AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Siyasetçi değil seçmen cahil ve hain polis katilleri meclise girdi bunların cahilliği yüzünden utanmadan şimdi bunlara koruma verecekler bir de.
Teyibi desteklerim derse çok tepki alır.. Ama içinden Teyipçi olduğuna eminim
bu adamin ilk unlenme sebebi mecliste 50 akpliye karsi tek dovusmesi, gariptir ki yuzunde cizik bile olmamisti :)
CHP başına adam gibi biri geçecekse CHP desteklesin gelmicek se oyum akp ye
Erdoğanı destekler , tükürdüğünü yutacak , afiyet olsun oğana
Oğana oy atan biri olarak söyleyebilirim. büyük ihtimal oy kullanmaya gitmem gitsemde kötünün iyisine deyip RTE ye oy veririm. Şehit abisi olarak onlara oy atarsam ellerim kökünden kopsun
Kaç yılında şehit verdiniz? Ben de şehit yakınıyım
Lütfen oy kullanmaya gidin
23/10/1991 Şırnak Silopi. işkence ile öldürmüşler yiğidimi.12 parça halinde buldular mağaranın birinde.
Oha inanmiyorum
Allah'ım rahmet eylesin
Bunu yapanların da Allah bin türlü b*lasinı versin
Ateş düştüğü yeri yakıyor. kimsenin umurunda değil. helvası yiyene tatlı kavurana acı gelir kardeş.
Evet haklısın ama kimsenin umrunda değil diye düşünme şu an ben çok üzüldüm gerçekten
Benim gibi birisi Pkk ile iş tutanlara oy verir mi siz söyleyin. Ekonominin canı cehenneme. Ben dağ gibi yiğidim parça parça toprağa gömdüm.
Evet sizi çok iyi anlıyorum
O yüzden lütfen terörist cenazesine gidenlere değil iha siha yapıp kardeşinizi şehit edenleri sarı torbaya gönderen Erdoğan'a oy verin
Yaşın kaç bilmem kardeşim. Ben 52 yaşımdayım. nice siyasiler gördüm. Koltuk için memleketi bile satanları gördüm. Bizim ülkemizde vatanı için gerçekten çalışan bir tane siyasetçi görmedim. sağcısı solcusu fark etmez. Erbakan hoca bu konuda çok gayretliydi onu da yediler zaten.
Kimi destekleyeceğini söylemesi bence secmen tercihini çok etkilemez
Terörist uyesini hapisten çıkaracağım diyen Kemal Kılınçtaroğlu nu desteklemez o kesin
Tabi ki dedeyi 😅 o yüzden katıldı zaten seçime. Bugün de görüşme yapmışlar, olumlu geçmiş...
Kimi desteklerse desteklesin yime kararı verecek olan seçmendir.
Rte CHP’yi desteklerse topuguna sıkar diğer seçimde oy alamaz
Akp bakanlık vermez bu adama mecburen millet ittifaki diyecek pazarlık için seçime katıldı zaten
Chp yi desteklicek tabiki ülkücü diye oy verenlerin yüz ifadesini görmek lazım 😂😂😂
Bu adamın oyu falan yok atanlar nasılsa kazanamaz diye attı boş insan
Inan hicbir fikrim yok ben de cok merak ediyorum ama hadi diyelim birini desteklemeye karar verdi acaba destekcileri sinan ogani dinleyecek mi onu da bilemiyorum
Millet NEreye vereceğini bilmediği için verdi seçmene o kadar da güvenmesin bence
Millet ittifakını desteklese bile oyları Erdoğana kayar
Harbiden bu kimi desteklerse seçmen ona verecek mi sanıyorsunuz
@_Justimagineit_ olayı özetlemiş ilk turda olmadı ama Reco baba ikinci turda işi bitirecek 🙂
Bilmiyorum, ama inşallah Kılıçdaroğlu'nu destekler.
RTE ile birlik olursa kendisi zaten yok hükmündedir.
Cumhuriyet ve laiklik düşmanlarının karşısında olacaktır.
yani CHP'nin karşısında olacak yanlış mı anladım? çünkü HDP'nin şartlarından birisi suriye ve Irak'tan çekilmemiz. oradan çekilirsek bizi çok sevdikleri için oyuncak füze atarlar değil mi? 🥳🥳
Şeriatı getirecek olan kişi belli
20 yıldır neden getirmedi? hüda par'dan işin içine girdi diye diyorsan mitinglerinde full türk bayrağı var HDP ile bir değil. solcuyum fakat kemal Kılıçdaroğluna vermek ülkeyi ellerimizle Hdp'ye vermek demek. onlara vaatleri yalan olsa bile iç savaş çıkar.
Çünkü hala kemalist ruh yaşıyor ama bu son nefesi. Bu seçimi de alırsa tüm şartlar oluşacak ve ülke İran'a dönecek.
sanmıyorum sizi de anlıyorum korkularınız var fakat Kılıçdaroğlu'nun ülkeyi satacağını düşünüyorum ayrıca Türkiye'nin ilk 4 maddesi değiştilemez içiniz rahat olsun. böyle birşeye kalkarsa zaten milletimiz müsaade etmez ki yasal olarak mümkün değil. Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlettir.
@MehmetAliAltun Bu adam yasayı falan umursamıyor. Keşke Mansur falan aday olsaydı ama kk gelse bile ülkü öyle kolay bölünemez meclisi zaten akp ezici farkla aldı
bence de mansur yavaş aday olmalıydı ve HDP ile işbirliği yapmamalıydı. en az %60 ile cumhur başkanı seçilirdi. muharrem seçime bile girmezdi. muhtemelen sinan oğan da çekilirdi. siz bilirsiniz bir şey diyemiyorum kimse savunulacak kadar masum değil Erdoğan da mükemmel cumhurbaşkanı diyemiyorum islamı sömürüyor vergi tavanda sadece dediğim gibi ülkede olacaklardan korkuyorum
@MehmetAliAltun Bizi bu iki seçenek arasında bıraktılar yazıklar olsun
kessinlikle...
Çok afedersin, Suriye dediğin devletin topraklarına tankla tüfekle girmene kim izin verdi? Başka ülkenin toprağında askerin ne arıyor? Başka ülkenin devletini parçalamak için terörist eğitip yollayan besleyen kim?
İki yüzlü olmayacaksınız. "Benim terörist iyi terörist" diye bir şey yok. Oturursun Esad'la masaya, terör örgütlerini temizlersin, yoksa senin de tanıdığın egemen bir devletin topraklarında hukuksuzca asker bulunduramazsın
KK’yi destekleyecek tabii ki de. Mülteci çöplüğüne sahip mi çıkacaktı?
olaya sadece mülteci çöplüğü olarak bakmak ne kadar doğru
Tüm sorunların temel nedenlerinden birisi multeci. Umit Ozdağ kac kez bu konu ile ilgili görüşmek istedi, dışlandı. Birinci politikaları zaten bu konu. İkincisi ise iki tarafında işbirliği yapmasını istemediği partiler var ve bu konuda iki tarafa da nötr. Sinan Oğan ın zaten aday olması mevcut düzenin değişmesine yönelik bir hamle. Şimdi bu insanın bu şekilde devam edelim demesini beklemek davasında ne kadar samimi olduğunu gösterir.
o destekliyo diye ona oy veren insanlar da gidip aynısını yapcak değil ki
Erdoğan'ı destekleyeceğini düşünmüyorum ancak desteklese bile bazı kazanımlar elde edebilir. Özellikle sığınmacı konusu ile ilk dört madde konusu önemli.
Hayırlısı diyelm değişim istemiyor gibi halk ekonomiden gidisattan mennun bence deprem kadermis zamlari baskasi yapıyormus hakaret edene oy veriyorlar ben ne diyim
Hiç umutlanmayın, CHP yi desteklese bile onun destekçileri CHP ye asla oy vermez. Yani sonuç belli 😇
İstediklerini kim verirse onu desteklicek. Bizde akp chp demeden onu yalnız bırakmıcaz
@boynuzluvoyvoda yav he he, kk'ci olduğuna eminim 😄bir ülkücü ölse CHP ye oy vermez
Meral akşener de komünist tabi
Chpye oy vermedik cb seçiminde kilicdara attık. Dayım kaç senelik mhp seçmeni kilicdara ve mhpye attı. Bende zafere ve ogana attım. Bunları kabul etse Dayım basta seve seve Erdoğan'a atar bense dünden razıyım zaten
Meral mommy nin Rus ajanı Sinan Ogan 😏
@boynuzluvoyvoda sallama be bir ülkücü asla CHP'ye oy vermez dibine kadar CHP'lilsin sen
Zaten CHP ye oy atıyorsa ülkücü değildir öylesine parti tutan biridir dayın ve sen
Kafana göre ülkücü kurmuşsun abicim sen. Dayımı hiç sevmem ama şehrindeki çoğu mhpliyi tanır. Tanınan birisidir. Para miras mevzuları yüzünden kendisini gram sevmem ama yaptığı buydu. Bende geçen seçimde CHP atmıştım bu seçim zafer attım. Onun kilicdar oyunu Sinan ogana çekmeye çalıştım olmamıştı. Ama bunları kabul etse hemen kendisini arar 2 oy garanti hale getiririm sonra annemgil var kardeşim var falan derken akrabalar derken en asa 50 oyu var. Bu küçük aileler için böyle. Buyuk ailelerde neler olur sence? Bizim sulaledeki akpciler dinci tayfa olduğu için sevilmiyorlar. Ondan herkes akp sevmez. Chp de aynı. Ve hala diyorum chp oyu değil bu cb seçimi için attı. Dolu örnek çıkar böyle ararsan. İstediğin gibi boş algıyı kas aktroll. Bunlar kabul olursa Rte yi muhalifi bile destekler. Hatta ilerde rahmetli olunca çocuklarımı bile getirip kabrinde dua okuturum. Herkesin çözülmesini istediği sorunlar bunlar. Sende keşke kafanda bu akpli bu chpli mhpli ülkücü oy vermez diye kurmasan. Halkın istediğini kim verirse o oy alır. Kilicdar yerine düzgün aday olsa zaten Rte kaybetmişti ama yine de bilemiyorum belki Sinan oganla anlaşır o zaman güzelce kazanır
multecileri bas belasi eden, meclisi hudapar yrp ile doldurup kadinimizi cocugumuzu sokakta tedirgin edeceklere vekil maasi vermemizi saglayacak insanlari dolduran partileri desteklemez saniyorum, vatansever birisidir oğan
Kimi destekler bilmiyorum ama ben ona oy vermiş biri olarak RTE vereceğim
Millet ittifakı ilk turda ogani destekledim ikinci turda kk
eksik olan 2,5 milyon oyu geç
kemal 1. turda aldığı oyu bile kaybedebilir. işi ço kzor
Zilleti destekleyecek gibi duruyor ama ne olursa olsun REİS kazanacak evelallah..
Umarım aptallık yapıp Kemal Kılıçdaroğlunu desteklemez
Neden aptallık olur?
her şey yeterince ortada değil mi?
Düşüncenizi merak ettim herşeyden ziyade 1 örnek verin?
başörtüsüne bez parçası diyen bir insanı desteklemelerini ben doğru bulmuyorum ve sadece bu değil daha birçok şey var
Peki nas diyip de Kur korumalı faiz sistemini destekleyen akp için düşünceniz nedir?
Chp'yi desteklerse hdp oylari gider, Akp'yi desteklerse multeci oylari gider. Iki ucu poklu degnek
Kimi desteklediginin bi önemi yok şu anda. Her türlü Erdoğan alacak bu seçimi
Kimi desteklerse desteklesin rte alır
Tayyip gibi duruyor çünkü HDP ile olan hiçkimseyi istemediğini kendi söyledi
Pkk destekcisi, birlikcisi ve yancısı deyilse cumhur ittifakını destekleyecektir
Valla eğer gidip chpyi desteklerse yazıklar olsun derim
Desteklemez
Boş adam MHP'den ayrılıp bidaha ortakmj olucak gülerler 🤦
Buda yanar döner çıktı. Seçimden önce ne hdp nede hüdapar demişti. Şimdi ise kıvırma derdinde
İkisini de desteklemez bence.
İki tarafta sinanın kişiliğine ters.
Bence chp yi destekler ama belli olmaz hiç bilemiyorum
Yalnız kalmamak için bir taraf seçecek e tabi güçlü olandan yana olacak vatan millet sakarya diyerek
İnce gibi hainlik etti, muhalefete kaybettirdi, bence akpye verir, net
Erdoğan'ı destekler bakışlara baksana
Tabiki cumhuriyet ittifakini
Rte yi destekler bu karaktersiz
Cumhur ittifakını destekler
Erdoğan reis RTE 🙂❤️
Kim iyi para verirse maalesef niyetini belli etti
6 maddeli şartlarini oku bakalim amaci menfaat miymis vatanin refahi miymis. Bakanlik istemesinden bahsediyorsan cok normal tabii ki isteyecek.
Söylediği şartlara ne kk uyuyor ne de rte eee?
Bu sartlara uyani desteklicem diyor zaten qmk bu sartlara uysalar 2. Tura mi kalinirdi
Gerçekten size anlatmak çok zor… o zaman ogan kimi neye göre destekleyecek?
Akp chp ikisi de bu şartları sağlayamıyor sağlayamazlar da
chp desteklemek zorunda.
Kılışdarı desteklicek
Kesin cumhur ittifakını destekleyecek.
Türk halkına her şey müstahak
Umarım Erdoğan'ı destekler
Pkk sevicilerini değil bence
İkinci MHP vakası olmasında
Desteklemesi boş oy. alamicak
Hicbir onemi yok kimi destekleyeceginin
Adam kimin tarafında olacağını biliyor