Kılıçdaroğluna mı Tayyibe mı?
AKP
chp
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kılıçdaroğluna mı Tayyibe mı?
Bir kaç gündür hastanedeyim. Bu kafayla hiç kimse o makama lâyık değiller.
Her gelen kendi menfaatlerini düşünüyor. Filler tepişir ezilen bizler oluruz. Bu ülkeyi yönetecek bana göre tek adam vardı o da rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu idi. Onu da öldürenler belli, dosyayı karartanlar belli. Eşini bile konuşturmayan bir devlet var.
Parası olan bu ülkede her zaman Adalet karşısında haklı. Bunu ben yapmadım onlar yaptı. Doğu Perinçek dedi ya Hukuk Siyasetin köpeğidir. Adam ne kadar da haklı değil mi. Hakim ve Savcılara Çay toplanmasını da öğretti. Perinçek'in o kadar APO ile fotosu var ki dokunmuyorlar. Ne garip değilmi. Diğer partiye PKK sin demek kolay ama bu adama gelse bir şey yapma. Demek ki ortak bir yönleri var. APO yu asmaz isem Şerefsizim deyenler Milliyetçi geziniyor. Ne garip değil mi.
Muhalefete geliyorum o kadar beceriksiz ki Bilalin kutu kutu paralarına inanıyorlar ama o olayı çıkaran polislere vatan haini diyorlar. Bunu halkta diyor çok manidar değil mi.
Daha ne anlatayım sana. Şu an hastanedeyim. Bir Anne bir baba ve daha yeni doğan bir bebek gözlerimin önünde eridi. Adam param yok sigortam yok diyor ama oradan bir doktor bana diyor ki abi şimdi bu Suriyeli olsa idi bu tartışma olmayacaktı diyor. Paşalar gibi bakılacaktı.
Canim memleketin içine ettiler. Bu halkta suçlu bu muhalefette suçlu. Şerefsizler çalarken sustular ama işlerine gelmedikleri zaman ona buna PKK FETÖ demesini bildiler. Hırsızlar çaldı ama hırsıza hırsı, dedikleri için kişiler PKK ya da FETÖ cü oldu.
Kim bu PKK FETÖ cü diyorsa ülkeyi dibine kadar soydu. Asıl milletin kanını emenler bunlar ama ses çıkaran yok.
İtibardan tasarruf olmaz. Yesinler içsinler ıkınıncaya kadar yesinler. Allah Akrabaya bakmayı emreder deyip yedi düvel sülalesini doldurdular. Devlet ahıra çevrildi, devlet kabileye çevrildi.
Muhafetin derdi sadece koltuk boşalsın biz geçelim biraz da biz sefamızı sürelim derdinde
Kim Müslüman'ım diyorsa, kim Milliyetçiyim diyorsa, kim Atatürk'çüyüm diyorsa maşallah yemedikleri, içmedikleri arkasında.
Bu ülke Çanakkale'de 250 bin şehit verdi.
Hiç birisinde ayağında çarığı yok idi. Ölünce ne oldu biliyor musunuz geride sadece gözü yaşlı aile eş ve çocuklar kaldı. Bunlara hiç tazminat verildi mi. Sen vatanın için kendini feda ettin ailene biz bakarız dedik mi. Kaç kişinin yeri yurdu var idi.
Ama ülke kurtuldu ama ülke yine masa başındakilere parsel parsel bonkörce dağıtıldı. En güzel yerler daha ne deyim. Ölen öldüğü ile kaldı. Gerisi yasını yaşadı diğerleri de ganimeti paylaştı.
O zaman yapılanlarla bu zaman yapılan aynı değilmi. Masa başına gelen herkes Parsel parsel götürüyor ne güzel memleket ya. Öldüklerinde de Pramit yaparlar.
Bir tarafta Kınalı Hasanlar, mehmetler bir tarafta lüks araca binip dolaşan devlet adamları. Adam bile değiller.
Biz daha çok bedel öderiz ama bu cahilliğin bedelini ödeyemeyiz.
Padişahım çok yaşa. İtibardan tasarruf olmaz. Allah bana kul olun diyor. Kul'a Kul Olun demiyor. Kul'a Kul olursan Pul olursun.
Oy mu. Hepsini Allah Kahretsin...
Katılıyorum size..
Recep Tayyip Erdoğan
Erkencisin
Saat 7 30 da gittim 2. Veya 3
Bendim
Baya usenıyorum ben su an gitmeye :)
Git bas doğru kişiye kardeşim
Tamam kardesım
Hadi hayırlı oy kullanmalar
Cevap
8Cevap
Senin akp olduğun belli çünkü akp büyük harfle yazmışsın CHP ise küçük harfle yazılmış 😊
Vay be ne kadar zekisin
Zekilikle alakası yokki belli zaten 😊
Daha vermedim
E kıme vercen
İlk tur soğana verdim çürük çıktı şimdi KK vereceğim
Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim
İkisine de vermedim ya sen?
Mültecileri ve %200 enflasyonu düşün
Sahiplendirilmemeniz için kılıçdaroğluna :D
@kayhanbey3414 Yav olum önce bir okumayı öğren Sahiplendirilme' meniz' bak senin için ayırdım
Haaa 😂😂😂😂
Tamam oldu şimdi
@kayhanbey3414 sen peki kime?
Kemal k
Kılıçdaroğlu
Dede
Dedeye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?