Gündem Birinci tur Muharrem İnce, ikinci tur Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek olan var mı? 666_Satanist Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yılların muhalifiyim. Ama ben bile böyle düşünmeye başladım. Kılıçdaroğluna oy vermek istemiyorum. Güncellemeler+1 yıl HDP ile görüsen bir adama oy veremem. Erdoğana oy veririm. Daha iyi Güncellemeler+1 yıl Kılıçdaroğlu 18 Martta HDP ile göreşecekmiş. Yazıklar olsun. Türk düşmanları sizi Birinci tur Muharrem İnce, ikinci tur Recep Tayyip Erdoğan'a oy verecek olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl geçen gün aynı şakayı bende yaptım komik değil ama söyleyim :d 0 1 Yorumla 666_Satanist +1 yıl Şaka değil Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 340 cevap paylaştı. senin gibi muhalife sert gireyim ben o zaman awk ucb3si 0 6 Yorumla 666_Satanist +1 yıl Kusura bakma 72 yaşındaki ihtiyarı aday yapmayacaktınız. Yorumla Mitsuhide +1 yıl hüdaparcı hizbullahçılar kafanı kesmeye gelince ben aday seçtim abu diye gezersin Yorumla 666_Satanist +1 yıl Kemal e oy yok. İsterse IŞİD gelsin Yorumla Mitsuhide +1 yıl nazını tribini miktiklerim ya ne kafasız insanlarsınız oğlum siz akpnin 20 yıldır işlediği vatana ihanet suçlarını ne çabuk unuttunuz da utanmadan oy verebilirim falan diyorsunuz Yorumla Mitsuhide +1 yıl senin ben kafanı mikeyim ne diyim ki başka Yorumla Abzaham +1 yıl akıllanmıyor bunlar daha ne olmasını istiyorlar anlamıyorum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Görüşmesinde bir beis yok, ittifak kurarsa sıkıntı 0 0 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Değişiklik iyidir hocam bu adama 5 yıl daha katlanamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl aday olmayacak galba muharrem. çekilicem demiş 0 5 Yorumla 666_Satanist +1 yıl Çekilirse direkt Erdoğan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur mu öyle şey. cidden rte yi kk ye tercih mi edeceksin Yorumla 666_Satanist +1 yıl Evet 72 yaşında 10 seçim kaybetmiş liderlik yeteneği olmayan HDP sevici bir ihtiyara oy veremem. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl keşke türkiye de yaşamasaydım. senin için rte nin kazanmasın diye dua ederdim. bir 5 yıl daha akıllanman gerekiyormuş demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rte kazansın diye* Yorumla
Etude Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnce ye baya güven olustu goruyorum cevremde. 0 0 Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Reyiz bu muhalefet olduğu sürece kazanır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Iki tur mu olacak secim anlamadim 0 2 Yorumla Xxxxxyyyy9 +1 yıl İlk turda yuzde 50 yi geçen olmazsa en yüksek iki oy alan aday 2. Turda yarışacak. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Xxxxxyyyy9 survivor gibi shuwbxjsnsjsjs abi siyaset cok boktan olmaha basladi he Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
geçen gün aynı şakayı bende yaptım komik değil ama söyleyim :d
Şaka değil
senin gibi muhalife sert gireyim ben o zaman awk ucb3si
Kusura bakma 72 yaşındaki ihtiyarı aday yapmayacaktınız.
hüdaparcı hizbullahçılar kafanı kesmeye gelince ben aday seçtim abu diye gezersin
Kemal e oy yok. İsterse IŞİD gelsin
nazını tribini miktiklerim ya ne kafasız insanlarsınız oğlum siz akpnin 20 yıldır işlediği vatana ihanet suçlarını ne çabuk unuttunuz da utanmadan oy verebilirim falan diyorsunuz
senin ben kafanı mikeyim ne diyim ki başka
akıllanmıyor bunlar daha ne olmasını istiyorlar anlamıyorum
Görüşmesinde bir beis yok, ittifak kurarsa sıkıntı
Değişiklik iyidir hocam bu adama 5 yıl daha katlanamam
aday olmayacak galba muharrem. çekilicem demiş
Çekilirse direkt Erdoğan
olur mu öyle şey. cidden rte yi kk ye tercih mi edeceksin
Evet 72 yaşında 10 seçim kaybetmiş liderlik yeteneği olmayan HDP sevici bir ihtiyara oy veremem.
keşke türkiye de yaşamasaydım. senin için rte nin kazanmasın diye dua ederdim. bir 5 yıl daha akıllanman gerekiyormuş demek
rte kazansın diye*
İnce ye baya güven olustu goruyorum cevremde.
Bizi mahvettiniz bitirdiniz, gizli aşkınız bitmiyor
Reyiz bu muhalefet olduğu sürece kazanır
Iki tur mu olacak secim anlamadim
İlk turda yuzde 50 yi geçen olmazsa en yüksek iki oy alan aday 2. Turda yarışacak.
@Xxxxxyyyy9 survivor gibi shuwbxjsnsjsjs abi siyaset cok boktan olmaha basladi he
Varr