Gündem Seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? yakışıksızbiradam Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Diğerlerini cevap olarak yazabilirsiniz Akp Chp Hdp Mhp İyi parti Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CemreDenizgndgd Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Millet ve Cumhur İttifakı hariç bir partiye oy atacağım. 0 2 Yorumla yakışıksızbiradam +1 yıl Yeni kurulan Zafer ya da Memleket partisine mi Yorumla CemreDenizgndgd +1 yıl Aman aman, milliyetçi veya ırkçı partilerle işim olmaz. Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Memleket partisi.. Muharrem İnce. 0 6 Yorumla yakışıksızbiradam +1 yıl Yeni bir parti 👍 Yorumla İndeepth +1 yıl Yeni parti kimin? Yorumla yakışıksızbiradam +1 yıl Muharrem İnce'nin partisi daha yeni dedim Yorumla İndeepth +1 yıl Onun adı Memleket Partisi. Yorumla yakışıksızbiradam +1 yıl Biliyorum yeni kurdu dedim Yorumla İndeepth +1 yıl Anladım.:D Kardeşim. Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Hiç biri yok burada 🤣 0 2 Yorumla yakışıksızbiradam +1 yıl Meclisteki partileri koydum ankete, meclis dışı bir partiyse yazabilirsin Yorumla _9Atom9_ +1 yıl БСП Yorumla
lunahestia Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Zafer partisi 0 1 Yorumla yakışıksızbiradam +1 yıl Yeni kurulmuş bir parti 👍 Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Ankette Akp 1. şu an 0 4 Yorumla yakışıksızbiradam +1 yıl Oy sayısı arttıkça değişebilir Yorumla niger +1 yıl Umarım Yorumla yakışıksızbiradam +1 yıl İş ankete kalsaydı Yorumla niger +1 yıl Yine umut veriyo be Yorumla
omerabinizx Takip Et Xper 3 Yaş: 104 +1 yıl hdp diyenlerin annesine selam olsun 0 2 Yorumla yakışıksızbiradam +1 yıl Herkesin aklı fikri var Yorumla omerabinizx +1 yıl asker katillerinin fikrini s... Yorumla
Chrbboy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ap yi hemen göndermeyiz :P karpuz kesecektik 0 3 Yorumla yakışıksızbiradam +1 yıl Kimin ne zaman gideceği belli olmaz siyaset karışık iş Chrbboy +1 yıl haklısın seçim öncesi şu an olduu gibi 100 kişiden 95 i akp ye vermem demiş yine aldı nasıl oldu anlamadım şimdi yine herkes şikayetçi bakalım görelim ama kılıçdaroğlunun yaptığı açıklama saçmaydı imamoğlu ve Yavaş a adaylık yok diye yakışıksızbiradam +1 yıl Oy pusulasını görünce kendinden geçenler var
Duygusal1boys Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Chp. 0 1 Yorumla yakışıksızbiradam +1 yıl Anketten oy kullanabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Millet ve Cumhur İttifakı hariç bir partiye oy atacağım.
Yeni kurulan Zafer ya da Memleket partisine mi
Aman aman, milliyetçi veya ırkçı partilerle işim olmaz.
Memleket partisi.. Muharrem İnce.
Yeni bir parti 👍
Yeni parti kimin?
Muharrem İnce'nin partisi daha yeni dedim
Onun adı Memleket Partisi.
Biliyorum yeni kurdu dedim
Anladım.:D Kardeşim.
Hiç biri yok burada 🤣
Meclisteki partileri koydum ankete, meclis dışı bir partiyse yazabilirsin
БСП
Hicbirisine oy vermem.
Zafer partisi
Yeni kurulmuş bir parti 👍
Ankette Akp 1. şu an
Oy sayısı arttıkça değişebilir
Umarım
İş ankete kalsaydı
Yine umut veriyo be
hdp diyenlerin annesine selam olsun
Herkesin aklı fikri var
asker katillerinin fikrini s...
Ap yi hemen göndermeyiz :P karpuz kesecektik
Kimin ne zaman gideceği belli olmaz siyaset karışık iş
haklısın seçim öncesi şu an olduu gibi 100 kişiden 95 i akp ye vermem demiş yine aldı nasıl oldu anlamadım şimdi yine herkes şikayetçi bakalım görelim ama kılıçdaroğlunun yaptığı açıklama saçmaydı imamoğlu ve Yavaş a adaylık yok diye
Oy pusulasını görünce kendinden geçenler var
Mangal partisi
Chp.
Anketten oy kullanabilirsin