Gündem Oy kullanmaya hangi kombinle gittiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben keten pantolon, spor ayakkabı, beyaz gömlek. Dökülün:)) Güncellemeler+1 yıl Herkesler uyuyor heralde:)) Güncellemeler+1 yıl Uyanın haydi:) Oy kullanmaya hangi kombinle gittiniz? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Şeker pembesi ketenimsi pantolon, vizon rengi salaş bir tişort ve aynı tonlarda spor ayakkabı, kot ceket 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Buz mavisi kot pantolon üstüne beyaz sweatshirt beyaz spor ayakkabı ve lacivert trençkot giydim taba sırt çantası taktım 1 2 Yorumla kanka35 +1 yıl çekici olmalısın Yorumla babysharkSmom +1 yıl 😎😎 Yorumla
panikatakkkkkk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben gelinlikle gittim bir kuğu gibi bi dahaki sene belki jartiyer olur nasip 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahah gelinliğin altına giyebilirdin yine de Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl pembe kazak siyah eşofman ve kahverengi hırkamla arzı endam ettim efendim 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Pantolon trençkot topuklu ayakkabım ve çantamı alıp çıktım 0 0 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl gri eşofman, oversize kazak, siyah spor ayakkabı 0 0 Yorumla
Cimbom31905 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Kıyefeti sormuyorlar 😀 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Biz sorduk ama :D Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Beyaz tsort siyah pantolon 0 0 Yorumla
Vanessa-_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gelinlikle gittim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl asşdmlasds Yorumla
otch00 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Takım elbiseyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kadınlara yakışırrr:) Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Henüz gitmedim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki, kolay gelsin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şeker pembesi ketenimsi pantolon, vizon rengi salaş bir tişort ve aynı tonlarda spor ayakkabı, kot ceket
Buz mavisi kot pantolon üstüne beyaz sweatshirt beyaz spor ayakkabı ve lacivert trençkot giydim taba sırt çantası taktım
çekici olmalısın
😎😎
Ben gelinlikle gittim bir kuğu gibi bi dahaki sene belki jartiyer olur nasip
Hahahah gelinliğin altına giyebilirdin yine de
pembe kazak siyah eşofman ve kahverengi hırkamla arzı endam ettim efendim
Pantolon trençkot topuklu ayakkabım ve çantamı alıp çıktım
gri eşofman, oversize kazak, siyah spor ayakkabı
Kıyefeti sormuyorlar 😀
Biz sorduk ama :D
İs görüşmesine mi gidiyorsunuz?
Bayram değil seyran değil
Spor bir kıyafet her zamanki gibi.