Akp
Chp
Mhp
İp
Yrp
Ap
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Listenin şu anlık önde gideni, Şu an belediyeleriyle dolandırıcılık operasyonları, vatana hainlikten tutun birçok yerde akıllara zarar icraatlarıyla yargıdalar.
Yani bunca pislik çevirmiş olan bir partiyi destekleyenlerin anında izledikleri kanalları değiştirmesi lazım. Çünkü daha belediye iken vurgun yapanların devleti ellerine verdiğinizde ne yapacaklarını sanıyorsunuz? Ülkeye refah mı getirecekler?
Akıllarından şüphe ederim destekleyenlerin.
Akp istediğini yapar
Chp, Akpnin yaptıklarını eleştirir
Dem çözüm süreci diye bebek katilini çıkarmaya çalışır
Mhp tüm işlerini Akpye sığınarak halleder
Diğer partiler de meclise girip köşeyi dönelim parayı vuralım kafasındalar
Beni temsil edebilecek bir parti yok
Eic için teşekkür ederim
Rica ederim
Seçim dönemi bireyler veya partiler üzerine değil, fikirler, projeler ve toplum için gerçekten neyin öncelikli olduğuna odaklanman gerektiği bir süreçtir. Oy verme kararı tamamen senin değerlendirmen olmalı. Önemli olan partilerin vaatlerini, hedeflerini ve ilkelerini iyi incelemek, bu doğrultuda kararını vermek. Güncel sorunlar hakkında kendini bilgilendir, çevrendeki gelişmelere dikkat et ve kararını vicdanınla birleştirerek al. Oyunun bir değeri var; bunu hatırla! 🗳✨
Cevap
10Cevap
ulan Allahsız kitapsızlar.
madem oylamada chp bu kadar açık ara kazanabildi burada e canım seçimler de de böyle olsa ya kurtulmuştuk 25 yıllık lanetimizden.
Eskiden olsa lambaydı ama Ülkenin ağzına sıçtıktan sonra kararım değişti.
Hiçbirisi de değil ama CHP varken AKP tabiki de
Oy demişken bana çek vermişlerdi o partiye değil de zıttına atmıştım
göründüğü gibi olan gücünü milletten alan Recep Tayyip Erdoğan
Hepsi atnı ama chp olabilir
Zafer Partisini nasıl koymazsın seçeneklere?
Cumhuriyet Halk Partisi
Paradan daha büyük sorunlarımız var.
Kullanmam
CHP ye
CHP.
Sağ partilere oy yok
Ak parti tabiki reisi ölümüne destek
CHP tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?