AK Parti ülkenin içinde geçerken kurduğu bütün ortakları bugün CHP'nin ortağı.. Ve sizler at gözlüğü takıp düşmanca koşuyorsunuz "tıpış tıpış" sandık başına..
AK Parti avukatı olmayı Vatan Hainleri ile aynı safa düşmeye yeğlerim. Hakikaten Duran Kalkan'ın oy çağrılarından sonra, Biden'in oy çağrılarından sonra hangi yüzle vatanseverlik pozlarına girebiliyorsunuz ki...
Çocukluğu bırak. Kendine yedirebiliyor musun PKK'nın senin için oy istemesini? Hiç mi kanına dokunmuyor Biden'in Erdoğan'ı devirmek için muhalefeti güçlendireceğiz sözü?
Bu kadar mı karaktersizsiniz? Bir piyon gibi kullanılmak, dahası senin ülkene düşman olduğunu bildiklerin tarafından yönetilmek hiç mi gururuna dokunmuyor?
@AlfaOrtak Ayn fetöye ne istedinizde vermedik diyen bendim demi heryeri araplara satan bendim demi. Fabrikaların denetimini yapmayıp yandaşlara peşkeş çekip denizleri öldüren de bendim
- Deniz'i öldürenler arasında evet CHP'de var. Hulki Cevizoğlu'nun hatta daha 3-4 hafta önce bu konu hakkında programı vardı. Linki bırakıyorum belki ilgini çeker, tabii Cevizoğlu kimdir bilir misin bilmiyorum ama. https://www.youtube.com/watch?v=zIueCDbddI0
- Erdoğan o cümleleri kurduğunda, ben Silivri'de Ergenekon'dan yargılanıyordum. CHP'nin darbeciler yargılansın, biz yargıya karşı değiliz dediği yargılamalar. Bir kaç milletvekili dışında bütün CHP'nin alkış tuttuğu yargılamalar.
- Her yer Araplara değil, ağırlıklı olarak yabancı yatırımcılara satıldı. Arap da yabancı ama Araplara satılandan daha çok Avrupa ve Amerika tarafına satıldı. Lakin ne var ki bu anlayışın ilk tohumunu atan Özal, ondan sonra ise Derviş... Ecevit'in bakanı...
Kardeşim senin küfürler ile andığın daha bugün ilk defa karşı çıktığın meselelerin hepsinde ben sokakta savaştım! Anlıyor musun? Savaştım! Sen kimsin beni yargılayacaksın? Ben senin bana AKP bunları yaptı diye anlattığın şeyleri, barikatları yıka yıka, polisten cop yiye yiye karşı durmuş biriyim.
Git yaz Youtube Amerikan askerine çuval, barikatların yıkılma anı, AB bürosunun basılması... Hepsinde benden olanlar var. Hepsinde ben varım! AK Parti ile daha dün tanışmışsınız bugün kalkmış, yıllarca AK Parti ile savaşanlara ders veriyorsunuz.
AK Parti Kapatma Davası'nı kim açtı zannediyorsun sen? Git ismi öğren, kim 4 Kere başvurmuş mahkemeye.. Bugün Kılıçdaroğlu'nun elinde salladığı Erdoğan'ın Yüce Divan Dosyası'nı kim yazmış, git önce bunları öğren!
AK Parti hangi teröristi kucağından attıysa, siz sahip çıktınız.
O küfrettiğin özelleştirmeleri yapan Babacan'ı kim destekliyor bugün? Zaman gazetesinin önünde eylemi kim yaptı? Kim Ankara 'dan İstanbul'a hapishaneleri boşaltacağım diye yürüdü? Kim Abdullah Gül'ü aday göstermeye kalktı?
Ama yok aramızda fark var.. Benim adayım Emine Ülker Tarhan Sizin adayınız Ekmelleddin İhsanoğlu
@AlfaOrtak Söylediklerinin hepsinde olmasada birkaçında haklısın. Ama tek sorun bunlar değil. Kendilerine inanmayanlara fetöcü pkklı diyorsunuz başka partililere hakaret ediyorsunuz ''Rize uşağı Bay Meral'' gibi. Yıllar sonra dalga geçer gibi emekli maaşına 100tl zam yapıyorsunuz. Açlıktan ölen intihar edenleri görmezden gelip buyrun siz doyurun birde diyorsunuz. Sor bakalım sokaktaki insanlara kaç kişi halinden memnun? Gençlerin çoğu ülkesinden gitmek istiyor neden sırf yurt dışı daha ucuz daha kaliteli yaşam şartları var diye. Eğitime bilime önem yok oy toplamak at gözlüklü aşırı dinci morukları tatmin etmek için cami imamhatip yaparsınız. Gündemi değiştirmek için doğalgaz rezervi bulduk dersiniz. Terörist dediğiniz israilin hava savunma sisteminizi kendi toprağınız MALATYAYA kurarsınız tacizci tecavüzcüyü serbest bırakırsınız çiftçiyi görmezden gelirsiniz işinize gelen adamların borçlarını silersiniz demi. Ama size oy yok karşıma hdp yi getirin ona veririm o daha iyi yönetir Anamın Babamın öleceğini bilsem dahi size oy vermeyeceğim
tamam sorun yok işte sen burada kazan bende anladın sen :)
Soran
+1 yıl
anlamadım koyun ne demek istedin?
Cevap sahibi
+1 yıl
anlamamam normal adamım anlasan tercihin zaten o malum zihniyet olmazdı daha çok yolun var senin ama şunu aklından çıkarma o zihniyet hiç bir zaman gülemeyecek :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neden sadece 2 parti. Ben HDP oy veriyorum. Neden ankette sadece 2 parti
Bu 2 seçenek arasında kalsanız dedim
Gözümü kapatır CHP ye verirdim.
tabiki chp gidipte onlara asla vermem ülkenin içinden geçtiler verenlerinde tab...
İçten geçtiler diyonda halen içerdeler. Daha bunun çıkışı gidişi var. Asıl en kötüsü o
AK Parti ülkenin içinde geçerken kurduğu bütün ortakları bugün CHP'nin ortağı..
Ve sizler at gözlüğü takıp düşmanca koşuyorsunuz "tıpış tıpış" sandık başına..
@AlfaOrtak ALLA ALLA
akp avukatı gelmiş hoşgeldin ya
AK Parti avukatı olmayı Vatan Hainleri ile aynı safa düşmeye yeğlerim.
Hakikaten Duran Kalkan'ın oy çağrılarından sonra, Biden'in oy çağrılarından sonra hangi yüzle vatanseverlik pozlarına girebiliyorsunuz ki...
Düşmanlıktan gözünüz kör olmuş.
@AlfaOrtak ojmanlı torunu
Çocukluğu bırak. Kendine yedirebiliyor musun PKK'nın senin için oy istemesini?
Hiç mi kanına dokunmuyor Biden'in Erdoğan'ı devirmek için muhalefeti güçlendireceğiz sözü?
Bu kadar mı karaktersizsiniz?
Bir piyon gibi kullanılmak, dahası senin ülkene düşman olduğunu bildiklerin tarafından yönetilmek hiç mi gururuna dokunmuyor?
@AlfaOrtak Ayn fetöye ne istedinizde vermedik diyen bendim demi heryeri araplara satan bendim demi. Fabrikaların denetimini yapmayıp yandaşlara peşkeş çekip denizleri öldüren de bendim
Daha o 15 temmuzunuz hakkında çok şey derdimde
- Deniz'i öldürenler arasında evet CHP'de var. Hulki Cevizoğlu'nun hatta daha 3-4 hafta önce bu konu hakkında programı vardı.
Linki bırakıyorum belki ilgini çeker, tabii Cevizoğlu kimdir bilir misin bilmiyorum ama.
https://www.youtube.com/watch?v=zIueCDbddI0
- Erdoğan o cümleleri kurduğunda, ben Silivri'de Ergenekon'dan yargılanıyordum.
CHP'nin darbeciler yargılansın, biz yargıya karşı değiliz dediği yargılamalar.
Bir kaç milletvekili dışında bütün CHP'nin alkış tuttuğu yargılamalar.
- Her yer Araplara değil, ağırlıklı olarak yabancı yatırımcılara satıldı. Arap da yabancı ama Araplara satılandan daha çok Avrupa ve Amerika tarafına satıldı.
Lakin ne var ki bu anlayışın ilk tohumunu atan Özal, ondan sonra ise Derviş...
Ecevit'in bakanı...
Kardeşim senin küfürler ile andığın daha bugün ilk defa karşı çıktığın meselelerin hepsinde ben sokakta savaştım! Anlıyor musun? Savaştım!
Sen kimsin beni yargılayacaksın? Ben senin bana AKP bunları yaptı diye anlattığın şeyleri, barikatları yıka yıka, polisten cop yiye yiye karşı durmuş biriyim.
Git yaz Youtube Amerikan askerine çuval, barikatların yıkılma anı, AB bürosunun basılması... Hepsinde benden olanlar var. Hepsinde ben varım!
AK Parti ile daha dün tanışmışsınız bugün kalkmış, yıllarca AK Parti ile savaşanlara ders veriyorsunuz.
AK Parti Kapatma Davası'nı kim açtı zannediyorsun sen?
Git ismi öğren, kim 4 Kere başvurmuş mahkemeye.. Bugün Kılıçdaroğlu'nun elinde salladığı Erdoğan'ın Yüce Divan Dosyası'nı kim yazmış, git önce bunları öğren!
AK Parti hangi teröristi kucağından attıysa, siz sahip çıktınız.
O küfrettiğin özelleştirmeleri yapan Babacan'ı kim destekliyor bugün?
Zaman gazetesinin önünde eylemi kim yaptı?
Kim Ankara 'dan İstanbul'a hapishaneleri boşaltacağım diye yürüdü?
Kim Abdullah Gül'ü aday göstermeye kalktı?
Ama yok aramızda fark var..
Benim adayım Emine Ülker Tarhan
Sizin adayınız Ekmelleddin İhsanoğlu
Acaba yaşın yeter mi farkı bilmeye.
@AlfaOrtak Söylediklerinin hepsinde olmasada birkaçında haklısın. Ama tek sorun bunlar değil. Kendilerine inanmayanlara fetöcü pkklı diyorsunuz başka partililere hakaret ediyorsunuz ''Rize uşağı Bay Meral'' gibi. Yıllar sonra dalga geçer gibi emekli maaşına 100tl zam yapıyorsunuz. Açlıktan ölen intihar edenleri görmezden gelip buyrun siz doyurun birde diyorsunuz. Sor bakalım sokaktaki insanlara kaç kişi halinden memnun? Gençlerin çoğu ülkesinden gitmek istiyor neden sırf yurt dışı daha ucuz daha kaliteli yaşam şartları var diye. Eğitime bilime önem yok oy toplamak at gözlüklü aşırı dinci morukları tatmin etmek için cami imamhatip yaparsınız. Gündemi değiştirmek için doğalgaz rezervi bulduk dersiniz. Terörist dediğiniz israilin hava savunma sisteminizi kendi toprağınız MALATYAYA kurarsınız tacizci tecavüzcüyü serbest bırakırsınız çiftçiyi görmezden gelirsiniz işinize gelen adamların borçlarını silersiniz demi. Ama size oy yok karşıma hdp yi getirin ona veririm o daha iyi yönetir Anamın Babamın öleceğini bilsem dahi size oy vermeyeceğim
Sizin sorunlarınızı yaptıklarınızı sabaha kadar yazarım buraya
@AlfaOrtak Benim dedem koronadan öldü sırf sağcı diye 1 gram üzülmedim sen neyden bahsediyorsun
Akp nin karşısında İsrail eski başkanı olan Netanyahu bile olsa onu seçerdim. O kadar diyim...
Sizin gibi salaklar yüzünden para, hep partiler ve onların yandaşlarına gidiyor. Halka gelene kadar para eriyor, bitiyor.
Al birini vur ötekine sonra çöpe at tek israf poşet olurdu
Öyle deme kötünün iyisi var
PKK'lı teröristleri destekleyenlerle devlet mi yönetilir
Evet
Wow
3 eksi var
Terör sevdasına bak be
Mevcut iktidari hükümet hesap vemiyor.
CHP tabiki
altı ok anca burada kazanır her zaman sadece :)
Ağlama
tamam sorun yok işte sen burada kazan bende anladın sen :)
anlamadım koyun ne demek istedin?
anlamamam normal adamım anlasan tercihin zaten o malum zihniyet olmazdı daha çok yolun var senin ama şunu aklından çıkarma o zihniyet hiç bir zaman gülemeyecek :)
Ok