekk🦋
O s*erefsinizin arkasinda durun durun, gorunde bakin size neler yapacak! Allah bin birturlu belanizi verecek neysehh.. sizinle tartismaya gerek yok. Cunku cahil cahil kalir derler. Buyuzden agzimi kirletmicem..
Suriyeli diyip duruyonuz siz onlardan betersiniz😂 Asil sizin gibileri Turkiyemden gitmesi gerekiyorrrrr? Hadi eyvallahh cikin gidin kimse sizi tutmuyor zorla bu ulkemdee🥰
Butun dunyada multeci var sizin medyadan haberiniz dunyadan haberiniz yok bos bos konusuyonuz!
Ekonomi berbat diyip duruyonuz ne seyime.. herkes agzina sakiz gibi almis Vatan hainleri.. Yavv arkadas butun dunyada pahalilik var bir kurus bile maaslar yukselmedi avrupada. Turkiyede evet hersey pahalilasti amaa maaslarda yukseldi bunu unutmayin! Acik gozlusunuz! Biraz sukretmeyi bilin. Bilseydiniz zaten bu durumda olmazdinizda neyseehh..
Hadii canim anca gidersinizz..
SONUNA KADAR R T E❤️❤️❤️
Niye bela okuyorsun? Sırf kemal kılıçdaroğlu'na oy veriyoruz diye mi? Bu nasıl konuşma tarzıdır! Ağzın çok bozuk kusura bakma. Oyunu kime verirsen ver kimse sana bela okumaz veya hakaret etmez herkesin özgür iradesi, ama sen niye bela okuyorsun anlamış değilim! Kemal kılıçdaroğlu yapar yapamaz orasını denemeden bilemeyiz, belki sen haklı çıkacaksın ve senin dediğin gibi yönetemeyecek. Ama kesin olan bir şey var, o da mevcut hükümet artık yönetimiyor o nu anladık ve düzelteceklerdi yok boşuna masal anlatmayın! Ülkeye 10 milyon mülteci almış her türlü desteği veriyor ama türk ırkına türk halkına gelince herkes başının çaresine baksın! Ms hastası olan 2.5 milyon dolarlık çocukların tedavi masrafını karşılamayanlar suriyelilere bakıyor ve maaş veriyor! Banane lan elin suriyelisinden!!! Tekrar ediyorum oy moy yok bunlara, gerçek türk milliyetçileri bunların hepsini oradan allah'ın izniyle indirecek.
HAHAHAHHAA Sadece sizin gibi m*allara guler geceriz biz😂😂
He canim gordukk KK bi izmiri yonetemedi lan. Affedersin b*kunu cikardi oranin. Ama s alaklar halen akillanmadilar. Neyseehhh belanizi bulursunuz birsey demiyorumm..
Cumhurbaskanimiz sayin Erdogan, kopruler yapacam dedi yaptimi? YAPTI! Ucaklar, arabalar, hastaneler daha neler sayimm? Hepsini yapacam dediii ve YAPTII!!!
Ama KK ancaa heykel dikecem diyor? Kimin heykelinden bahsediyor biliyormusunnn? Terrorunnn basini diyorrr? BIR MUSLUMAN OLARAK BUNA NASIL GOZ YUMUYONUZ ALLAH ASKINA?
HAHAHHAA SIZIN GIBI M*ALLARDA ANCA bunlaraa inanir🤣🤣🤣🤣
Neyseehhhhhh anca gidersiniz haydiiiii😎
Tam bir terbiyesizsin, ağzı bozuk çingene vari konuşma tarzın var. Nasıl bir terbiye görmüşsen artık! Küstah'ın tekisin! Seni kimse almaz bu konuşma tarzınla, zaten yakında eve kapatılacağın için sosyal medya bile yasaklanacak hüda par sayesinde eve kapanacaksınız haberin yok, zavallı kendini akıllı zanneden akılsız! 😅
He tamam👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Siz gebermeyinde biz yasarken😉
Terbiyemi senden ogrenecek durumda degilim kuzuu
Cevap
11Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu'na
Vatanın bütünlüğü ve bekası için mecburen Erdoğan! Fetöcülerin affedilmesi ve selonun salı verilmesi için oy veremem, hiç kimse kusura bakmasın
Vatanı bölen 21 yıldır sizsiniz. vatanın bütünlüğü için kendi halkını "benim partime oy verenler" ve "benim partime oy vermeyenler" diye ikiye ayıran ve kendi partisine oy vermeyen vatandaşına terörist, dinsiz, kitapsız, zerdüşt gibi onlarca sıfatı yakıştıran bir yöneticiye oy atıyorsan ananı da al git buradan *
@Gixi28e8i2 Yanlız gixi kardeşim burada böyle sert tartışma olsun diye soru sormadım, sadece seviyeli bir şekilde hakaret olmadan güzelce tartışalım diye fikirlerimizi söyleyelim diye soru sordum. Senin en son cümlen olmamış ve yakışmaz, siyaset için bu tip konuşmalar olmaz. Eğer başka biride böyle konuşursa müdahelem aynı olur. Hedefimiz temiz bir şekilde bel altı olmadan seviyeli ve saygılı şekilde tartışmaktır ve birbirimizi anlamaya çalışmaktır...
@reykart2 kimin bölmek istediğini bilmiyor musun? HDPliler açıklama yapıyor afrini geri alacağız, özerklik getireceğiz. Bay kemal seloyu hapisten çıkaracağım diyor
https://youtu.be/ZbQwXgnu9Ds
@gixi28e8i2 burada yazdıklarını benim yüzüme söyleseydin senin o dilini koparıp bir tarafına sokardım! Ben cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğana oy verdim. Şu anda kimlerin teröristlerle işbirliği yaptığını görüyoruz! Senin Kemal'in koltuk için terörist seloyu hapisten çıkaracak. Kaset kumpasıyle CHP nin başına geldi, bu seçimde yine bir kaset iftirasıyla eski CHP'li Muharrem İnceyi adaylıktan çektirdi. Yüce divana göndereceğim dediği kişilerle işbirliği yaptı, 10 seçim kaybettiği halde partinin başında kaldı
28 Mayıs'ta seçimi kaybettiğinde birçoğunun ona ağzınıza geleni sayacaksınız aday olduğu için
Fetöcülerle beraber seçime giriyor, bölücülerle işbirliği yapıyor.
İşte bu tür olumsuz nedenlerden dolayı mecburen Erdoğan'a oy vereceğim
Ben takım tutar gibi parti tutmuyorum, herkesi kendine benzetme. Doğruya doğru, yanlışa yanlış derim
Görüş sahibi kardeşim, selo'yu hapisten çıkaracağım diyen hdp yönetimi bunun kemal kılıçdaroğlu veya millet ittifakıyla ne ilgisi var? Hdp sadece kemal kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destiyeceğiz demiş. O na bakarsan bu hdp 2018 seçimlerinde de akp'yi destekledi! Hemde seçimlerinden önce osman öcalan'ı trt'ye bile çıkarttılar, eehhh o nasıl oluyor o zaman? Bugün terörist diyenler o zaman niye hdp seçmenine kürt seçmen dedi? Yani insanın aklıyla dalga geçiyorlar görmüyormusun? Fetö'ya gelince bunlar değil miydi fetöyle fotoğrafları olan ve ülkeye dönmesi için hasret bitsin diye çağrı yapan? Bak kardeşim benim hem siyasi hemde futbol konusunda hafızam çok güçlüdür ve yıllardır bu konuları çok iyi takip ederim ama ortada resmen bir komedi var iyice araştırın...
@reykart2 hocam bizzat Kemal Kılıçdaroğlu dedi Selahattin Demirtaşı hapisten çıkaracağını
https://youtu.be/1jD9fZ5YbtY
@reykart2 HDP hiçbir seçimde AKP yi desteklemedi, benim hafızam da kuvvetli. Çözüm süreci saçmalığa karşıydım. Evet, zamanında fetö ile beraberdiler ama bugün geldiğimiz noktada tam tersi oldu. Şu anda FETÖ açık açık Kılıçdaroğlu'nu destekliyor. Muharrem İnceye o kadar iftira attılar
Ben sevdiğimden değil mecburi olarak Erdoğan'ı tercih edeceğim
https://youtu.be/bNc7e4xen9c Peki bu görüşme ne? Akp pkk partisi hdp'den destek istiyor izle gör...
2015 te başkanlık sistemi için mi anlaştı? Selahattin Demirtaş o zamanlar seni başkan yaptırmayacağız diyordu. Bir aralar eyalet sisteminden bahsediliyordu. Ben ona elbette karşıyım, şu anda mevcut durumda Kılıçdaroğlu ile özerklik getirecekler. HDP baştan beri PKK'nın siyasi uzantısı zaten
Ben de şunu tekrar edeyim
Ben AKP nin yanlışlarını savunmuyorum, avukatı da değilim. Şu anda gelinen noktada FETÖ ve kandil Kılıçdaroğlundan yana
Tarafsızzim sence oy vermeli miyim ikinci tura kullanmak istiyorum 🇹🇷
Neden beni ikna et neden Kılıçdaroğlu mesela neden Erdoğan değil
Çünkü ekonomi berbat 2018'de cumhubaşkanlığı sistemine geçtiğimizden beri 1 dolar 5tl iken şimdi 1 dolar 20 tl oldu. Artı bu yap işlet devret modeliyle mesela 10 milyon tl'ye mal olacak iş 50 milyon tl'ye mal oluyor hasta garantisi köprü geçiş garantisi vesaire... Sonra bu suriyeliler ile ilgili akp yönetimi hiç bir şey yapmadığı gibi birde bunlara vatandaşlık veriyor ve hala ülkeye almaya devam ediyor, kılıçdaroğlu ise bu suriyelileri 2 sene içinde gönderme sözü verdi. Devam ediyorum ülkede adalet sistemi çok kötü durumda ve bunun düzelmesi için değişim şart. Istersen daha da sayabilirim...
Recep Tayyip Erdoğan yine kazanabilir güçlü bir rakip diye düşünüyorum. Bu birazda Sinan oğan a bağlı gibi geliyor eğer Sinan oğan Kılıçdaroğlu'nun yanına geçerse Kılıçdaroğlu alır eğer geçmez ve yine aynı seçime gidersek Erdoğan alır.
Ekonomi berbat. Erdoğan karşıtlarından duyduğumuz klasik kelimeler. Gerçekten komik. Kılıçdaroğlu kazansa ekonominin düzeleceği kesin mi? Tutturmuş onu söylüyorsunuz. Kılıçdaroğlu'nun söylediklerini hiç mi duymuyorsunuz
@Zarifkelebek_ Tabiki kesin değil ama daha iyi bir yola girer doğru bir yönetimle. Eğer mevcut yönetim kalırsa daha da kötüye gider! Artı türkiye'de ki adalet sistemi de kötü durumda, ifade özgürlüğü yok eleştiri yapan içeri alınıyor ve böyle olaylar gelişmiş hiç bir ülkede yaşanmıyor. Onun dışında kadınlarımıza s. ürtük diyen bir zihneyete oy vermem, benim annem ve kız kardeşlerim sırf onlar için bile vermem, verende aynaya bakabiliyorsa ne mutlu o na.
Doğru bir yönetim olacağına bana kesinlik verin lütfen. Giden geleni aratır bunu iyi düşünün. Öyle bir söylem duymadım ben Erdoğan'dan. Aynaya bakabilirim çünkü ben öyle biri değilim. Kılıçdaroğlu'nun Van'daki mitinginde bir konuşması var. Osman Kavala'nın, Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorsanız bizi seçeceksiniz diyor. Ben her türlü aynaya bakarım ama bu teröristlerle yandaş olan insanlara bir günahımı bile veremem üzgünüm. Başörtü'ye bez parçası demesi de cabası. Biraz araştırmak gerek. Kıyas yapılacak bir durum yok ha illa ki isterseniz de araştırabilirsiniz. Benim sizin oyunuzla da bir sorunum yok. Burada bir soru açmışsınız ve -saygı- çerçevesinde yanıtlara cevap veriyorsunuz. Fikrimi söylemek istedim çünkü söylemezsem o da benim ayıbım olur. Göz göre göre bazı şeyleri gözardı edemeyiz, edemem.
@Zarifkelebek_ Tabiki fikrini söyleyebilirsin ve söylemelisinde. Ben senin akp'ye oy verip vermemen ile ilgili bir şey diyemem, karar senin ve özgürsün. Selahattin demirtaş'a herkes terörist diyor ama daha 6 ay önce bu hdp'nin ayağına akp'ydi. Ve selahattin demirtaş ve osman kavala'yla ilgili AIHM'den kesinleşmiş serbest kalması gerektiği bir karar var ama türkiye bu kararlara uymuyor, ben selahattin demirtaş veya osman kavala serbest bırakılmalı falan demiyorum ama aihm kararı kesin ve maalesef ülkemizde işimize gelince uygulanan ve işimize gelmeyince uygulanmayan ahim kararları var bu da adalet sisteminin ne kadar rezil bir halde olduğunu gösterir! Bu şartlarda ülkemize yabancı yatırımcı bile gelmekten çekiniyor ve gelmezde. Ekonomiye gelicek olursak özellikle bu başkanlık sisteminden sonra ekonomi çöktü çünkü tek bir kişi her şeyi iyi bilemez. Ekonomiyi ekonomistlere teslim etmek lazım ve ülkede ciddi bir liyakat problemi de var.
Teşekkürler, ne kadar kesinleşmiş olursa olsun çıkarılmasınlar, gün yüzü görmeliler. Ülkemiz için hakkımızda hayırlısı olsun. Vatandaşlarımızın oy birliğiyle zaten iyi olan belirlenecektir. Başa gelecek kişi kim olursa olsun biz insanlığa ve insanlara saygımızı asla yitirmemeliyiz. Bu seçimden sonra herkes bunu anlamalı bence. Seçim gündemden düşünce insanlar birbiriyle yüz yüze gelecek illa ki sohbet edecek. Önemli olan o yüze bakabilmek o kişiyle iletişim kurabilmek. Ne olursa olsun insanlar insanlığını yitirmemeli. Hakkımızda hayırlısı olsun...
@kalpsizsjnzalimm kusura bakmayın yorumunuza dahil oldum. İyi geceler diliyorum:)
@Zarifkelebek_ Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim, kim kazanırsa kazansın hepimiz biriz ve ayrışma olmamalı. Ve ahim ile ilgili bir şey söylemek istiyorum ve vermek asıl mesajda buydu, işimize gelince refarans olarak gösterdiğimiz ahim'i işimize gelmediği şekilde karar verdiği zamanda kaale almıyoruz bunu belirtmek istedim. Yorum yaptığın için sanada teşşekür ederim.
Bu konuyu araştıracağım, net bilgim yok o yüzden bir şey diyemiyorum. Rica ederim iyi geceler.
@Zarifkelebek_ güçlü bir rakip değil kaybetmemek icn binbir oyun çeviren biri. Seçimlerde binbir hile yapıyor kazanmak için bunun görüntüleri sosyal medyada geziyor kanıtları var.
Akıl ve mantık için Kılıçdaroğlu. Akıl ve mantık olduktan sonra ekonomi de düzelir, adalet de olur, istediğimiz gibi özgür basın da olur.
Allah bu cahil insanları kahretsin insallah. Ulke hep yerinde sayıyor
Sırf Kılıçdaroğlu kazanmasin diye Erdoğana vereceğim
Bütün kadınlara s. ürtük diyeni tercih ediyorsun yani? Hadi o nu da geçtim ekonomi rezalet, ve ülke sığınmacıyla dolduruldu ve akp'nin suriyelileri gönderme niyeti olmadığı gibi birde almaya devam ediyorlar bunun nasıl görmüyorsunuz. Her önüne gelene vatandaşlık veriyorlar türklük bu kadar mı ucuz be!
Ona bakarsan Erdoğan'ın damadını da biliyoruz herkesin açığını da bir kürde baskı yapıp ya oyunu Erdoğan'a Kılıçdaroğluna vereceksin diye baskı yapamayiz herkesin aklı kendinedir özgür iradesi kendinedir kimsenin kimseye karışma hakkı yok sen Kılıçdaroğluna veriyorsan sana nasıl saygı duyuyorsam sende bana duymak zorundasın ekonomik rezaletten bahsediyorsun pardon da market pazar pahalı onu kabulum ama şunu da kimse unutmasın bir evde 4 kişi yasiyorsa herkesin elinde birer tane cep telefonu, çocuklarda tablet var ülkeye sığınmacı doldurdu çünkü yarın bir gün bizde o duruma dussek bize de yurt dışındakiler kucak açacak bizi hangi ülke kabullenecekmis herkesin namusu kendinden sorumludur Erdoğan önce kendi kızınin yaptıklarni damadının yaptıklarını unutmasın ben PKK yla el sıkışanı, terörüstle bir olana oy vermem ben doğuya yaşayacağım gelip benim evladımı daga kacircak tecavuz edecek aklını yikayacaklar Kılıçdaroğlu fetoyle, PKK ile teröristlerle iş birliği içinde benim ülkemi bölmeye çalışana nah oyumu veririm
Burası gerçeği yansıtmıyor
İnsan olun ülkeyi kurtarmanızı zor olur yine erdogana verirseniz biter her şey. Vicdanınız nerde yok neymiş teröristleri serbest bırakırlar öyle bisey yok! Oyunuzu kilicdarogluna verin
Sinan kime derse ona desem
Chp. Gerekçe vermeye gerek duymuyorum.
KK'ye vereceğim oyumu.
🫶. Belli oluyor mu?
Erdoğan tâbi ki
Yazık kafana
@Gixi28e8i2 size yazık asıl çorumu ülke sanan adamla devam edin jdjdjdjdjdj
@selllcan Yaşın doğruysa 23 belki hatırlamazsın ama 2018'de hdp akp'yi destekledi ve o zaman hdp seçmenine herkes kürt seçmen dedi ve kimse terörist demedi, artı osman öcalan'ı seçim öncesi trt'ye çıkartan da mevcut hükümet. Peki 5 yılda ne değişti de 5 yıl önce kürt seçmen denilen hdp'liler terörist oldu? Veya ona verince kürt diğerine verince insanlar terörist mi oluyor? Hepsini geçtim bir kaç ay önce bayanlara kim s. ürtük dedi?
Sonuna kadar kilicdaroglu
Sonuna kadar Kılıçdaroğlu
kemal e devam
Recep Tayyip Erdoğan
Nedenini yaza yaza yoruldum.
Kemal Kilicdaroğlu'nun soylemleri ve siyasi cizgisi oy vermemem icin yeterli zaten.
Oylar Kemal beye
Akp inşallah
Recep Tayyip Erdoğan ❤️
RTE 💜
Kastettiğiniz video hangisi izleyebilirmiyim hiç denk gelmedim neden RTE dediğime gelirsek cumhurbaşkanımızı seviyorum ve desteklemek istiyorum peki size göre kime vermeliyim oyumu
🫶🫶🫶🫶🫶
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?