Şıklar 4 tane.
Ben Ümit Özdağ'a verirdim
Ben Ümit Özdağ'a verirdim
Ümit Özdağ
Ekrem İmamoğlu
Recep Tayyip Erdoğan
Selahattin demirtaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2023 'de akp kazansın istemiyorsanız, yorumu sonuna kadar okuyun!
Şimdi altılı masa seçmeni; altılı masanın akp ye hizmet eden muhalefetini göremiyor ve şu an Zafer partisine yeterli desteği vermiyor. Ama altılı masa seçmeni Ümit Özdağ DERSE; Ümit ÖZDAĞ, ikinci turda Cumhurbaşkanı olur. şu an %8 oyu var. Seçime kadar, %15 olur. Diğer partilerden de %15 gelmeli ki ikinci tura kalsın. Ancak altılı masa seçmeni gerekli desteği vermez ve Mansur YAVAŞ da altılı masanın adayı olmazsa ( aday yapma niyetleri yok) 2023 seçimlerinde, gerçekleşecek felaketi anlatayım
Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu veya beceriksiz birisi altılı masa ittifakı olacak ve Mansur Yavaş, aday gösterilmeyecek. Malum, (sarı muhalifet). Sonuçlar şöyle olacak: Chpli ve akpli partizanlar , ÜMİT Özdağ 'ya oy vermeyecek. Mhp ve iyi parti seçmeni ise, gerekli desteği verecek ama yetmeyecek
Böylece Zafer partisi, üçüncü parti olacak. MHP ve iyi parti ise baraj altı. Altılı masanın cb adayı, %35 lerde alacak ve ikinci tura kalacak. Akp ise, ikinci turda ise kesin iktidar olacak. 2028 seçimlerine kadar ise; on milyonu aşkın kaçak, vatandaş yapılıp oy kullanacak ve akp yine gitmeyecek. 2033-2038 seçimleri de böyle olacak ve Suriyeliler akp den cumhurbaşkanı çıkarıp iktidara gelip laik cumhuriyeti yıkacak. Ayrıca, hdplilerin nüfusu da Türkleri geçecek. Azıcık matematik hesabı yapan, bunları görür. Bir de Daha ortada, emperyalist işgal yok! Bunu katsam, kalp krizi geçirirsiniz zaten.. Bu yüzden; akp gitsin, kürdüstan kurulmasın, kaçaklar gitsin , ülke bölünmesin ve on sene içinde büyük ekonomik güç olalım diyorsanız ; oyları Zafer partisine verin.
Ama akp gitsin ve ne olursa olsun diyorsanız: oylar altılı masaya
Cevap
5Cevap
Gelenlerden rahatsiz olan birisinin dusunmesine bile gerek yok umit ozdag candir sonuna kadar destekliyorum
Yine her zaman ki gibi hiçbirine.
Recep Tayyip Erdoğan
ümit özdağ futbolcu mu
Hayır. zafer partisi genel başkanı. Millet vekili. 10 milyon sığınmacıyı göndermekte en samimi olan parti
müslüman adam öyle işler yapmamalı.
Ya off boş konuşmayın ya burası luna park mı ipini koparanı ülkemize alamayız
Ümit
hiçbirine vermiyorum
Hicc birine vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?