Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!
Güncellemeler
+1 yıl
Diğer partilere oy verecekler hangi partiye oy kullanacaklarını yorumlarda yazarlarsa süper olur 😇😇
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Çok iyi 🤣🤣
Akp ye hala bu kadar oy veren varsa bu millet bitmiş demektir. Hainlik bu. Yazıklar olsun.
kesinlikle katılıyorum
Türkiye İşçi Partisi tabiki ama istisna olarak CB adayı Mansur Yavaş olursa oda olabilir. i tek gerçek marksizm sosyalizm :D
Terörist HDP hariç Türkiye de hangi partinin kazandığının bir çok önemi yok bir eşek gidecek başka biri gelecek
Chp ye kullanacağım Akp ile oyları yakın olacağını düşündüğümden Akp gelipte böyle sefil kalmayalım yeter
Cehepe yönetirken tabi bolluk vardı :D
chp demek kıtlık demektir saftiriğim benim
@demetimiste19 Dolar 9 lirayı geçti sen ise sadece ağzın açık bakıyorsun koyun gibi kjskjs
@KartallıAhmet chp en son 49 da yönetti cahil herif
@demetimişte19 chp en son 1949 da yönetti cahiller sizi
yönettiği belediyelerden anlıyoruz canım. heykellerle mi milletin karnını doyuracaksınız? İş isteyen kadınları taciz edip mi ekmek vereceksiniz?
@demetimişte19 akp nin yediği haltları bana saydırma şimdi burada ensar vakfında çocuklara kim tecavüz etti daha savunma bana hepsi hırsız
@saw89 Cahillikleriyle böyleleri ancak kendilerini rezil ederler kıtlık varmış kızım sen ozaman ananın karnında bile değildin sünger beyin😂Böylelerinin ağızlarından lokmalarını alırsın da reisim reisim der enayiliklerine doymayasıcalar
2002 yılında Akp iktidara geldiğinde 1 dolar 1.350.000 TL idi. Yani cumhuriyetten sonra 1,350.000 kat artmış dolar TL karşısında. Akp döneminde 20 yılda 5 kat arttı oda son 5 senede fetö brunson ve s400 füzeleri yüzünden. Kim cahil bir daha düşünün bence.
@Saw89 Hükümet ortaklıkları ne olacak ve ecevit sizden değil miydi? Akp den önce tek başına iktidar hiç çıkmıyordu ki zaten. Hep ortak hükümet kuruyorlardı sonra her sene hükümet yıkılır yeni seçim dolar tavan üstüne tavan yıllık faiz %7500 :) Sen giderken ben dönüyordum bu yolları cahil falan yazmışsın en çok ona güldüm :D
@Saw89 ensar vakfına chpli pislikler orayı karalamak için sızdı. chpnin yapmayacağı çirkeflik yoktur
anca ekonomiyi bahane edersiniz
@demetimişte19 chp me zaman iktidar oldu safff bi araştır sonra yaz 😎
@emrekarali chp seçilmese bile adliyeler ve ordu olmak üzere devletin kilit kurumlarında söz sahibiydi. Menderes asılırken, Erbakan indirilirken chp iktidar mıydı? hükümet dışındaki güçler hep chpnin elindeydi. dışardan aldığı destekle de istediğini devirebiliyordu. Erdoğan orduyu, emniyeti, adliyenin de bir kısmını eline aldı; chpnin kudurması da ondan. her türlü çirkefliği, rezilliği, iftirayı da mübah sayıyorlar kinlerinde boğulasıcalar...
siz hala dolar neden yükseliyor deyip durun, yapılan hizmetleri görmemek için kafanızı kuma gömün
@demetimişte19 en son ne zaman chp iktidar oldu da kıtlık gördün acaba
@verose ecevit dönemini dün gibi hatırlıyorum
@demetimişte19 ya hala araştırmadan yazıyosunuz ecevit chp limi bu bir 3. cisi ecevit zamanında ambargo vardı onun ne olduğunu bilmezsinde o yazar kasayı atana sor o anlatsın sana 😎
@emrekarali yürü git dangalak, kafan putlaşmış senin, yakın zamana kadar chp hükümet kuramasa bile köşebaşı kurumları elinde olduğu istediği gibi at oynatabiliyordu. sizin hain siyasetçisilerin havlamaları da kuyruk acısı da ondan. milletin dinine, değerlerine, adetlerine düşman olduğunuz yetrer. toptan helak olsanız millet huzura erecek.
@demetimişte19 cahilsin cehaletinin kokusu buraya kadar geliyo emin ol kadına şiddet çocuk tecavüzcülerini kollayanları savunmandan belli hele atatürk chp olmasaydı sadece erkekler oy kullanır kadınlar ahırdaki hayvanlar gibi baş baş sayılırdı keske senin gibilere seçme seçilme hakkı vermeselerdi şimdi böyle konuşamazdın bi araştır tarihini oku sana ne desem boş senin gibiler eskiden haremde sırasını beklerdi 😎
@emrekarali her seferinde Atatürk'ün yaptıklarıyla övünmeyin, bana inönüden itibaren yaptıklarınızla gelin. Terörist sevici, batı seviciler. gizdin pkknın, abdnin kıçını yalayın. Cehaletin Heykelci Partisi
@demetimişte19 ya araştır diyorum hala ne diyosun trt teröristi çıkarıp röportaj yapıp sonra kırmızı bültenle arandığını bilmiyodum diyen reisiniz terörist parti diyosunuz kapatmaya uğraşıyosunuz meclise alanda siz değilmisiniz yaptığınız her şey çürük sen devam et
@emrekarali defol git lan. hdpye her evden bir oy diyen sizsiniz. seni muhatap almakla hata eden benim.
@emrekarali Ecevit zamanı ambargo 70 de baştayken vardı 2000 de yoktu yine çaktın :D Cehepeli değildi ama aynı yolun yolcusuydu ve destek alıyordu. Birlikte çok iş yaptılar ülkeyi sömürmek için. Kaç hükümete ortaklık yaptı bak açta ben yaşadım senin yaşın yetmiyordur belki. Zaten akp den önce tek başına iktidar hiç olunmuyordu altı ayda bir hükümet devriliyor yeni seçim oluyordu. Yıllık enflasyon %7500 dü :D Her gün dilenirlerdi yabancı ülkeler üç kuruş verseler diye.
@KartallıAhmet güzel söylüyorsun da abiccim. bu saman kafalar deve kuşu olmuşlar, hep kumda kafaları.
@demetimişte19 hiç öyle bişey diyen bi chp li olamaz kendi partisine değilde baska partiye oy isteyen akp değilmi alp olmasa mhp meclise giremezdi li kalelerini bile kaybetti ama oda çark etti battı ülke emin ol yine dünya liderlerini ayağımıza çağıracağımız gün gelecek ama akp ile dwğil2 şimdi savunam sen en çok söven olacaksın sana 100 de 1000 garanti veriyorum şimdi uslup önemli ki konuşma tarzından cahil olduğun belli oluyo
@emrekarali Biz cehepeyi eleştiriyoruz Atatürkten sonra bir şey yapmadı hep ülkenin aleyhine çalıştı diye sen ikide bir Atatürk şöyle yaptı böyle yaptı. Başka söyleyeceğiniz bir şey yok çünkü Atatürk sonrası hep hüsran. Atatürk ülke kurucusu biz onu konuşmuyoruz. Atatürk şimdi olsa şimdiki kadroyu cehepe kapısından sokmaz. Geçen meşhur her seçim yenilip istafa etmeyen ama her seçimi kazanmış rte ye tek adam diyen başkanınız yabacı ülke elçilerine mektup yazıyor kanal istanbulu yaptırmayın diye siz hiç utanmıyormusunuz bu durumdan. Bizim iç sorunumuza onları müdahaleye nasıl çağırırsınız. Irak suriye için teskereye hayır diyen başkanınız bir gün sonra seçim ortağının uzantısı kandili yerle bir edeceğim diyor :D Teskere olmaz ise ıraktaki yeri vuramazsın diye partiden bile uyaran yok işte ülkedeki muhalefetin hali :D Sizin çapınız bu işte hayatınızda yaptığınız tek icraat yok ama siz Atatürkçüsünüz ülke için binlerce icraat yapanlar ülke düşmanı :D
o dolar cehepe ve şakşakçıları yönetirken 1 dolar 1.350.000 oldu :D Onu görmemişinizdir tabi deve kuşu taklidi yaparsınız :D
@demetimişte19 ulan sırf ssizin gibi canım inat gidip hdp ye atacağım yine bu hırsızlara oy vermeyeceğim aptal sürüsü
@Saw89 kafan putlaşmış çünkü
@KartallıAhmet Helal olsun, ağzına ve klavyene sağlık.
@Saw89 kardeşim bırak bunlara laf anlatmayı me duyduysa onu yazıyo at gözlüğü takmışlar 😎
Şimdi bu sürü piskolojisi bak kendi fikirleri bule2 yok biri ne derse diğeri de onaylıyo
Türkiye ne AKP'ye ne de akp eskilerine muhtaç kötüye de kötünün iyisine de oy vermiycem
Peki kime vereceksiniz?
Komünist partisine
:D
@KartallıAhmet Ne gülüyorsun herkes vatan haini degil herkes hainler gibi iktidar gtü yalamiyor
Bu seçimde oy vermeyi düşünmüyorum. Oy vermeye aday ya da parti yok.
Bağımsız Türkiye Partisi. Diğer hiçbiri farklı fikirler sunarak bizi şuanki içinde bulunduğumuz durumdan kurtaramaz. Akp ise daha da batırır durumumuz da ortada zaten
bahsettiğin parti 1000 oy anca alır almaz. ona vereceğine boş at ya da oy kullanma
Sende koyun gibi çoğunluğa uy aç kalmaya razı ol tamam. Zaten senin gibiler az kafasını kaldırıp araştırsa mantıklı olanı görmeye gayret gösterse azınlık oy alan taraf iktidara gelirdi. Sizin gibi cahiller yüzünden aklı başında insanlar da aç kalıyor bunun vebali sizin boynunuza
Çoğunluk azınlıktan üstün ama ne dersen de.
Bu hayatta bu kafa yapısında olan bir insana ne söylersen söyle anlatamazsın bunun yine de farkında olarak söylüyorum. Senin söylediğinden yola çıkarsak Peygamberimiz Müslümanlığın hak din olduğunu insanlara ilk bildirdiğinde de en yakınlarından bazıları hariç yanında değildi yani “çoğunluk” uzak bakıyordu. Demekki “çoğunluk” her zaman doğruyu bilir doğru yoldadır diye bir düşünce sığ bir düşünceden başka bir şey değilmiş.
ben tuttuğum partiyi çoğunluktan dolayı bende tutuyum diye düşünmedim
“Çoğunluk azınlıktan üstün” sözüne karşılık olarak söylüyorum
sayı olarak üstünlükden bahsettim
Sayı olarak az oyu olduğunun bende farkındayım, çok anlamsız bu uyarın. Ayrıca boş oy atsam da yine kazanan kazanacak, Doğru olanın arkasında durmak oyu ona kullanmak boş oy atmaktan veya hiç kullanmamaktan çok daha mantıklı, bu yorumumun altına yazdığın saçmalıktan ibaret
İyi partiye vereceğim. Merkez sağda güçlü bir muhalif olması gerektiğini düşünüyorum.
pkkya hdpye muhalif olamıyor nedense
@demetimişte19 valla seçim zamanlarında öcalan kardeşi tv ye çıkaranlarda pek muhalif olamıyor nedense :)
öcalan'ın kardeşi teröristi öven şeyler mi söyledi?
aponun kardeşinin hdpyi pkkyi öven bir konuşması olmadı.
lütfü türkkanın şehit abisine ''bacını düt'' demesine ne diyorsun? bi de adamın boğazını sıkıyordu, öldürmediği kalmıştı tek.
iyi parti sağcı değil
@Ahıgitmişvahıkalmış Neci iyi parti? Sağı bırak ülkücüyüz diyorlar :D Selo ile kahvaltı yapan ülkücü :D
@demetimişte19 haburdan pkklıları getirip megri megri çaldıran kimdi
@Saw89 siz şimdi pkkyı yönetime katmaya çalışıyorsunuz? buna ne buyrulur?
@demetimişte19 ben bu hırsızlardansa herkese oy veririm bırakın artık pkk laflarını saçmalıyorsunuz savunucaz diye
@demetimişte19 osman öcalan, kırmızı bültenle aranan birisidir. sadece o değil, apo'nun mektubu da aa vasıtası ile servis edildi. İstanbul seçimleri için yapıldı bütün bunlar ama kaybettiler. şimdi kıvırtmaya çalışanlar ne derse desin, halk onların, saltanatı sürdürmek için her yola başvurabileceğini gördü.
geliyor gelmekte olan.
@demetimişte19 bu yalanı Ankara ve İstanbul seçimlerinde söylemişlerdi, kimse yutması. saltanatın sonu yakın.
@Kuheylan70 kafan putlaşmış, mallaşmış
@demetimişte19 lürfü türkan gereken en büyük cezayı alır inşallah ama bunu bana son örnek verebilecek kişi sensin :) Dilerdik ki bugün Bingöl'deki o çirkin görüntülerden sonra şehitlerimizin hatırasına sahip çıkan kimilerimiz, Abdullah Öcalan'ın mektubu devletin ajansı aracılığıya yayımlanırken veya kardeşi devlet televizyonuna çıkarılırken de aynı hassasiyeti koyup, tepki koysalardı.
Keşke şehit annesi Pakize Akbaba, o yaşında mahkemelerde süründürülürken sahip çıksalardı. Keşke şehidimizin kendisi gibi asker ağabeyi Mehmet Alkan'ın acısına saygı duyup ona sabretselerdi, hakaretlere karşı çıksalardı. Sabredemediler ona da aynı şekilde.
Bizim şehitlerimiz için ‘Şehit değildir, bunu anlamak çok mu zor' diye mesaj verenler açılım zamanı, akil adam yapılırken seslerini çıkarmayanlar, PKK'lılar kendi ölüleri için yurt içinde sözde şehitlik inşa ederken göz yumup, bizim şehitlerimizin kamyon kasasında taşınmasını dert etmeyenler ne kadar samimi olabilir?
daha da cevap vermeyeceğim sana ne halin varsa gör :)
Dişi kurtlar daha sadık olur. Tuttuğunu koparan olur.
dişi kurt dediğin hdpye pkkya laf edemeyen, ettiğnde de ayar yiyen marul teyze mi?
Btp , derinlikli araştırdım ve en mantıklısı tek çıkış yolu
Akpye vermeyecegim %100 garantide chp olur herslde şu akp bi gitsinde
hala oy vericem akp ye diyenler var siz daha beter olun abi yetmez size
Akp den başka iş yapacak parti olmaması nedeni ile AKP. Belediye seçimlerinde gördük ki diğerlerinden hiç umut yok.
Adaylığını koyarsa Mansur Yavaş'a vereceğim. Onunda dışında pek emin değilim...
iyi parti oy vericez ingiltere de güneş olmadigi için :)
Okumuş aklı yerinde biri akp ye oy vermez.
Buna çok güldüm :) Kime verir?
@KartallıAhmet hdp ye (terorist) verir diyo sanirim? :D
@sherry_bezbebek Aynen :)
@sherry_bezbebek hdp y le akp nin bi farkı yok gözümde
@KartallıAhmet güldüysen yeterince okuyamamışsın yazık ahahahahah
Siz ile yaşayan ölmez gerçekten komiksiniz :D
@KartallıAhmet senle yaşıyan erkwn ölür hiç çekilmezsin 😂
Helal olsun sana kız ama ne güzel demissin mantık diye ayrıntı da vermişsin ama anlayan zor o konuda 😎 bunlar a haber izler
@emrekarali Onun için okuma yazma oranı en düşük olduğu zamanlarda cehepe kazanıyormuş Milletin tahsili yükseldikçe Akp kazanmış :D
@KartallıAhmet akp gibi dini prim kasmıyor o zamanın şartları farklı şimdi ki zamanın şartları farklı ben chp yi de savunmadım Atatürk döneminde bi sorun olsa adam soeunu çözebilirdi recep tayip gibi dşni prim kasmadı hiç bir zaman bide Atatürk'ü dinsiz sanan kitle var yazık TBMM yi bile adam dua okutturarark açtırdı o kadar yangın oldu ülkemizde nerede uçaklar? Recep Tayyip Erdoğan'ın bile 8 uçağı varken bu ğlkenin yangın uçağı çok azdı ülkemiz türkiye olmaktan çıktı suriye oldu koronayı hala atlatamadık burada gelip de bi bok bilmiyorsan saçma saçma yorumlar yapma DİNİ PRİM KASAN ADAMIN TAHTI DA 2 yıl sonra kalmayacak artık herkes gözünü açtı :))
Bu kadar kolay olsa en çok siz kasardınız Yıllardır Atatürk için yaptığınız gibi :D Siz anca boş yaparsınız icraat yapamazsınız. O kadar boş konuşuyorsunki hiç bir şey bilmeden sen kendin yaz senin gibilerede okut bunları ben daha fazla zamanımı harcayamam sana.
https://youtu.be/n7K9K18hy5I
Kim acaba din tüccarı
@KartallıAhmet Atatürk'ü katma haketmiyorsun bencede zorla beynine sokamam hadi ordan et
Bunların ölmüş bir insana saygısı yok ne anlatacaksın daha 😎 bi araştırsalar atatürk bütün dunya liderlerini ayağına getirdi ama şimdi kıytırık adamların ayağına gider oldular araştırmadan yazıyosunuz ki sabit fikirli ve kulaktan dolma inanan kesim olduğunuz belli
Halkların Demokratik Partisine
Adam 👍
teröristsin işte, git kandilde yaşa
Cidden şaka gibi ya millet koyun gibi araştırma yapmadan oy veriyor.
Normalde oy vermek istemiyorum fakat apk gitsin diye Mp ye oy vereceğim.
Zafer Partisi'ne oy vereceğim.
Cumhuriyet Halk Partisi.
Akp tabiki
kominist türkiye partisine
Oy vermedim🤗
CHP tabi
Daha bulamadım
Kimseye vermezdim
Kararsızım. Hepsi boş.
CHP.
Ak partiye
kararsızım
Reyizle 2023 e
kanka oyları burdan mı veriyoruz :D
kafayı yicem *mk hala *kp ye oy veren mi var
Atatürk ve laik cumhuriyet'in vazgeçilmezidir.
Akp ye vereceğim
Chpye veririm