Arkadaşlar bunu merakımdan yapıyorum sadece cevaplamak zorunda değilsiniz :)
Ak Parti
Cumhuriyet Halk partisi CHP
Memleket Partisi
İyi Parti
Zafer Partisi
Deva Partisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mansur Yavaş aday olur ise oyum CHP'ye. Mansur Yavaş yerine Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday yapmak gibi bir hata yaparlarsa oyum Zafer Partisi'ne.
Bende aynı düşüncedeyim Mansur Yavaş ve Ümit Özdağ ın kıymetini bilmemiz lazım
Kesinlikle. 1. Tercihim Mansur Yavaş olacaktır, onu aday listesinde göremezsem 2. Tercihim Ümit Özdağ.
Adamsın sen
Malûm partiyi saymayın artık lütfen ya. Genç Parti'yi de say bence kanka ama onun dışında CHP tabii ki.
Formalite icabı koydum zaten bea
Formalitesini s*keyim o partinin.
+99999
Eline sağlık
Eski cücük yavru muhalefeti koymamışsın.
Hangisi o knk
Mhp
Ben bir maljm
Mhp Ak Parti Değilmi zaten lo
Gerçi sende haklısın mhp eskidenmiş.
Türkiyede olsam kesinlikle AKP'yi seçerdim🥳👏❤
Ben de. Euro ile kazanç bir harika olurdu.
@Honnéte___ hmm
Neden apk bea
Çünkü en iyisi o gibi
Knk akp para çalıyor git bak araştır anka park a 800 milyon diyorlar ama Amerika ya göre o 500 milyon vergilerimizi nereye harcadıklarını söylemiyorlar 15 Temmuz da da araştırmaya izin vermeyenler onlar bak ben burada söylüyorum ama YouTube dan araştırabilirsin araştırmak bedava ya lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen bu akp aşkını bi kenara bırakın lütfen araştırın:))
Ya ben bunları çoktan biliyom knk bunların hepsi halkı kışkırtmak adına propagandalar ayrıca reis çok iyi bi reis gerçekten değerini bilin gerçek türk lider, bir azərbaycanlı olarak ona minnettarım, atatürk başta olmakla hiç bi Türkiye cumhiriyet lideri azerbaycana sahip çıkmadı yarı yolda bıraktı, ama sayın reis sağolsun kardeşlik yaptı ve kardeşlik bağlarımızı düzeltti
Bende seni Almanya da yasion zannettiydim
Tamam o zaman knk n. p
Üstelik Türk Ve Azerbaycan dostluğu bitmicek ama Türkiye biterse dostluk kalmaz knk lütfen bunuda anlamaya çalış iyi geceler bu arada saat şu an burada 2
Nalakası var, asla bitmicek tabiki, bazı itler arayı bozmazsa, Türkiyede oturan hırıstiyan toplumu hani batılı göçmenler mülteciler bu ülkenin sonunu getirmekle uğraşıyor, onları kovun gitsinler
Bizde onları kovması için en uygun adayı seçiyoruz şu an Türkiye de ama sana söyleyeyim Erdoğan giderse bizim Azerbaycan ile aramız bozulmaz bizim kardeşliğimiz Allah'ın izniyle baki kalacak :)
Erdoğandan başka hiç bi tc cumhur başkanı kardeşliği uçursamadı, hatta Erdoğan sadece türkçülüğü değil bütün müslüman cemiyetine kol kanat geliyor
Umursamadı
Yeniden refah nerde?
Knk onu koymayi unutmussum
Çok sayıda oy verecek var ona da
Hmmm. Knk bu oylamaya fazla takılma bu oylama nın gerçeği yansıtacagi malum değil zaten
KS burası, zeka seviyesi belli
Zafer partisine
Nothing
Anlamadım bea
O yüzden siyasetle uğraşıyosun ya