Gündem Sizce Sinan Oğan kimi destekleyecek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kılıçdaroğlu RTE Tarafsız kalacak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Soğan pardon Sinan Oğan beyzade efendi, paşazade olmak için seçim ideolojisini yok sayarak, araptapar olmayı tercih etmiştir. Sizce Sinan Oğan kimi destekleyecek? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Zagoria Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Daha çok RTE'ye yakın gibi duruyor.Yarın Cumhur ittifakını desteklediğini açıklarsa fena gülerim 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Bence de öyle ama ona oy verenler de zaten muhalefet olduğu için kendi kendini küçük düşürecek. Yorumla Zagoria +1 yıl Sinan Oğan'a oy veren kitle sürü psikolojisi ile hareketen bir kitle değil o yüzden %5.2'lik kesimin %100 Erdoğan'ı destekleyeceğini zannetmiyorum Yorumla Zagoria +1 yıl Hareket eden olacaktı* Yorumla Zagoria +1 yıl İşte bu gerçek komedi arkadaşlar Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. kılıçdaroğlu yüzde 6 lık kısım ya sandığa gitmez ya kılıçdarooğluna verir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kılictaroglu 0 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl İktidarı desteklemeyen gurup iktidara oy verin derlerse kimse akp ye oy vermez. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha çok RTE'ye yakın gibi duruyor.
Yarın Cumhur ittifakını desteklediğini açıklarsa fena gülerim
Bence de öyle ama ona oy verenler de zaten muhalefet olduğu için kendi kendini küçük düşürecek.
Sinan Oğan'a oy veren kitle sürü psikolojisi ile hareketen bir kitle değil o yüzden %5.2'lik kesimin %100 Erdoğan'ı destekleyeceğini zannetmiyorum
Hareket eden olacaktı*
İşte bu gerçek komedi arkadaşlar
kılıçdaroğlu yüzde 6 lık kısım ya sandığa gitmez ya kılıçdarooğluna verir
Kılictaroglu
İktidarı desteklemeyen gurup iktidara oy verin derlerse kimse akp ye oy vermez.
beni desteklesin ohh