2023 secimlerinde hangi partiye/Ittifaka oy verirsiniz?
Cumhur ittifaki (AkePe-Mhp)
Millet Ittifaki (Chp-Iyi parti-Saadet Partisi-Dp)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cumhur ittifakının 5 yıl daha yönetmesi halinde, kaçak göçmenler başımıza iş açacak, ekonomi daha da kötüye gidecek, eğitim de hepten b.. ka batacak. 5 müteahhitin milyar dolarları artsın diye çalışmaya devam edeceğiz, doğmamış torunlarımız bile borçlu, onların çocuklarını da borçlandıracağız. Hiç bir ülkenin kaynakları sınırsız değil, yolsuzluk, gösteriş aynen devam ederse, ki edecek çünkü AKP'nin fıtratında var, 10 yıl sonra elimizde yaşanacak bir ülke kalmayacak. Hepimiz daha da fakirleşeceğiz, yöneten sınıf ve beslemeleri hariç. Onlar da burada çalınacak bir şey kalmayınca görevlerini ifa etmiş olarak ülke dışına kaçacaklar.
Cevap
24Cevap
su ankı siyasal islam partısınden her partı daha ıyıdır.
yuzdelık oran olarak kım iktıdara yakın ve alacaksa o partı.
Cumhur ittifakının neyine oy verelim?
Yeter 20 sene oldu?
Hala iban isteniyor?
millet ittifakı inşallah güzel bir aday çıkarırsa ona vereceğiz ama cumhur ittifakına günahımızı bile vermeyiz.
Hâlâ şu cumhur ittifakı diyenleri belediye bunları toptan bi iflah etse ne güzel olur
Çünkü ben bir chp'liyim onları daha mantıklı buluyorum
Millet Ittifaki (Chp-Iyi parti-Saadet Partisi-Dp) veririm
akpye verenler direk Hdp ye verin zaten aynı bok asdfjhsgldf
Millet ittifakına Hdp (teröristleri eklemeyi unutmuşsun)
Cumhur İttifakına hırsızları eklemeyi unutmamış ama.
@SERT_MATKAP ok
O millet ittikanı hdpyide ekle malum beledeyi seçimlerini chp hdpliler sayesinde kazandı
Yarası var. Osman Öcalan bile TRT kurtaramadı sizi di mi?
Yara derin yani
@Macera0707 ne yarası ya ne diyon sen?
Osman Öcalan TRT ye deden mi çıkardı?
Teyyo çıkarmadı mı?
@Macera0707 sen şimdi 1 yanlışa karşı 100 yanlışı mı savunuyorsun? Çıkartmış olmaları chpnin hdpyle ittifakını yok mu ediyor? Lan eko istanbulu kazanınca hdpliler hdp bayragıyla sokakta sizinle birlikte seçin sonucunu kutladı gelip bana burda boş yapma
Lan nerde 1 yanlış, megri megri, oslo, sınır mahkemeleri binlerce sayabilirim. İşsizlik fonundan Kürt ailelere çocuk başı para aktarımı...
Bunların hiçbirini CHP yapmadı
@Macera0707 üf geçmişle gelme bana öyşe olsaydı bütün hdpliler akpartiye oy verirdi ama hiçbirisi erdoganı sevmiyor
Çünkü, chp, iyi parti ve saadet partisinin söylemlerinin hdp'nin ve pkk'nın söylemlerinden farkı yok. Ayrıca hdp'yi ittifak da göstermemişsin bunu kabul edemiyorsunuz belki ama bu bir gerçek chp, iyi parti ve saadet ortaklığında hdp de var kardeşim
Abi çok boşsun ciddiye alamıyorum
Ciddiye al diye yazmadım abicim. Görüş belirttim. Bir çok şeyin farkında değilsiniz çünkü konuya hakim değilsiniz
Bak bu Bekir Coşkun'un yazısı: Bakın Bekir Coşkun vaktiyle ne yazmış..
"YAPMADIĞIMIZI BIRAKMADIK."
"Sözcü’nün “Göbeğini Kaşıyan Adam”ı Bekir Coşkun, AK Parti ve Cumhurbaşkanı R. T. Erdoğan’ı devirmek için güvendikleri ama ellerinde patlayan konuları tek tek sıralayan bir itiraf yazısı yayınladı. İşte Coşkun’un o yazısı:
Nelere umut bağlamadık ki…
“Ayakkabı kutusuna” güvendik…
“Kesin gider, bu öyle böyle bir kutu değil” dedik…
Kutuyu yakalayan polis, savcı, yargıç gitti, bu kaldı…
“Bharara” dedik…
“Türk yargısı yapamadı, Amerikan savcı yapar” dedik ki…
Bharara gitti…
“Beyzbol sopası” umut oldu…
Obama resimde elinde beyzbol sopası ile görününce “Sopayı gösterdi ya, bu iş bitmiştir” demiştik… Trump da giderse, üç ABD başkanı göndermiş olacak…
“Fuat Avni'ye” güvendik…
Koştuk…
“Fuat Avni diyor ki gidiciymiş” dedi muharrir…
Gerçekte olmayan adamı yakaladılar…
Bu kaldı…
“Abdullah Gül'e” güvendik arkadaşlar…
Siyasi tarihte en uzun süre “bir şey yapacakmış gibi yapan adam” oldu…
“Bülent Arınç” bile umut oldu, “Her şeyini biliyor götürür” dedik, bir de baktık ki o konuşuyor, Bülent Arınç duygulanmış ağlıyor…
“Dolara” güvendik…
Kuru soğana güvendik, turpa güvendik…
Dikkat edin... Güvendiklerimiz arasında her şey var, CHP yok…
(Bekir Coşkun, 25.10.2018)
Türkiye'de gerçek bir muhalefet yok. Hükümet ne yaparsa eleştiren bir muhalefet var. Muhalefet üretmeli, fikri üretmeli, projeleri olmalı, Türkiye'ye şunu vaat ediyorum bize oy verin demeli. Ama maalesef sadece laf yapıyorlar. Chp'ye oy veren ya da vermeyi düşünen gençler Kılıçdaroğlu size ne vaad ediyor bir düşünün. Kaç kez seçim kaybetti bu adam hâlâ o koltukta oturuyor. Çünkü poli-tika yapıyor...
Akape geçmişini araştırmanı dilerim.
Mülteci, makarna, çay.. Bunları vaat etmeyecekleri kesin.
Akape değil Akp. Geçmişini biliyorum ben. Sen 1980'leri araştır. pkk'yı meclise sokakları araştır güzel kardeşim. İyi akşamlar...
Ne vaad ediyorlar onu söyler misin?
Bir şey vaad etmiyorlar. Çünkü amaçları iktidar olmak değil, sadece. 7 ülkeye fren yaptırmak. İktidar olmak isteyen proje sunar. Kılıçdaroğlu dediğin zat Baykal'a yapılan kaset kumpasıyla o partinin başına getirilmiş bir projedir, anla bunu
Neyse yaşayıp göreceğiz
@antalian7507 Kılıçdaroğlu ve Akşener'in konuşmalarını dinlemek istemediğin için vaatlerinin ne olduğunu da bilmemen normal. En büyük vaadi siyasi ahlak yasasıdır Kılıçdaroğlu'nun. Yolsuzluğun, rüşvetin önünü kesmektir.
Cumhuriyet tarihinde AKP kadar PKK'ya kucak açmış bir parti yoktur. Hala çıkıp da PKK TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİLDİR diyen Orhan Miroğlu gibi bir devşirme AKP İnsan Hakları Komisyonu Başkanı şu anda. Daha söze ne hacet.
Kaldı ki Dolar 100 lira da olsa, açlıktan sokağa düşüp barakada yaşasa yine de iktidara toz kondurmayacak bir zihniyet var Türkiye'de. Onları ciddiye almıyoruz patolojik vaka oldukları için. Onların önüne bir paket makarna, bir çuval kömür, bir tutam da çay at. Sonra da Mehmet Cengiz'in ifadesiyle hepsinin a. ına koymak kolay.
Kılıçdaroğlu yıllardır ne konuştu da ne dinlediniz ki simdi dinlensin. Bir tane projesini söyleyebilir misin? İnsansal ahlakı olmayanin siyasal ahlakı olsa ne olur olmasa ne olur. Ypg'ye terör örgütü diyemeyen bir zavallı. Meral Akşener'in ne olduğu belli milletvekili bile olmayan bir Abd beslemesi. pkk'nın dağda ve şehirde canına okumus bir Süleyman Soylu var. İktidara toz kondurmayan patolojik vakadan çok vatan haini bir muhalefetin peşinden giden cahil sürüsü var ülkede... Muharrem İnce'yi bari dinle biraz, çıkmışsın yenilmişsin, çıkmışsın yenilmişsin, çıkmışsın yenilmişsin... Ahmak cahil cühela sürüsü...
@antalian7507 PKK'ya dağları ve şehirleri karargah haline getirtip hendekleri kazdıran da sizdiniz. Orada barış sürecini bahane edip Türk bayrağını indiren de sizdiniz. Baktınız 7 Haziran'da iktidar elden gitti. Barış ve müzakereyi bitirip savaş ve mücadele moduna girdiniz. Neyi savunduğunuz, nerde durduğunuz belli değil. Tek derdiniz uzun adamın koltuğunu korumak. İlke ve prensip diye birşey yok sizde. İşinize gelince şehit şehadet siyaseti, işinize gelince Sayın Öcalan!
Cizre'de, Sur'da vatan uğruna şehit düşen de Süleyman Soylu degil garip guraba Anadolu çocuğuydu.
Madem ki HDP'ye bu kadar alerjiniz varsa, HDP teröristse kapatın o zaman o partiyi. Neyi bekliyordunuz 5 yıldır. O parti o TBMM'de olduğu sürece herkes o partiye oy da verir o partiyle açık/örtülü ittifak da kurar. Ben verdim mi hayır vermedim ama vereni de suçlamıyorum. Neden kapatmıyorsunuz HDP'yi. Çünkü yarın nolur nolmaz yarın birgün MHP ile aranız bozulsa kimin önüne yatacaksınız HDP'den başka.
Siz onu bunu bırakın da kendi partinizdeki Orhan Miroğlu, Mehmet Metiner gibi PKK artıklarını temizleyin önce.
Tamamını okumadım yazının. Hdp'yi kapat diyorsun. pkk'yı meclise sokan kim? Kapatıldı da ne oldu? Bu ülkede pkk'dan medet uman, pkk'yla işbirliği yapan bir ana muhalefet partisi olduğu sürece bu ülkede bu muhabbetler kıyamete kadar devam eder
@antalian7507 Ayrıca şunu da kafana yaz. İç savaşın hüküm sürdüğü, devletin kendi halkını bombaladığı bir ülkede silahlanan bir grup ister ÖSO, ister YPG olsun hiçbiri terörist değildir. Ne yapmasını bekliyorsun ordaki Kürtlerin. Saddam'ın Halepçe'de yaptığı gibi Esad'ın da kendilerini ketletmesini mi bekleyeceklerdi.
Kılıçdaroğlu'nun anlatmaya çalıştığı gibi. PKK ile ideolojik bağının olması YPG'yi terörist yapmaz. ÖSO'nun IŞİD'le ideolojik politik bağı yok mu var ama ÖSO bir terör örgütü değildir.
Siyasette a b'dir. b c'dir Öyleyse a c'dir şeklinde bir düz mantık geçmez. PKK bir terör örgütüdür. Çünkü Türkiye'de barış ortamı var ama YPG terör örgütü değildir. Çünkü Suriye'de bir devlet terörü var ve böyle bir ortamda her türlü silahlı güçle müdafaa savaşı yürütmek meşrudur.
@antalian7507 Vatanseverlik, sizin gibi alçakların son kalesidir. Yazının tamamını okuyamadın çünkü işine gelmedi bazı şeyleri duymak.
Emile Zola der ki; "Gerçekler, tüm ayrıntılarıyla vakıf olanlar için tam bir karabasandır.
Bu toplumu açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edenler, bu milletin yüzde 50'sini asgari ücrete mecbur edenler, 30 milyon insanın borç batağına girip icra dairelerine düşüp, haczedilip en sonunda intihar etmesine sebep olanlardır gerçek vatan hainleri.
Bizim gibi alçaklar mı? Bak sana bir tavsiye; seviyeni yükselt, edebini takın öyle yaz
@antalian7507 Ne o lan! "Cahil cühela" lafı benim zoruma gitmemiş de "alçak" lafı mı zoruna mı gitti. Edebimi takınmazsam nolacak. Beni mi dövecen. Hayırdır oğlum! Bizi mi korkutuyon! Çok da fifi! Burası mahalle köşesi değil internet sitesi. Öyle kabadayılık tehdit racon ağızları geçmez burada. Beğenmediysen "ŞİKAYET ET" yorumuna bas site adminine ilet derdini.
@antalian7507 Beğenmediysen "ŞİKAYET ET" butonuna bas site adminine ilet derdini.
Sedat pelerin neden 40 yaş altına seslendiğini az çok anlıyoruz. şartlanmışlar sizi. ülke tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. tabi siz a haber izleyip, insanlarıda dinlemediğiniz için her şeyi mükemmel sanıyorsunuz.
Cumhur İttifakına vermeyeceğim kesin.
A şıkkından midem bulanıyor
Az biraz adam olsan gizli cevap veremezsin. Midesi bulanıyormuş. Sen ve senin gibilerde mide mi var?
*gizli cevap vermezsin
@antalian7507 akp liler soyup soğana çevirdi ülkeyi, adam sarayda yaşıyor, halk yarı aç geziyor, depremde, selde iban atıyor, sende hala bunlara oy veriyosan sende akıl yok
Sen bir çık gizliden öyle konuş
Milellet ittifakında HDP de var niye yapmıyorsunuz ha yazıklar olsun
Chp.
Chp'ye vereceğim
Deva partisi
millet ittifakı chp
Tip ya da tkp
HDP.
Oyum HDP ye
millet ittifakı..
C: Hiç biri
Zorunda kaldım.
millet ittifakı
Millet tabiki
akp liyiz
Akepemhp
@KsninSorgulayanAdamı neyseki çöp. Ya bataklık olsaydı?
@KsninSorgulayanAdamı
"persembenin gelisi çarşambadan bellidir " bu atasözünü duymuşsundur mutlaka. Dünü neydi ki yarını ne olsun onların.
@KsninSorgulayanAdamı
@KsninSorgulayanAdamı vayy bee ülkeyi bölmek için silahlı terör örgütleriyle işbirliği içinde olan ittifakı destekleyen bir güruhu neden seçeyim?
10 Aralık hareketi nedir necidir kimlerden oluşuyor kimler destekliyor ülkeye faydası nedir nasıl bir misyona sahip diye araştırmanı öneriyorum
@KsninSorgulayanAdamı onlara sormak lazım. Konumuz burası ve benim görüşüm benim yorumum.
Tutuklu olanlar tutuklu şekilde yargılanıyor ve senin dediğin topluluk liderleri ne diyor? Örnekler çok da görmek isteyen görür, istemeyen görmez.
https://youtu.be/7VCCdPKyyqQ
@KsninSorgulayanAdamı devada adam var da benim mi haberim yok.. zaten oyum mhp de
@KsninSorgulayanAdamı tamam senin eşeğin kancik olsun la
@KsninSorgulayanAdamı bro boşver Avrupa'yı biz ülkemiz için güzel şeyler yapalım. Sen de ver oyunu cumhur ittifakına. Bireysel olarak beklentiye girme. Ülkenin bölünmez bütünlüğü ve geleceği için düşün. Çünkü millet ittifakı sırf Erdoğan gitsin isterse ülke bölünsün düşüncesinde.
@KsninSorgulayanAdamı valla yorumum altında yorum yapana en fazla boş yapıyorum
Hiçbirine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?