Buyurun ankete :) Yorumlara oy verme nedenlerinizle yazarsanız bilgi edinmiş oluruz.
AKP
CHP
MHP
İYİ PARTİ
HDP
Diğer
Bağımsız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tekrar eski dertlerle boğuşmamak için Ak parti ye oy vereceğim. Herkesin bunu iyi düşünüp ona göre hareket etmesi gerekir. Yoksa yine 20 yıl önceye döneceğiz!!!
@KaaNnnn_ çalarken hırsız var diye bağıran soysuzlar.. Bu millet için iki taş üst üste geldimi g.. Tünüzü ayırıyorsunuz. Kükünüz kurusun..
Cevap
13Cevap
Akp olmasında inşaat tuğlası adaylık koysun oyum ona 😂
Bunca şeyden sonra AKPKK'ya oy verecek kadar salak değilim çok şükür.
Ben yıllarca kendimi ak partili bir birey olarak tanımlıyordum, 1 yıl oldu artık değilim. Gereksiz boş tartışmalara hiç girmeyeceğim ülkenin gittiği yer ortada. İç ve Dış siyaset adeta yangın yeri gibi sonuç olarak oluşan bu diplomatik ortamlar ekonomiye yansıyor, dolayısıyla bize... Ülkemizde artık bir değişim gerekli ki en azından revalüasyon ihtimali var, aksi durumda devalüasyon devam gibi, büyük resim ortada açın bakın.
Hiç birine vermem. Akp den kötüsü CHP dir sorry yeni parti kurulursa olur.
reise canımız feda dipnot ekliyim bi de (sayın degerli hazreti akp üyeleri Akdeniz hukuk istiyorum sizi seviyorum öptüm)
ahaha
Akp %33 oy almış mbu site chp nin gençlik kolları gibi düşünün gerçekte en az %50 alır.
akpkk ve yancılarına vermem, o kesin
Yoruma eksi veren vatan hainlerini İstiklal mahkemelerinde sallandıracağız, haberleri olsun
Akpye çöo bile vermem o kesin
Muhalefet adayı kim ise ona veririm.
1. seçenek hariç hepsi
o dis atanın 7s. lalesine gireyim
Hiçbir partiye oy vermem
CHP olurdu
Tabiki Ak parti
@betlsnmzz sen mi
@betlsnmzz Köpek denir asdqwmnlrqweqwe
@betlsnmzz mizah kalitene eşekler binsin çocuk 😂
Bağımsız bir partiye.
Recep Tayyip Erdoğan'a