+1 yılCumhur ittifakını destekler. yaptığı açıklamadan anlamamız gereken HDP ve Hüda parı istemiyor. Millet ittifakı %15 HDP oyuyla %45 oy aldı. hatta sinan oğan CHP'ye verin dese bile ki sanmam. milliyetçi kesim Kemal Kılıçdaroğlu'na HDP'den dolayı vermez.
sonuç olarak ikinci turda da Recep Tayyip Erdoğan büyük ihtimal kazanır. ne olacağını 28 Mayıs da anlarız.
ben şahsen Z kuşağı olarak ve aslında solcu ve özgürlükçü bir birey olarak Erdoğan'a vermek zorunda hissediyorum. teker teker sebeplerini açıklamama gerek yok zorunda kalırsam açıklarım "Selahattin Demirtaş serbest kalacak, mafyanın parasını getireceğim, suriye ve Irak'tan çekileceğiz gibi söylemlerinden ötürü desteklemiyorum. biz orada Suriye ve Irak için durmuyoruz. orayı bırakırsak bombalar bize atılır. suriyeye ve ırağa değil zamanında da YPG'yi terör örgütü olarak görmüyorum gibi açıklamaları vardı. hiçbir Milliyetçi ve Atatürkçü Kemal Kılıçdaroğlu'na vermez. Cumhurbaşkanı adayı olmadan önce #kılıçdaroğluadayolmasın diye her seferinde söyledik. kendi seçmenini dinlemeyip girdi seçime ne diyelim?
tekrar ediyorum bir solcu olarak Kemal Kılıçdaroğlu'na ülke emanet etmem. Erdoğan'ı sevdiğimden değil.21112 Yorumla- +1 yıl
kessinlikle...
- +1 yıl
kafayı yemişsiniz siz koyunluktan kurtulamamışsınız, çok yazık. Neyin ne oldugundan haberiniz yok daha takmışsınız hdp'ye hdp ittifakın içinde bile değil. hdp sadece kendisini destekleyen kesimin kime oy vereceğini açıkladı. tayyibe verin deseydi ne yapardınız acaba hala böyle konusur muydunuz? Ama hiç sanmam kadın düşmanı yeniden refahı, hüdaparı hizbullahın pislikleriyle anlasma yapana sesiniz çıkmadıysa hdp akp desteklediğini söyleseydi de çıkmazdı. Aziz nesin çok haklıymıs
- +1 yıl
@Mllsssanli hdp tayyibe oy verin dese, tayyip açık açık biz hdp yi desteklemiyoruz derdi. Ama kılıçdar aynı tas aynı hamam devam ediyor.
- +1 yıl
@oskii? yav 21 senedir cidden bıkmadınız mı hala erdoğan yok kötünün iyisi yok cart yok curt. Bi değişim yapın bi görün yeni iktidar nasıl yönetilecek. Az kafanızı kullanın bunlar sürekli manipüle yapıyor sizii ve çokta iyi başarıyor koyun sayısı eksilmediğinden bunu görüyorum. Değişim şart kardesim Kılıçdaroğluna oy at hepimiz ayrışmasız birleşelim bizi bir araya alan güzelim bayrağımız var.. Türk bayrağından midesi bulanan pislik hüdaparla anlasma yapana oy verme lütfen. Lütfen gözümüzü açalım
- +1 yıl
@Mllsssanli Bıkıp bıkmamak ayrı, ülkenin geleceğini hiç olmayacak kişilere kaptırmak farklıdır güzel kardeşim. Güzelim bayrağımız var demişsin ya hani, bunlar başa gelince bayrağımız diye bir şey kalmayacak. Hdp geçen mitinginde yeşil sol parti dışında bayrakları indirelim dedi ve Türk bayraklarını indirtti. Ha bide şu var bak iyi oku: Kemal Kılıçdaroğlunun başdanışmanı Nuşirevan Elçi röportajında, aslında salonda olan Türk bayrakları kaldırıldı. Sen bu yazdıklarımı ilk defa görmüşsündür. Doğal... Neden biliyor musunuz? Asıl koyun sizsiniz. Kimlere oy verdiğinizden haberiniz yok. Araştırmıyorsunuz. Onların 2-3 sözüne tav oluyorsunuz. Bide ülkenin neredeyse yarısından fazlası bu adamlara güvenmiş. Hepinize yazıklar olsun.
- +1 yıl
hayır HDP Erdoğan'la ittifak kursaydı bu sefer kemal Kılıçdaroğlu'nu veya sinan oğan'ı tercih ederdim. HDP ittifakın içinde bile değil demenden zihniyetin belli de.. siz görmek istediğinizi görür görmek istemediğinize üç maymunu oynarsınız. Hüda par masum demiyorum fakat HDP'nin ondan bin kat kötü olduğu kessin. mitinglerde türk bayrağını kaldırın diye anons çekiyorlar, apo sloganları atıyorlar. savunduğun kişi YPG'ye terör örgütü değildir diyor, Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağız diyor. hüda par'ın böyle iddiaları yok hüda parı savunduğum da yok. yazdıklarımı okumayıp ezbere yazmışsın. İstanbul sözleşmesini imzalamak istemeyen herkesi kadın düşmanı ilan ettiniz. kadın düşmanı kelimesini ağzınıza sakız ettiniz. sahi nerede şu kadın düşmanlığı hangi kadın başörtüsü taktığı için üniversitelere alınmıyor? hangi kadın oy kullanamıyor? erkeklerden geri kaldıkları bir kanun söyle? beyniniz yok fikriniz var. bir kere Erdoğancı bile değilim solcuyum diyorum. bana koyun diyorsun. ezbere cümleleriniz bittiyse defol git yorumumdan. hani özgürlükçüsünüz ya bu da benim fikrim laikliğin içine ettiniz. Atatürk görse bunları ne düşünürdü acaba. 🤷🏻♂️
- +1 yıl
@oskii cidden Allah sizi akılla şereflendirmiş. Eğer Ataturk türk milleti zekidir derken yalan söylemiyodur tezine örnek ver deseler siz ve sizin dusuncenizde olanları örnek verirdim. Chp Atatürkün partisi diye yapiyolar en çokta. Şu anki chp nin atatürkle alakasi yok oysaki.
- +1 yıl
Maksimum AKP trolü zekası 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@oskii hadi ordan aktrol 🤣🤣
- +1 yıl
@oskii bırak kardeşim kadın düşmanlığına getirdiği an konuyu hakarete başvurduğu an anladım zihniyetini ne kadar anlatırsan anlat anlamaz.
- +1 yıl
@BEATIFULVICTIM siz trolüsünüz akpli bile değilim 🤷🏻♂️
- +1 yıl
@saramane yoo ikinizin de zeka seviyesi çok düşük 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hem de 30 IQ trol🤣🤣🤣
- +1 yıl
@oskii kime yazıklar olsun belli bence. Yazık depremde o kadar insan öldü yardımlar günlerce gitmedi insanlar öldü. İçimiz yandı ağladılar. dün konvoya çıkmıslar gerçekten çok üzüldüm görünce. Hakaretler altında çarpıtmalar altında manipüle olan koyunluktan devam eden sizlersiniz. Sinan ateş'in hesabı sorulmuyor Gaffar Okkan'ın katilleriyle kahkahalar atılıyor. Bu insanlar sizi vatan millet bayrak deyip dini oy işlerine karıstırıp çok güzel yıkıyor kafanızı. Elinde Türk bayrağı olan insanlara taşlar fırlatanlara da ayrıca sesini çıkar bence sevgili kardesim. Kadın düşmanı yeniden refahı da görün. LGBT LBGT diye dolaşanların ne ifşalarını da yayınlandıgını biliyorsun di mi? İşte böyle manipüle ediliyorsununuz lgbt, Allah, bayrak diyip yalandan alıyor sizi arkasına. Ayrıca sayın Recep'in lgbt ile ilgili eski sözlerine bak. Onlara yapılan muameleyi insanlık dışı buluyoruz güvence altına alınmalı diyordu simdi noldu da dilinden düşmüyor ve kitabında yer almıyormuş : ))) geçin bu işleriiiii ekrem başkanın da dediği gibi hadi oradan hadi oradannn
- +1 yıl
Selo diyo ki aponun heykelini yapicaz. Apo kim? Pkk'nın kurucu lideri.(üstünr basa basa soyluyorum pkk teroristtir çok fazla şehit verdik. Git şimdi o şehitlerin analarina sor bakalim sizin gibilere haklari helal mi diye) Bu seloyu serbest birakicaz diyen kim? Kılıcdaroglu. Sonrada sen de ki guzel bayragimiz. Bunlari başa getirmek istiyosan guzel bayragini bolcekler
- +1 yıl
@Mllsssanli tekrar ediyorum Erdoğan'ı sevdiğimden vermiyorum. dini sömürmesinden tut deprem vergilerinin deprem için kullanılmamasına kadar hepsine karşıyım fakat bunlara rağmen dalga geçer gibi Kılıçdaroğlu'nu aday çıkaran CHP'ye ben oy vermem mansuru çıkarsa zaten muharrem de aday bile olmayacaktı sinan oğan da çekilirdi %60 falanla alırdık ama kendiniz kaşındınız %15 HDP oyunu gerçekten vatanını sevenlere tercih ettiniz.
- +1 yıl
@saramane bırak kardeşim lütfen savunmaya devam edecekler kendileri de biliyorlar yazdığım gibi işlerine gelmiyor. İzmir'de bunların içerisinde yaşıyorum. solcu olmama rağmen acıyorum girdikleri triplere. solcuyum gerçek Atatürkçüyüm HDP ile anlaşana oy yok.
- +1 yıl
@MehmetAliAltun biz buraya ne yazarsak yazalım anlamayacaklar. Kendilerinin araştırıp bazı şeyleri idrak etmeleri lazım.
- +1 yıl
Normalde başkasının yorumunu cevaplamam ama söylemeden geçemeyeceğim. Sen solcu falan değilsin. Akp’li bir trolsün. Ancak muhalif seçmenin böyle algılara gelmeyeceğini çözememişsiniz. Kendi kitlenizle karıştırmayın, insanları aptal yerine koymayın. Saygılar.
- +1 yıl
@MehmetAliAltun kılıçdaroğlu hdp yi ittifaktan çıkarsa yine vermem ben. Çünkü kanı bozuk.
- +1 yıl
@sılacevaplıyor zamanında bende muhalif seçmendim 17 yaşlarında. 19 oldum bazı şeyleri artık açıkça görebiliyorum. Muhalif seçmen Mehmet arkadaşım gibi düşünebilir, fikri değişebilir ama millet ittifakındaki bunca şeye rağmen bazı şeyler değişmiyorsa o artık muhalif değil, kanı bozuk birer vatandaştır. Sizde bunlardan biri iseniz saygım sonsuz. İyi günler.
- +1 yıl
@oskii bence siz araştırın azcık da hüdapar konusun hüdapar sevgi yumağı geliyor size galiba ne güzel. "ey kürdistan artık bir sahibin var" diyen kisidir hüdapar baskanı.. bazı insanlara terörist deyip de kendi lehinize çalısanları kucaklamanız çok komik. neyse daha fazla laf anlatamayacağım iyi günler dilerim
- +1 yıl
@oskii Onca şeye rağmen halk aptalsa, oy vermiyorsa muhalefet ne yapabilir? Yakalarına mı yapışacak oy verin diye. Suçu iktidarı oraya çıkarıp indirmeyen kısımda arayın.
- +1 yıl
haha çok komiksin hdp bayrağı kaldır demiş hüdapar Türk adını silmekten bahsediyor Türk bayrağına ne kadar alerjisi oldugunu dile getiriyor. Türk bile diyemiyor adamın büyük derdi var böyle şeylerle. Sözde milliyetçilik yapma bana. Hdp parti bayrağı o an görünsün diye kaldırtmıs olabilir hani mitinglerde bi parti bayrağı kaldırıyorlar bi Türk bayrağımızı kaldırıyorlar ya foto video ekrandaki görsellik falan filan sen hüdaparı bu kadar yumusatmayın bence
- +1 yıl
@sılacevaplıyor uğraşmayalım bunlarla, örümcek ağı olmus kafaları cidden. Ne kadın düşmanlıgı diyorlar bir de ama ittifak oldukları partilerin kadınlara davranıslarından bir haberler.
- +1 yıl
@Mllsssanli Yok algı yapıyorlar burada, ona sinir oldum biraz. Biri solcu olduğunu iddia edip Erdoğan’a oy verdiğini iddia ediyor, öteki önceden muhalif olduğunu söyleyip 2 senede 180 derece döndüğünden bahsediyor.
- +1 yıl
@sılacevaplıyor solculuk kim o kim zaten : ) gerçekten "zekalarına" hayret ettim işte o tarafın seçmenleri ne diyeyim ki akıllanmıyorlar.. Neyse iyi aksamlar dilerim sana kendine iyi bak <3
- +1 yıl
@Mllsssanli "Hdp parti bayrağı o an görünsün diye kaldırtmış olabilir" 😃 bir HDP'yi savunmadığın kalmıştı ya bir defol git gözünü seveyim. konuştukça batıyorsun.
- +1 yıl
@Mllsssanli Bizi de kendileri gibi sanıyorlar. Sen de, görüşürüz.🫶🏻
- +1 yıl
@oskii Cinsiyetçilik de iktidar yanlılarına kalıyor tabi. Konuştukça çirkinleşiyorsunuz, ortak özellik sizde zaten. Yazmayın bir daha, iyi günler.
- +1 yıl
@Mllsssanli ya sen kimsin benim solculuğuma Atatürkçülüğüme laf atıyorsun gevşek kaşınma fikrini belirt defol git. senin şu yorumu yazmana sebep olan askere sıkana oy veren Atatürkçü mü olur Atatürk şu anki CHP'yi görse kemikleri sızlar. bana ne anlatıyorsunuz. açık oynasanıza kartlarınızı. kendinizden başkasın düşündüğünüz yok ben sadece şimdiye kadar senin gibi pislik yaşasın diye şehit olan askerlere yanıyorum.
- +1 yıl
@sılacevaplıyor ya defol git. yazan sensin benim düşüncemin altına ne kudurdunuz.
- +1 yıl
@sılacevaplıyor Genel başkanınızın söylediği şeyi söyledim ben. Ve sizin hakkında düşündüğü şeyleri söyledim aslında. Daha geçen gün başörtüsüz bir yere giremiyodu kadınlar. Ne çabuk unutuldu bunlar. Kılıçdaroğlu gelse de tekrar hatırlasak😊
- +1 yıl
@MehmetAliAltun Onu sana yazmadım. ‘Kudurmak’ sizin gibiler için kullanılan bir tabir. Ne terbiyesiz çıktınız, anlamadım.
- +1 yıl
@sılacevaplıyor sizi kendimiz gibi sanmıyoruz o kadar ezik ve gurursuz değiliz. siz en iyisi gidin dudak dolgusuyla ojelerle takma tırnaklarla Atatürkçülük yapın NAJSJSJSJSSK
- +1 yıl
@sılacevaplıyor ama ondan önceki lafı bana söyledin. bizim için kullanılıyorsa neden bu yorumun altındasınız?
- +1 yıl
@oskii DSP vardı o zamanlar. CHP ile ne alakası var, anlamadım. Algıya devam..
- +1 yıl
@oskii onların idolojisi ekmek arası pamuk şeker kardeşim. kadın haklarını savunur insan haklarını savunmazlar az önce yazmıştım zaten. kadın hakları düşmanlığı nerede diye baş örtüsü yassağını ben koydum zaten 😃.
- +1 yıl
@sılacevaplıyor kemal Kılıçdaroğlu : "başörtüsü 1 metrekarelik kumaş parçası" aynen ben dedim.
- +1 yıl
@MehmetAliAltun Evet, senin solcu olduğuna inanmadım. Bunu da dile getirmek istedim. Ne dudak dolgularım var ne de ojelerim. İdeolojinin görüntüden fazla olduğunun bilincindeyim. Saygılar, tüm dediklerinize rağmen.
- +1 yıl
@sılacevaplıyor herşeyi kadın haklarına çekiyorsunuz bu yüzden neftet ediyorum yoksa kimsenin cinsiyetiyle bir derdim yok. bir şey dediğim de yok. köküne kadar Atatürkçüyüm ve solcuyum ister inanın ister inanmayın. kafasına göre yaşayan işine geldiği gibi ideoloji benimseyen çakma Atatürkçü değilim sadece. o kadar ki ınstagram'da "Mustafa Kemal Atatürk" yazıp beyni olan bir tane insan görmedim zaten yanına hemen eklerler ikizler burcu falan. işte onlardan değilim
- +1 yıl
@sılacevaplıyor Şu kızların laf sokup gitme çabası nedir. Ya gel tartışalım, ya da git. Ya sen nasıl kadınsın, kızsın. Oy vereceğin kişilerin geçmişte kadınlara yaşattırdığı şeyleri bilmiyorsun.
- +1 yıl
@MehmetAliAltun sen kim solcu olmak kim? Sen solcu falan değilsin sadece 20 yaşında babanın cebine koyduğu para ile geçinen, ülkenin ekomik durumundan ve hayatın gerçeklerinden haberi olmayan hayalperest bir çocuğun tekisin. Görüşüne sonuna kadar saygı duyarım fakat "solcuyum" yalanının arkasına gizlenip aklınca algı yönetmek karaktersizlikten başka bir şey değil. Sizler ayrıca milliyeti de değilsiniz çünkü hiçbir milliyetçi sınır kapılarını yol geçen hanına çeviren, ne idiği belirsiz göçmenler kamyon kasalarında gelip ülkeye kaçak girerken izleyen bir iktidara oy vermez, göz göre göre fetöyü besleyip en sonunda bu ordunun silahları ile bu milleti f16'lar ile bombalamasına sebep olanlara, balyoz kumpasları ile Atatürkçü komutanları hapse artıranlara oy vermez o yüzden ne solcuların ne de milliyetçilerin arkasına gizlenmeyin.
- +1 yıl
@oskii bunlar kadın hakları derler dediğim gibi kanunda hiçbir sıkıntı yoktur toplumsal bir sorun var kadınlara karşı ona da biz erkekler sebep olmadık. zorla kendilerini o kimliğe büründürdüler. bu yaşıma kadar kimseye art niyetle bakmadım, kimseye yürümedim hemen kadın düşmanı etiketi vuruyorlar. oysa ben diyorum ki tecavüze idam gelsin fakat kadına tecavüze idam denmesin direkt tecavüze idam densin. cinayete idam gelsin fakat kadın cinayeti denmesin. aynı şeyi farklı bir şeklide şöyle yapıyorlar erkek "tecavüz etti", "erkek cinayet işledi"sanki cinsiyetle alakası varmış gibi toplumdaki erkeklerin de psikolojisi bozuldu. suçluluk duygusundan kimse dimdik yürüyemiyor. başını kaldıramıyor. mesela bir kadın erkeği öldürüyor haberlere çıkmıyor bunun birçok örneği var atarım soran olursa aynı şekil kimseden nafaka ile ilgili bir söz duymuyorum. evlilikten korkuyorum nedene gerek olmaksızın kanunda benimle eşit olan bir kadına neden ömür boyu maaşımın yarısını vermek zorundayım. kimse bundan bahsetmiyor tek savunmları kadın neden böyle bir şey yapsın. pardon kadınlar melek mi? hiç mi içlerinde art niyet besleyen yok. eskiden olsa anlarım kadınlar iş bulamıyordu, kadına yeterli değer verilmiyordu, fakat yıl olmuş 2023 şimdi herkes eşit. erkeklerin hepsi şeytanmış gibi kanunlar koyuyorlar. mesela bu verdiğim örnekte birisi katil bile olabilir. bu kanunu kaldırarak binlerce cinayetin önüne geçersiniz🤷🏻♂️
- +1 yıl
herkes için söylüyorum şu zihniyeti bırakın artık. sizin zihniyetiniz şu; yere çöp atma diyorum ama herkes atıyor diyorsunuz. fakat neden attığınızın cevabını alamıyorum. 🤷🏻♂️
- +1 yıl
@MehmetAliAltun sen havlamaya devam et sadece solcuyum ve milliyetçiyim diye palavra sıkma yeter 🙏
- +1 yıl
@crossfield aynen ben havlıyorum 🤷🏻♂️
- +1 yıl
@crossfield kessinlikle ezbere cümlelerinle gelip kudurmadın 😃🤷🏻♂️
- +1 yıl
@MehmetAliAltun Kadın hakları gibi bir konu açmadım ben. Yukarıdaki arkadaşın ‘Kılıçdaroğlu aldığı oylar için özellikle kadınlara ve gençlere teşekkür ediyor. S*lak biri arıyor çünkü kendine oy verecek.’ sözüne hitaben cinsiyetçi dedim. Açmadığım konu üstünden konuşup, cevaplıyorsunuz.
- +1 yıl
@sılacevaplıyor tamam o zaman sıkıntı yok kusura bakmayın.
- +1 yıl
@MehmetAliAltun Önemi yok, iyi günler diliyorum.
- +1 yıl
@crossfield adam belki okuyor o yüzden harçlık alıyor ailesinden. Kimler gördüm harçlığıyla online kurs alan, kimler gördüm harçlığını aldığı gibi karı kızla ezen. Bir kişiyi harçlık alıyor diye vurmaya çalışmak ne kadar aşağılıkça. Harçlık aldığından çok nasıl harcadığına bak. Ama alışkınız sol kesimin böyle derin düşünememesine.
- +1 yıl
Iyi partide de ülkücü ve milliyetçi insanlar var, %9 oy aldı bu parti.
- +1 yıl
@Mllsssanli Ya anlamıyorum bu neyin kafasi ya arkadaşım adam açık açık soylüyo bağırıyo yırtınıyo ben pkklıyım ben teröristim ben seloyu serbest bırakıcam diyo selo aponun heykelini dikicem diyo sen neyin denemesinden bahsediyosun vatan söz konusu bu deneme tahtası deyil azcık kendinize gelin akilli olun artık ya. Koyun senin gibi yok 21 senedir başta yok soğan pahalı yok patates pahalı yok ekonomi kötü diye diye meeleye meeleye açlıktan ölüyomuş gibi yırtınıp aslında tok olup da gözünü doyurmaya çalışan sürüdür.
- +1 yıl
@Mllsssanli Bu yorumum da 21 senedir bıkmadınız mı ile başlayan saçma sapan yorumaydı diğerlerini okumadım bile.
- +1 yıl
@Mllsssanli seninle aynı düşüncede olmayan insanlara koyun dedikten sonra yine o insanlardan lütfen diye nasıl destek bekliyorsun?
Hakaret dili nefreti doğurur. Hakarete tavır olarak %5 oy RTE alıyor. Sırf bu yüzden 1 milyon oy alıyor.
Önce üslubunuzu düzeltin, sonra ikna etmek için akıl, mantık, bilim, adalet ve hümanizm konuşun. - +1 yıl
@oskii bu seçim gösterdi ki, bizim ülkenin sorunu ekonomi değil. Şu durumda ekonomi iyi diyen birisi bitkisel hayattadır. Seçime 1 ay kala sadece soğan patates fiyatlarının aşırı artırma çabası da, ekonomi üzerinden ve tüm halk tabanına hitap edecek şekilde siyaset yapmaktı. Tutmadı. Sadece 500 bin kişi daha oy vermiş olsa RTE bugün başkandı. Bence ikinci tura kaldığı için KK sevinmeli
- +1 yıl
@oskii ya yemişim dondurmasını gel de anlat bunlara bunu nankör ya yemin ederim hepsi nankör adamın gecesi yok gündüzü yok Sürekli vatanı için milleti için bir şeyler yapmaya çalışıyor uğraşıyor didiniyor ya köprü yapıyor hastane yapıyor biraz geçmişi araştırın Annelerimizin babalarımızın Hastane kuyruklarında nasıl Bekleyip de sonuca ulaşamadıkları günleri araştırın ilaç alamadıkları günleri araştırın sabahın köründe maaş kuyruğuna girip de çoğu zaman maaşını çekemeden evlerine döndükleri günleri araştırın tesettürlü kadınlarımızın çektiği zor günleri araştırın kör olmayın bile bile gözlerinizi bütün bunlara kör etmeyin Bu tür şeyler söyleyince size klişe geliyor olabilir ama bunların hepsi yaşanmış şeyler Şimdi 5 yıldızlı otel gibi hastanelere sahibiz cennet gibi vatana sahibiz ya dört dörtlük olmasa da dört dörtlük olmaya çalışan bir lidere sahibiz kusursuz olması bekleniyor ya çıkarın bana kusursuz olan tek bir insan gösterin neymiş Saray'da oturuyormuş arkadaşım adam nerede otursun Koskoca cumhurbaşkanı Kusura bakmayın ama bal tutanın parmağını yalamasından daha normal hiçbir şey yok adam yapıyor çalışıyor Vatanına milletine çok da güzel hizmet ediyor ve bütün bunları göremiyorsak Bizler Nankörüz bunun başka bir açıklaması yok ve ben dünden beri 2. tura kalmış olmanın bana verdiği utanç ve öfkeyle yaşıyorum yazıklar olsun Başka da bir şey demiyorum.
- +1 yıl
@Mllsssanli yurtdışında ki chp sözcüsü "açıkça hdp'yi desteklediğimizi söylemedik ama hdp ile de ortağız" dedi. :)
- +1 yıl
@Mhtakc haklısınız ben de şu an seçimin kaderinin sinan oğanın elinde olduğunu düşünüyorum. şahsi fikrim HDP %15 oy katkısı sağladığı için teorik olarak %5 için risk alamaz ve sinan oğan cumhur ittifakını destekler. bu varsayım doğru çıkmasa bile sinan oğana oy veren koyu Milliyetçi kesim sinan oğan'ı dinleyip Kılıçdaroğluna vermez.
- +1 yıl
Kılıçdaroğlu zaten kukla cumhurbaşkanı olacak, eğer seçimi kazanır ise Türkiye Güçlendirilmiş Parlamenter sistem ile yönetilecek. Kılıçdaroğlu devlet başkanı, başbakan yani hükümet başkanı ise başka biri olacak ve ön planda başbakan olacak.
HDP ve CHP parti başkanlarının açıkca aralarında hiçbir anlaşma olmadığını beyan ederek sadece "tek adam rejiminden kurtulmak" amacıyla HDP'nin çıkar gözetmeksizin Millet Ittifakına destek vereceğinden bahsetmesi olayından ibaret. PKK lideri Duran Kalkan bile itiraf etti, kendileriyle en çok görüşen ve Kandil'e en çok elçi gönderen, İmralı'ya terörist elebaşına en çok heyet gönderen mevcut iktidardır diye.
CHP'yi PKK ile suçlarlarken adeta PKK tanıtım ofisi gibi çalışıyorlar, daha birkaç ay öncesine kadar adlarını ve yüzlerini bilmediğimiz PKK yöneticilerini ezberledik neredeyse. PKK para verse böyle tanıtım yapamazdı, şunu unutma amaç tek adam rejiminden kurtulmak.
Oyunu kime vereceğin sana kalmış @MehmetAliAltun , Kılıçdaroğlu'nu eğer beğenmezsek Erdoğan'a kıyasla Kılıçdaroğlu'nu o makamdan daha rahat bir şekilde indiririz. - +1 yıl
@AgentKid öncelikle açıklayıcı yorumun için teşekkür ederim. ben de tek adam yönetim şekline karşıyım fakat HDP'nin çıkar gözetmeksizin millet ittifakına destek verdiği konusuna katılmıyorum. ilk olarak en yukarıda yazdığım yazı gibi suriye ve Irak'tan çekilmesi gibi maddeler sundu. ve YPG terör örgütüne terör örgütü değildir dedi bana kalsa ben zaten CHP'ye verirdim fakat dediğim gibi en başından mansur aday olsaydı HDP ile ittifak kurmasalardı ne muharrem aday olacaktı ne de sinan oğan çekilmemezlik yapacaktı çok yüksek ihtimal seçimi kazanacaklardı yine de yorumun için teşekkür ederim en açıklayıcı ve saygılı yorumlardan bir tanesiydi. 🙏🏻
- +1 yıl
Açıkcası kendi adıma konuşacak olursam birkaç ay öncesine kadar Murat Karayılan, Duran Kalkan kimdir nedir ve PKK hakkında çok fazla bilgiye sahip değildim ama son dönemlerde hem yandaş medya hemde sosyal medyada resmen PKK tanıtım ofisi gibi ücretsiz reklamları yapılıyor terör örgütünün.
Televizyonu açıyorum hergün karşıma PKK çıkıyor, instagram'a gireyim diyorum karşıma yine PKK çıkıyor veya murat karayılan ve duran kalkan çıkıyor.
Terör örgütü dense anlıcam ama özellikle PKK deniyor sürekli, gerçekten PKK para verse böyle tanıtım veya reklam yapamazdı. - +1 yıl
@AgentKid haklısınız ve iyi bir konuya deyindiniz. çok fazla gözümüze sokulmaya başlandı. bilinç altına oynuyor olabilirler. sanki anlaşmışlar da sevdirmeye çalışıyorlar alttan alttan gibi.
- +1 yıl
@oskii ülkende 10 milyondan fazla mülteci var.
Bunun ne kadar büyük bir tehlike oluşturduğunu biliyorsundur umarım, 10 milyondan fazla ne olduğu belli olmayan mülteci var ülkende.
Bu insanlar katilmi sapıkmı bakılmaksızın ülkeye alındı, eğer gönderilmezlerse yarın birgün karını veya çocuğunu sokağa tek başına markete gezmeye v. b. gönderemeyeceksin. Denemek zorundayız çünkü Tayyip Erdoğan ölümsüz değil ve öldüğünde yine başkalarını denemek zorunda kalacağız, ben şahsen benim babam Alman ekonomik açıdan tek bir sorunum yok hatta memnunum.
Ben Alsancak Gazi Kadınlar Sokağında yaşıyorum ve 1. Kordon'da hergün çimlere otururuz arkadaşlarla ve gözümüze çarpan sayıları her geçen gün gittikçe artan mülteci akını var ve rahatsızlık oluşturacak boyutta. Rahat rahat kordonda oturamıyoruz, kavga çıkartıp millete laf atıyorlar grup halinde. - +1 yıl
bugün de akpli değilim ama dozunu aldık çok şükür
- +1 yıl
@oskii PKK liderinin kendi ağzıyla itiraf ettiği açık beyanı var, Duran Kalkan bizzat itiraf etti kendileriyle en çok görüşen, Kandil'e en çok elçi gönderen, İmralı'ya terörist elebaşına heyet gönderen mevcut iktidardır diye.
2019 belediye başkanı seçimlerinde terörist elebaşına oyu binalı yıldırıma verin diye mektup yazdırıp diyarbakırda okutanlar daha beter durumda. - +1 yıl
@oskii Benim için sorun yok, çileyi çekecek bir süre sonra karısını ve çoluğunu çocuğunu sokağa tek başına salamayacak olan sensin dostum.
Green Card çekilişlerine katılır çıkarsa giderim, çıkmazsada en kötü Almanya'ya babamın yanına giderim. Ben kendimi kurtarırım, sende sayıları her gün artan suriyelilerle beraber mutlu mesut yaşarsın artık. - +1 yıl
@Mllsssanli akp chp aynı bok
- +1 yıl
@Mllsssanli yorumları çarşaf gibi yazmayın kısa olsun
- +1 yıl
@Mllsssanli bu ama HDPylenorta değil demi? Sizler bir şehitbhaberi geldiğinde nasıl gözyaşı dökebileceksiniz bakalım o yüzünüz hiç kizarmicakmi? Vicdanınız nasıl izin verdi hdpyle ortaklık yapan bir partiye. Oy vermeyi. Hala daha bunu savunuyorsunuz aslında vicdanınız izin vermiyor suçluluk psikolojisi bunlar. Hdpyi arkanıza aldınız bitti ! Kk demedim Selahattin Demirtaş çıkmasını istiyosaniz bize oy vereceksiniz? Daha ne desin ne istiyorsunuz
- +1 yıl
Hdp'nin oyu 8 mq ne arada 15 oldu
- +1 yıl
@Mllsssanli Allah'ım sonunda haklı biri yarabbi şükür
- +1 yıl
@Kamiştülim aynennnn aynennnn
- +1 yıl
@Kamiştülin yeni hesap açıp kendini desteklemiş shsisjsisjss xper 1
- +1 yıl
@noname21gibi reis resmi olarak biz hdpliyiz oy şu kadar kullandık diyemiyorlar veya sandıklarda oy atarken HDPliler oy attı demiyorlar bırak %15'i daha fazlalar.
- +1 yıl
- +1 yıl
@MehmetAliAltun AKP ne ise CHP'de aynı, ikiside terör örgütleriyle iletişimi olan partiler.
Yukarıda bir şahıs PKK lideri Duran Kalkan'ın açık videolu beyanına rağmen, PYD liderini 2013'de Ankara 'da kırmızı halı serip ağırlayanları ve terörist elebaşına bizim belediye başkanımıza oy verin diye mektup yazdırıp diyarbakırda okutanları utanmadan savunma cürreti gösterince kanım dondu gerçekten.
Sorunumuz kürtler değil, kürtler bu ülkenin en insancıl iyilik sever insanları ve bizim kan kardeşlerimiz.
Amaç Türk-Kürt diye kargaşa çıkartıp Mültecileri meşrulaştırmaya çalışmak, bu zaman birlik olma zamanı.
Birlik olup hali hazırda 10 milyondan fazla bulunan ve sayıları her geçen gün artan ülkeyi sahiplenen mültecilerin fişini çekmeliyiz yoksa bunun bedelini ilerde Türk halkı çok ağır bir şekilde öder. - +1 yıl
@Englishteacher00 uzun olunca okunmuyor demi 😂
Valla ben de üşendim
Neyse oylar Kemal hariç herkese 😄 - +1 yıl
Benim yorumumu kaldirir misin? Bildirim geliyor sürekli bir susun ya özelde konusun
- +1 yıl
ben kaldıramıyorum maalsef dbsjsjsjsjsjsj
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂 ya güldürme mq zaten morelim bozuk
- +1 yıl
- +1 yıl
Asıl sen kimsin Mehmet? Hdpyi savunduğum yok asıl senin ne oldugun belli değil bence Atatürkçü biri Türklüğün adından rahatsız olanlara oy vermez bu kadar basit olayları kendinize göre çarpıtmayın pislik olan saygısız olan sensin neyse daha fazla uğrasamam anlamıyorsunuz hiçbir şeyden sadece çarpıtmak istediğiniz cümleleri kesip alıyorsunuz
- +1 yıl
@Mllsssanli bildirim gelsin diye yazıyorum şu an ahahahshjajasj
- +1 yıl
@Mllsssanli ya bir yürü git Atatürkçü dediğin asıl askerine kurşun sıkanlarla iş birliği yapana vermez. Atatürkçülüğün A'sı çok chpde he Türklüğün adından rahatsız olana vermeyeceğim gidip Kılıçdaroğluna mı vereceğim? 😃 kafana yazık. gözünü seveyim defol git yorumumun altından haksız olduğunu biliyorsun hâlâ üste çıkmaya çalışıyorsun. şurada haksız olduğunun herkes farkında
- +1 yıl
@Mllsssanli https://youtu.be/sgzrDMZ0WqA al oy verdiğin adamlar bunlar.
- +1 yıl
- +1 yıl
Hüdapar için bunu:
twitter.com/LiMoNoTo1/status/1658849611996381185
Burada yorum yazan cehapeli arkadaşların zihniyetini görmek için de şunu izleyin:
twitter.com/.../1658892305808465922
İYİ GÜNLER...
En İyi Cevaplar
+1 yılKimseyi desteklemeden tek tabanca yola devam.
İki tarafta da Türk Milletinin çıkarlarına ters zihniyet var.Bence öncelikle Kılıçdaroğlu yıllardır aldığı yenilgiler sonrası istifa etmeli.
Sinan Oğan ile diğeri teke tek yarışsınlar. Chp, İyi Parti, Memleket, Vatan, MHP hatta akepe’den bile oy alır Sinan Oğan.
Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesi hem ülkedeki sıkıntıyı, engeli aşmasına neden olur, hemde CHP’nin Atatürk’ün kuruluş ilkelerine geri dönmüş olur.
Terör örgütünün siyasi ayağı ile paslaşmaları hem kendi partisine hem ülkeye zarar veriyor. Yıllardır inat edip, diretiyor. Yeter bence artık.
00 Yorumla
+1 yılAk partiyi destekleyeceğini hiç sanmiyorum çünkü ak parti milliyetçi olmadığı gibi hüda par ile ittifak icerisinde ve Sinan ogan da ak partiyi her zaman çok sert eleştirmiştir hem de CHP'den çok daha fazla eleştirmiştir, ak Parti'nin birsuru kararına karşı olduğu için aynı zamanda ak Parti'nin aldigi oy oranı daha fazla olduğu için kendileri de Sinan ogani pek zorlamayacaklar CHP kadar. Kısacası CHP Sinan oganin şartlarına ak partiden daha kolay uyacagi için muhtemelen CHPyi destekler diye düşünüyorum.
00 Yorumla
- Gündem konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılSinan Oğan büyük olasılık Erdoğanı destekler ancak Hüdapar ile ilişkisini sonlandırma şartı ile diğer türlü Kemal Kılıçdaroğlu Hdp desteği almadan zaten imkanı yok seçilemez %10 gibi bir oy potansiyelini kaybetmeyi göze alamaz. Oğan Hdp şartıyla Kılıçdaroğlunu destekler ancak dediğim gibi o oylardan vazgeçemez o yüzden pek olası durmuyor diğer taraftan Hüdapardan vazgeçmek çok kolay. Yüksek ihtimal Hüdapar ile ilişkiler sonlanıp orta yol sağlanır hem de küskün milliyetçi kesimin gönlü alınmış olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence chp destekler
00 Yorumla Gündem konusunda 543 cevap paylaştı. Her iki durumda da çok bir şey değişmez. Erdoğana gereken oy oranı oldukca az Kemalin nerdeyse tüm Sinan cephesini kendine alması gerek. Bunu bir kenara koyalım. Adayların ikisine baktığında zaten Erdoğan kemalden daha başarılı ve karizmatik bir lider portresine sahip Aday olma diye kendi adamlarının bile istemediği birisi Kılıçdaroğlu Bunuda geçtim. Kazanması bir işe de yaramıyor. Meclisde yasama ve yurutme çoğunluğu Cumhur İttifakının elinde Karşı takımın adayının kazanması Sistemi işlevsiz hale getirip kitliyor. Bu bizi muhtemel bir erken seçim yoluna sokar. Millet seçimle uğraşmak istemiyor bi an once bitsin işimize bakalım derdindeler. Son olarak ağırlıklı milliyetci secmene sahip Chp bu değerleri ayakların altında çiğnedi tepindi resmen Van mitinginde ortağı hdp liler. Dişediş kana kan seninleyiz öcalan diyecek kadar ileri gittiler. Özerklik vaadinden batının sahip çıkmasından Aponun heykelini dikeceğim diyen seloyu çıkarıcaz demeye kadar. İşi götürdüler. Yani %0,50 oy la bile Kazanacak bir liderken Erdoğan mutlaka bir kesmi oraya gidecek yeterli oy oranını sağlayacaktır. Mümkün değil sinan destek verse bile tamamına yakınını kendi safına çeksin Özetle 2. Tur için Erdoğanın eli bi hayli güçlü Gerçeklerin farkına varın Yok gidip de halk tv fox tv izler. Sosyal medya fonlaması muhalif fenomen kanalları izlerseniz. Yine %60 la kazanıyoruz diye Uçar seçim sonucu yere çakılırsınız. Benden söylemesi gerçekci olun Muhalefetin işi zor.
20 Yorumla
+1 yılSinan oğana oy veren kesim Recep Tayyip Erdoğan ve AKP ders vermek isteyen ve ikinci Turda RTE destekleyecek kesim ama benim düşüncem Sinan oğan Cumhur ittifakını destekleyecek çünkü diğer masada Hdp ve fetö var açık ve net artık o belli oldu ama millet ittifakını desteklerse millet RTE vazgeçmez iyi kötü pandemi ve ekonomik krizde vatandaşından vazgeçmedi Depremi saymıyorum bile bak o insanlar devletin aciz kaldığı bir durumda onca Sıkıntı acı çektiler ama RTE vazgeçmediler ben oy çıkmaz diyordum demek ki kimileri ekmek yediği kabı başının üstüne koyacağı günüde biliyor
225 Yorumla- +1 yıl
Millet ittifakında hdp nerde? cahil cahil konuşuyorsunuz. Hayır duyduğunuza inanıyorsunuz belliki onu anladık da aklınız da mı yok açıp bir bakın hangi partiler ile ittifakta?
- +1 yıl
He biz ma**z dimi sizin gibi ya arkadaş herkesi kendiniz gibi *al sanıyorsunuz
- +1 yıl
Kabul ettiğiniz için teşekkürler cümle alem biliyor ne olduğunuzu👍
- +1 yıl
Sana özelden mesaj atıcam bekle şu seçimde geçsin eğer düşündüğüm şeyler olursa sana yazıcam dicem ki ne oldu hatta şöyle de gülücem 😂 sende muhtemelen hızlı trene bakar gibi bakıcaksın 😊
- +1 yıl
Beyefendi biraz olsun kendinize saygınız varsa rica ediyorum futbol takımı muhabbetine döndürmeyin olayı. Memleket elden gidiyor siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ben anlamıyorum? Bana bişey kanıtlamaya değil ülkeye sahip çıkmaya bakın. A ya da B partisi değil durum artık memleket meselesi bunu gerçekten görmüyor musunuz?
- +1 yıl
Memleket meselesi değin adamın siyasi hiç bir başarısı yok Baykal kaset ile giderken aday olmayacağım dedi yarın gitti aday oldu RTE ülkeyi batırdı dedi ama gitti davutoğlu ve babacana sarıldı ya bunlar da vardı Muharrem ince aday olsaydı kazanmıştı açık ve net onuda eledi kaset ile Hdp ile ittifak yok dediniz dün akşam resmen oraya çıktı meydanlada itiraf edildi inkar ettiniz üç beş güne çıkacak zaten benim arkadaşlarım hepsi selo serbest kalsın diye oy verdi kk kk ile olmuyor değişim önce size gerek
- +1 yıl
Siz derken ki itici hitabınız hoş değil öncelikle rica ediyorum itham etmeden önce insanları anlamayı deneyin. Bana kalsa güçlerini birleştirip güzel bi şekilde yönetebilirler ülkeyi. Kimin ne çıkarı var kim pnu getirmiş kim bunu götürmüşleri çoktan geçmiş olmamız gerekiyor. Ülke kendi içinde kaos yaşıyor. Dış güçlere ne gerek var? Kardeşçe güzel bir şekilde yönetilmesi imkansız mı? Değil ama imkansız kılan bizleriz. Ülke kendi içinde 2ye bölündü ya.
- +1 yıl
Kardeşim senden ricam gir Google pkk ve Hizbullahı kim kurdu öğren ondan sonra gel ben burdayım
- +1 yıl
Şuanki hüdapar hizbullah kimden vekil çıktı siz de ona bir baksanız.
- +1 yıl
Sen git Hüda par ve Hizbullah bağı var mı araştır açıklama vs oku bekliyorum bak
- +1 yıl
Okudum inanmıyorum. Her söylenene 5 yaşında inanıyordum ben. 28yaşında biraz muhakeme yeteneğimi ve aklımı kullanmayı tercih ediyorum 😊
- +1 yıl
Siz ne diyorsunuz 😅
- +1 yıl
Akıl ayna gibidir ona neyi gösterirsen onu gerçek sanır ama akletmek olaylara akıl gözü ile bakmak ile bazı şeylerin içinden çıkabiliriz mesela parmağını aynaya dayandığın zaman gözün seni başka bir parmağa dokunuyor gösterir ama akıl gözün derki o Senin parmağın yansıması ya da iki gözünün önünde burnun var ve gözlerin onu ney görmez az puslu görürsün işte yine akıl gözün onu gereksiz gördüğü için arka plana atar olaylara akıl gözünüz ile bakmayı deneyin
- +1 yıl
Hüda par bölücülük vs gibi söylemeleri ret ediyor Türk bayrağı ile miting yapıyor Allah aşkına hangi Hdp mitinginde Türk bayrağı gördünüz en son yeni kapı mitinginde üç beş Türk bayrağı vardı onuda indirtti
- +1 yıl
Anlatım yetiniz oldukça kötü olmasına rağmen ben sizin ne demek istediğinizi anladım aklım da akıl gözümde açık gördüğünüz gibi ama sizin inadınız herşeyin önünde maşallah anlamak istemiyorsunuz. Ben yanlı konuşmuyorum hala bana yanlı muamelesi yapıyorsunuz mesela. Ben size dedimki ilk yorumda ittifaka dahil değil hdp. Siz de hemen cephe aldınız bana enteresan bir şekilde. Nedenini merak ediyorum. Farklı bir partiyi destekliyor da olabiriz ama neden bunu düzgünce konuşamıyoruz hep bir laf sokma çabanız var? Ya da kendi görüşünüzü üstün çıkarma çabanız? Aynı ülkenin çocuklarıyız düşman ülke evlatları gibi tankla tüfekle saldırsaydınız.
- +1 yıl
KS de soru sor deki Hdp millet ittifakı içinde var mı yok mu Hdp masanın altında bunu artık inkar etmeyin ve Hdp millet ittifakına 10 puan destek verdi
- +1 yıl
Tamam, saygılar.
- +1 yıl
Hüda par Cumhur ittifakı içinde ama Hdp millet ittifakında adamlar inkar ediyor şaka gibi bizim Hdp ile ittifakımız yok diyor ya o zaman bu adamlar babasının hayrına mı Kemal kılıçtaroğlunu destekliyoruz dedi meydanlar da
- +1 yıl
Ağzına sağlık kardeşşm
- +1 yıl
fetomu var hahaha asıl fetonun kimler olduğunu herkes ii biliyor ama neyse
Gündem konusunda 500 cevap paylaştı. Bu ülkeyi 2 şey geriye götürüyor halk çok çabuk kanıyor.
1) Dincilik
2) Kuru kuruya sözde milliyetçilik.
Bu şekilde gemilerini 21 yıldır yüzdürüyorlar her türlü yanlış, yolsuzluk, adaletsizliğe rağmen.
Şunu düşünen yok bu ülke yıllardır dimdik ayakta kimler geldi kimler geçti karton devlet değil burası 2 lafla ne yıkılır ne sallanır 7 düvel yıkamamış bu kadar özguvensiz olmanın manası ne.
Sözde vatan millet Sakarya laflarıyla bu ülkenin milletin anası ağladı battık ekonomi bitti dönüp bakan yok. Nereden baksan kurumlar elinde kalıyor.
Sinan Ogan'ın ne yapacagi bariz belli iktidara yanaşacak bu devran böyle devam edecek olan yine millete olucak.
Bunun neresi milliyetçilik.11 Yorumla- Gündem konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılhaber bu yani Mhp genel başkanının baş danışmanı başka kapıyı göstermiş bu durumda başka kapı neresi olur acaba?
şimdi bakınız kullanılmamış 8 milyon oy var geçersiz oylar var bunun %20 oranı muhalefete dönse 1.600.000 oy eder Muharrem İnceye giden oylar var bunları üst üste koymakta fayda var. umut her zaman vardır
00 Yorumla
+1 yılKimi destekler bilmiyorum ama keşke Kılıçdaroğlu çekilseydi de Sinan Oğan aday olsaydı. Gerçekten artık bu ülkenin ne Erdoğan'a ne de Kılıçdaroğlu'na ihtiyacı yok. Aklı selim birine ihtiyacı var. Bir tarafta biri Hüda ile yola devam ediyor öbür tarafta ise ülkemizi nasıl yöneteceği belli olmayan biri. Bana göre ülke şeriata doğru gidecek ve sırf bunun için bile Kılıçdaroğlu'nu destekler diye düşünüyorum.
52 Yorumla- +1 yıl
Pat diye Hüda girdiyse ortama, onun da gelmesi yakındır
- +1 yıl
Komünist partı meclise girince komünizm mo geldi mk
+1 yılCiddi bir kitlesi olduğunu düşünmüyorum. Sadece hem iktidar hem muhalefet kanadından sıkılmış seçmen oy verdi. İyi de yaptı. Lakin ben şimdi şurayı destekliyorum dese de işaret ettiği yere kitlesel bir katılım olacağını sanmıyorum. Savruk bir yapı olacak ve bekleyip göreceğiz
22 Yorumla- +1 yıl
Eig. En mantıklı yorum.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 👋
Sinan Oğan'ın ikinci turda destekleyeceği adaya 5 şartı:
- Anayasanın ilk dört maddesinin değişmezliği
- Madde 66’da yer alan Türklüğün Anayasa’dan çıkarılma girişiminin karşısında set kurulması
- 13 milyon sığınmacının gönderilmesi
- Ekonomik krizin temel sebepleri olan faiz, enflasyon, sonuç sarmalından kurtulması
- "Terör örgütleri" ve onların siyasi yapıları ile arasına mesafe konulması10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCok tuhaf bir durum milliyetciyim diyip hudaparin yaninda duruesa kendisine oy veren milliyetci kitleye ters duser... bu %5 mhp oy vermeyen milliyetci kitle... diger tarafta hdp yok adaylari da listeden girmemis bir milliyetci parti var ve suriyelilerin gitmesini istiyoruz en buyuk vaadi olan zafer parti var yani ibre bence millet ittifakindan yana... ama tabi turk siyaseti ilginc seyler gordu
11 Yorumla
+1 yılErdoğan'ı desteklerse Afganları Suriyelileri gotumuzun fotografı için hiç yormayalım direk donumuzu indirelim
Bir 5 yıl daha dağdan gelen bağdakini kovar herkes aklını başına alsın Avrupa rahat etsin diye suriyeliyi afganı memlekete doldurdular akıllı olun ona göre iş işten geçince o seçtiğiniz isimlerin cebinde paralar gırla ülkeden defolup gider siz ne yapacaksınız bı Afgan çeker poponuzu bı Suriyeli12 Yorumla- +1 yıl
Türkiye demografisi etnik gruplar değişiyor bir Suriyeli aileden 10 çocuk çıkıyor her yer arapça tabela reklam dolu tatil yerlerini Ruslar işgal etmiş durumda paramız sürekli değer kaybediyor ipini koparan rahat geliyor
- +1 yıl
Bu milletin zekası düşük hala erdoğanı destekliyolar
Şahıs üzerinden değil seçmen üzerinden konuşmaktır mantıklı olan. Seçmeninin bir kısmı İnceden geldi, onlar chp ye vermeye devam eder. Milliyetçi kesim sanıyorum ki pkk yandaşı partiye oy vermez, Erdoğan der ve Erdoğan seçilir.
Oğanın şahsı için mantıklı olan ise tabiki Erdoğan. Malum karşı tarafta kırk köle kırk da sahip var..
123 Yorumla- +1 yıl
@Mhtakc😀 ver tabi terörle mücadele yerine kol kol kandilde halay cekersiniz miliyetçi seçmen olarak. Sanki çok umurumuzda senin oyun Ayrıca farkında değilsin galiba Erdoganin 0,60 oya ihtiyacı var onu da her türlü alır. Sen git pkkya ver ama hepinizin eksiksiz vermesi gerekiyorki ancak alabilesiniz, o da ancak rüyalarınızda.
- +1 yıl
@Mhtakc msb mi😀 çok hayal perestsin en olmadık bakanlığın hayaline mi düştünüz siz kıyamam😀 ne olduğu belirsiz adama msb he 😀 Erdoğan bunlara gelmez, gitsin karşı masaya, sanki büyük kayıp.. Kıyıda köşede bir koltuk verirse şayet koşa koşa gelip oturur aklı varsa. Yoksa kaybeden o olur. Dediğim gibi karşı masa kırk köle kırk da sahip ağızlarının suyu aka aka bekliyor 41. köleyi.
- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılÜmit Özdağ ve Sinan Oğan rte'den bakanlığı alırsa milliyetçi kesime kendilerini tanıtma şansı daha yüksek olur ama kk tarafına geçerse oy kaybeder.
Türk milletinin haklarını korumak için istediğimizi yaptırmak için bir fırsat. Ya zorla ya da zorla.
00 Yorumla
+1 yılBana akp vibe veriyor. Çünkü şey demişti kim daha milli çizgide ona bakacağız etrafındakileri kim uzaklaştırsa ona yöneleceğiz dedi. CHP HDPyi uzaklaştıramaz çünkü oylarının Sinan Oğandan fazlası oradan geldi. Ama AKP Hüdaparı uzaklaştır çünkü Sinanın seçmeni daha fazla
00 YorumlaKılıçdaroğlunu destekleyecek tabi ki kimi destekleyecek başka. Erdoğan mülteci alıyor o mülteci kovacak. Erdoğanı nasıl desteklesin diyecekken kılıçdaroğlunun da hdpyi desteklediği aklıma geldi jfjfjfjf. Siyasetle fazla uğraşmamak lazım. Ama ben kk'yi destekler derim yine de
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKemal Kilicdaroglu'nun adaylığı ve inadı yüzünden bugünlere geldik. Çekilip başkalarına fırsat verseydi her şey daha farklı olabilirdi. Egolari yüzünden ülkeden vazgeçti..
Ben rte ye aticam 2. turda, ilk turda chp ye atmış biri olarak.. şahsen chp seçmeni çok fazla kirli ağız kullanmaya başladı. Depremzedelere küfür etmeler, halka hakaretler... defolsun gitsinler Norveç te yasasinlar madem, bu vizyonla orayı da batirirlar!!!
22 Yorumla- +1 yıl
Çok dogru. Kk dışındaki adaya ben de oy verirdim. Ve dediğin gibi bu koyunların ağzı çok kirli
+1 yılgerçek vatanseverler Kılıçdaroğlunu desteklemelidir. Sözde milliyetçileri görüyoruz.. Kürt halkı sizden daha bilinçli. Daha çok hasret kalırsınız soğana, patatese.. Ayrıca erdoğanın seçime 2-3 kala en düşük memur maaşını 22 bin yapması Kılıçdaroğlu'nun vaatiydi. Onu da çalmıs seçime girer ayak : )
58 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Akp ye oy veren beyin siz fdir
+1 yılTabii ki Recep Tayyip Erdoğan onu da desteklemesi lazım
77 Yorumla- +1 yıl
Desteklemesi lazım diyecektim ki yanlış olmuş
- +1 yıl
Neyi desteklemesi lazım ülkeyi daha fazla cahil insanlara bırakıp Araplar gibi yaşamak içinmi tayip devri bitti
- +1 yıl
Göreceksiniz 2. Turda bu iş tamam
- +1 yıl
Cidden hiç akıllanmıyorsunuz çok üzücü
- +1 yıl
@fallenangellq helal olsun ama yorulma bosuna bu koyunlar laf anlamıyor onlar anca rüyalarında bile alamayacağı Togg'un altına yatıp çiğne beni derler.
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
Babayı
+1 yılSinan Ogan in kimi desteklediginin bir onemi yok. Eger Rte yi desteklerse Rte biraz daha fark atacak, Kilicdaroglunu desteklese dahi sag partinin secmenlerinin oyu Kilicdarogluna gitmeyecek. Kaldi ki Aksener tayfasinin dahi oylari Akp ye kaydı.
20 Yorumla
+1 yılKimi destekleyeceğinin önemi yok çünkü bu adamın kendi seçmeni yok kararsızları ve kendi partisine tepkili olanlardan aldığı oylar tekrar eski sahibine döner ama hdp varken millet ittifakıyla görüşmez
24 Yorumla- +1 yıl
En doğru yorum...
%5 aman aman bir yüzde değil, kaldı ki kendi kitlesi bile değil. Rte ya da KK ye kızıp oy verenler... - +1 yıl
Al bugün 5 şehit var kemal efendinin ittifak yaptığı hdp nin silahlı örgütü yaptı şimdi ne diyecek Kemal efendi
+1 yılKemal Kılıçdaroğlu'nun Sinan Oğan'a başbakanlık vermesi gerekir. Başbakanlık vermediği taktirde onun %5'lik seçmeninin tamamı Kılıçdaroğlu'na oy vermez. Oylarını alamazsa kazanan Erdoğan olur.
21 Yorumla- +1 yıl
İsterse versin ikinci turda Erdoğan her şekilde kazanır
+1 yılkimden çıkar görürse onu destekleyecek bence. yüzüne bakınca tipi çıkarcı bir tip gibi duruyor. bu yüzden akp yi seçecek gibime geliyor. ama chp seçilmezse bundan sonra türkiyeden ümit beklememek gerekiyor diye düşünmekteyim.
00 Yorumla
+1 yılya sinancığım, geçen konuşmadık mı, ikinci tura kalamayacağını söylediğimde abi yine de denesek öyle konuşsak senle dedin, ben de sana rus kadınlar kasetli çalışmış hepimizden fazla kazandılar zaten la dedim saa
00 YorumlaBelki de önce astrolojik haritalarına bakarak hangi adayın burçlarına daha uygun olduğuna karar veriyorlardır. Sonuçta göklerden gelen bir karar vardır.
10 YorumlaAna soylemlerinden bir tanesi Suriyelileri göndermek olduğuna göre bunu da sadece CHP istiyor. Diğer tarafta da sorun yaşadığı MHP var.
O yüzden %99 CHP tarafını seçer10 YorumlaDestek verse ne olacak seçmenleri gidip hemen desteklediği partiyemi verecek altılı masadaki Saadet ve iyi partinin seçmenleri sizce Kılıçdaroğluna oy kullanmışmıdır
00 Yorumla
+1 yılKazanmayı hak eden tek adam sinan oğandi ancak ülkemizde iyilerin seveni değeri kıymeti ne yazikki olmuyor vatan millet bayrak seven adam gibi adam sinanogan bilmiyorum tanımıyorum ama tvde ve İnternet'e gördüğüm kadarıyla diyorum ikinciye ümit ozdag bu ülke ve bayrak için emek harcayan adamlar
00 YorumlaKemal Kılıçdaroğlu büyük ihtimalle
Bakanlık alacağız
Ve şartlarımızı kabul edecekler
Zafer partisi ve Sinan Oğan gönüllüleri kabine de yer alacak inşallah00 Yorumla
+1 yılMillet ittifakınin Göçmen politikası ile uyuşuyor, uyuşmayan bazı maddeler var tabii ki ama büyük ihtimalle kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecektir. Ortak bir nokta buluşurlar
01 Yorumla
+1 yılSinan Oğan millet ittifaki desede ona oy verenlerin %95 i CHP'ye oy vermez. Millet ittifaki kazanması için tek yol sandığa gitmeyen kesimi bulup onların oy vermesini sağlamak
00 Yorumla- Gündem konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılFark eder mi?
Bu liderler, kendilerine verilen oyların tamamını bir işaretleriyle toptan yönlendirebileceklerini sanıyor mu gerçekten? :-D10 Yorumla
+1 yılEn azından cenneti vaadedemesek de cehennemin kapılarını kapatacağız diyen Sinan Oğan elbette Kılıçdaroğlunu destekleyecek. Kendi sözü yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılChpkkya o kadar laf ettikten sonra millet ittifakını desteklerse biraz şaşırırım ama zaten seçmenlerinin en az yarısı cumhur ittifakı yanlısı olduğu için erdoğan alacak
Size 74727482 yıl sonra baharlar gelir, belki….
🫶🏻🌸 😂😂😂11 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüsün bee😄
Kimi desteklerle desteklesin onun tabanı kendi bildiğini okur. Aslında bir tabanı da yok denebilir. Kararsız oyları aldı.
10 Yorumla- Gündem konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılBence millet ittifaki yanında yer alicak çünkü Suriye ve ekonomik politalar uyuşuyor bir hdp uyuşmuyor chp hdpyi kenara ceke bilir gbi duruyor
10 Yorumla - Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılben kılıçdaroğluna oy verecem gene selahattin demirtaşa oy veririm erdoğana oy vermem
219 Yorumla- +1 yıl
@melisssaaaakck ne istedinde vermedin beraber yürüdün o yollarda
- +1 yıl
Tamam aponun heykelini dikicez diyene ver
- +1 yıl
@DefneÖzkaya sen fetoculara veriyon ama ne istinde vermedin beraber yürüdün o yollarda
- +1 yıl
Tayyip fetoyu kullandı feto kendi ağzıyla dedi
- +1 yıl
@DefneÖzkaya tabi tabi yersen senin reisin yüzünden polis hakim savcıların yüzde 80 i fetocu
- +1 yıl
Qosnhcosnw
- +1 yıl
Lan bunu ben değil feto diyooo
- +1 yıl
İnstagramin varsa ver atıyım sana videosunu
- +1 yıl
@DefneÖzkaya sen soruma cevap ver neden polis hakim savcıların yüzde 80 i fetocu neden çalınan sınavların hiç biri araştırılmadı
- +1 yıl
Ya sen iyi misin nerede %80 i fetocu bir yerlerinizden uydurmayin
- +1 yıl
15 Temmuz da o fetoculer kendilerini belli ettiler hepsi de alındı görevinden
- +1 yıl
O dediğin sınavlar hakkında da bilgim yok arastirmadim
- +1 yıl
@DefneÖzkaya uyduruk 15 temmuzmu çalınan sınavların hiç biri araştırılmadı olduğu gibi duruyor çalıntı soruyla girenler erdoğan kaldığı sürecede feto bitmeyecek olmayada devam edecek
- +1 yıl
Uyduruk 15 Temmuz öyle mi? Sehitlerden utanın be başka bir şey demiyorum daha da yazma buraya.
- +1 yıl
@DefneÖzkaya dikkat edersen sen görüşüme geldin ben değil
- +1 yıl
Okeu
- +1 yıl
y*.
- +1 yıl
@DefneÖzkaya benim gözümde tayyip erdoğan fetonun başıdır ve bir çok kişi içinde öyle
- +1 yıl
Tamam bizim için değil okey
- Gündem konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılSeçmeni koyun mu ki o şuna verin diyince verecekler
20 Yorumla
+1 yılOnun kimi desteklediği önemli değil ki. Seçmen karar verecek.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet ittifakı sinan'a bakanlık teklif edecek. Türk dünyası ve akraba topluluklar bakanı olacak. Sinan'ın oyları eklenince %51 civarı bir oyla kılıçdaroğlu seçilecektir.
20 Yorumla
+1 yılRteyi destekler kendisi de makam mevki meraklısı çünkü samimiyetine zerre inanmıyorum
20 YorumlaGündem konusunda 689 cevap paylaştı. Sinan Oğanı seçmiştim ama bu sefer o şunu destekliyorum demesiyle de ona verecek değilim. Düşüneceğiz
10 Yorumla
+1 yılİnşallah destekleyeceği taraf seçim vaadlerini de kabul eder.
20 Yorumla- Gündem konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılKim daha fazlasını vaat ederse onu destekler.. sonuçta ülke kimsenin umrunda değil herkes cukkasına bakıyor
00 Yorumla
+1 yılBu adam kim la ? Kendisini ve kendine oy verenleri AKP MHP CHP HDP gibi mi sanıyor? Tabanı mı var ki nereye oy ver derse oraya oy verecekler
00 Yorumla- Gündem konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılSağ koalisyonu destekleyecek gibi geliyor hem oğan hemde ince sağ koalisyonu destekler benim görüşümce
00 Yorumla - Gündem konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılOnun kimi destekleyeceği benim fikrimi etkilemez ona vermeme rağmen, yeterli ve etkili bir aday yok ortada...
00 Yorumla
+1 yılBir sağcı sol adayı desteklemez. Keşke desteklese ama sanmıyorum. Değişlik gerekiyor artık gerçekten.
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaBüyük milliyetçi bir adam kendisi. Millet ittifakını kesinlikle desteklemez. Mecbur cumhur ittifakı kalıyor geriye.
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu secim sistemini
bu baskanlik sistemini
getirenler gorsun :)
% 5 ile adam fasulyeden nimet oldu00 Yorumla - Gündem konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılBence takdiri seçmene bırakacaklar isim vermeden kendi çizgilerine yakın olanı işaret edecekler
00 Yorumla 1-2 günde açıklaması mantıklı yoksa gücü düşer zaman geçtikçe çünkü %5 oyun tamamı blok halinde onun değil. Bence erdoğanla anlaşmaya çalışır.
00 Yorumla
+1 yılKendisi hangi başkan adayı bakanlık verecekse onu destekleyecek ama tabanının %90 ı AKP yi destekleyecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidin erdogani destekleyin mk bu saatten bir bok ifade etmez aci cekiceksiniz aci tarihin en kotu 5 yilini yasiycaksiniz.
125 Yorumla- +1 yıl
Bırak yaşasınlar. Her şey pahalı daha da pahalı olsun. Bu ülke savaştan daha beter hâle gelecek
Cevap sahibi+1 yıl@Ruhsuz_Panda dostum kosede birikimin varsa doviz yap muhalifnsecmen icim. elimden bir sey gelmiyor bu akpli kopekler olsun umrumda bile degil
- +1 yıl
Eğerki ayda 1 kg tavuk alan bir aile varsa kemal kılıçdaroğlu kazanırsa yılda 1kg olur o
- +1 yıl
Vallahi en kısa sürede ülkeden gideceğim ama elimde imkan olursa.
- +1 yıl
Adım kadar eminim aynı sorunlar her ülkede var ama ülkeler dışarıya yansıtmıyor
- +1 yıl
Başa gelmeyen bir insan için yok daha da fakir oluruz diyor. Ablacım sen önce şu an niye bu haldeyiz diye sorgula ondan sonra o içi saman dolu kafanı bir yıka, zihniyetini temizle
- +1 yıl
Dışa yansıtmıyormuş sen kaç ülke bu halde gördün de dışa yansıtmıyor? Önce cahilliğinizi bırakın. Ülke mülteci kampı hiç mi çekinmiyorsun hiç mi utanmıyorsun
- +1 yıl
Ark ben rte değilim bu 1
Ama kılıçlar oğlu biraz saf
Erdoğan kurnaz zaten bu kurnazlığı ülkeye kullansa abd geçerdik ama adam bence hem kendi rahatından vaz geçmiyor hem teknolojiden vaz geçmiyor olan halka oluyor
Son olarak kimse Atatürkü geçemez o yüzden boşuna yok o iyi yok şu kötü demeyin
Aaa birde o konuşma tarzını düzel bence abla tavsiyesi
Cevap sahibi+1 yıl@Ruhsuz_Panda panda dostum seni anliyorum insallah cikabilirsin yurtdisina sende simdi cikamazsak cok zor olucak
- +1 yıl
Kusura bakma bu saatten sonra akp sevecenligi yapan hiç kimseye tavrım yumuşak olmaz sizin olmadığı gibi
- +1 yıl
Akp değilim ama şöyle kk ile rte kıyaslayınca biraz da olsa kk saf gibi geliyor tek zekasını kullandığı şey muharrem ince olayındaydı
- +1 yıl
Saf olması ülke yöntemeyeceği anlamına gelmiyor be ablam. Bıkmadın mı şu mültecilerden. Oyunu ona göre ver ve çevreyi ona göre bilçlendir
- +1 yıl
Yok tabi oyum akp ye değil
Bi bakıma haklısın ama bende haklıyım keşke rte ve kk birlikte yönetse ama o da başka yönetme biçimi oluyor
Kısaca rte kurnaz kk ise doğruları diyordur
Ama hatırlarsan herkes başkan olana kadar melek sonra değişiyor (atatürk hariç)
O yüzden en fazla 2 3 sene so ra kk rte gibi olur bence
Milleti kolay kolay düşünmezler çoğu parti kendini düşünür her insan gibi
Sonuç kimi seçersen seç yine aynı hazin sondayız - +1 yıl
Haa birde rte bence tekrar kazanırsa selattin demirtaş gibi kk da hapse atar
- +1 yıl
Vicdanına göre ver. Ülke bu halde iken oy verenlere aklım ermiyor nasıl bu kadar vicdansız kör olabiliyorlar diye.
- +1 yıl
Rte mülteciler oy veriyor bence bu sayede ülkede mültecilerin çok olduğunu anlayabiliyoruz
Trajikomik olaylar işte
Ben kimseye vermedim oyumu verdim ama hem rte hem kk verdim yani geçersiz bilerek yaptım tabi bunuda 😅 - +1 yıl
5 sene sonra da bu hatadan dönüş olmadı mı oyuna boşa sallarsın
- +1 yıl
Ha bu arada birdaha bir kadınla siyaset yaparken nazik olmaya özen göster benim kadar sakin olmaya bilir her kadın
- +1 yıl
Olmasa ne olur. Hiçbir kimseye saygım kalmadı AKP'den yana bunu da böyle bilesin.
- +1 yıl
Bence kimse düzeltrmez bunları artık sorun hem millette hem başkanlarda tek onları suçluyamayız
- +1 yıl
Burada muhabet uzadıkça uzar. Hayırlısı olsun diyeceğim de hiç hayırlı gitmiyor.
- +1 yıl
Bak ben üni oğrencisiyim psikoloji bölmü bana kalırsa psiko terapi al
Baya bozmuş seni başkanlar partiler falan - +1 yıl
Hadi bb
- +1 yıl
Ülkem için mücadele ediyorum. En azından umursamamazlık etmiyorum. Bir psikolog olarak oyunu adam akıllı kullanıp geleceğine sahip çıkabilirsin. BAYBAY
- +1 yıl
Okey gercekten bb
Hdp giderse Chp ile yola devam eder ki ben de bunu tercih ederim Tayyibe oy yok bende
10 Yorumla
+1 yılKılıçdaroğlunu destekler ama seçmenlerinin kaçı onu dinler bilemem
10 Yorumlaİstanbul seçimleri gibi olmasını diliyorum
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Bunun tabanı bu ne derse desin AKP'ye verir.
10 Yorumla
+1 yılEger akp desteklerse ben Ataturkcugum millieyetciyim demesin ya. lakalik bu
10 Yorumla
+1 yılİlk turda sinana verdim kime verin derse artık onun tatafinda olacağım
15 Yorumla- +1 yıl
Niye senin kendi aklın yok mu Sinan nereye derse oraya oy vereceksin
- +1 yıl
@zevk-i-alemmmmm ha akp ha CHP aynı şey çünkü bıktım ben
- +1 yıl
İyi sen bilirsin
- +1 yıl
@zevk-i-alemmmmm ben bilemem Sinan bilir
- +1 yıl
😂😂
- Gündem konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılEğer aklı başındaysa Kemali destekler eğer çıkarcı biriyse...
10 Yorumla - Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat