Gündem Sinan Oğan sizce 2. Tura kalırsa kimi destekleyecek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erdoğan Kılıçdaroğlu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sinan Oğan sizce 2. Tura kalırsa kimi destekleyecek? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
RuhuYaşlı1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sinan Oğan Erdoğan'ı desteklemez. 0 5 Yorumla RuhuYaşlı1 +1 yıl Ha ayrıca 2. tur olmayacak artık netleşti Muharrem çekildikten sonra. Kemal dedem ilk turdan %55 Yorumla Soran +1 yıl Keşke ama oğan erdoğana daha yakın açıklamalar yapıyor her şey beklenir Yorumla RuhuYaşlı1 +1 yıl Ya ben zaten Sinan Oğan'ın amacının Mhp'nin başına geçmek olduğunu düşünüyorum ama bakalım ne olur Yorumla Soran +1 yıl Hüdapar olmasa cumhur ittifakını desteklerim diyor. Bu adam hiç güvenilir değil. Seçimi kaybettirmese iyi Yorumla RuhuYaşlı1 +1 yıl Kesinlikle öyle amacı ikinci tura taşımak gibi seçimi. Adamlar o kadar çok hile yaptı ki sayamaz oldum artık Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. kılıçdaroğlu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sinan Oğan Erdoğan'ı desteklemez.
Ha ayrıca 2. tur olmayacak artık netleşti Muharrem çekildikten sonra. Kemal dedem ilk turdan %55
Keşke ama oğan erdoğana daha yakın açıklamalar yapıyor her şey beklenir
Ya ben zaten Sinan Oğan'ın amacının Mhp'nin başına geçmek olduğunu düşünüyorum ama bakalım ne olur
Hüdapar olmasa cumhur ittifakını desteklerim diyor. Bu adam hiç güvenilir değil. Seçimi kaybettirmese iyi
Kesinlikle öyle amacı ikinci tura taşımak gibi seçimi. Adamlar o kadar çok hile yaptı ki sayamaz oldum artık
kılıçdaroğlu
Erdoğan