Gündem Oy kullandınız mı oylarınızı kime verdiniz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet beklenilen büyük gün Cumhurbaşkanlığı seçimi bugün geldi oy kullandınız mı oylarınızı kime verdiniz Güncellemeler+1 yıl Bugün:14 Mayıs 2023 pazar cumhurbaşkanlığı seçimi Oy kullandınız mı oylarınızı kime verdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Kullandım Kılıçdaroğlu'na verdim 1 0 Yorumla
Cioranın_Saçı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bir oy Erdoğan'a, bir oy MHP'ye verdim. cCc 2 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Xper 1 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kılıçdaroğlu'na verdik. İttihatçılar ölür İttihatçılık ölmez. 0 4 Yorumla Cioranın_Saçı +1 yıl Yanlış anlamayın ama Kılıçdaroğlu ile İttihatçılığın ne alakası vardır? Yorumla CptSimonRiley +1 yıl AKP Abdülhamidçidir türk milliyetçiliğine düşmandır şeriatçıdır. Biz hem ittihatçı hem de kemalistiz. Yorumla Cioranın_Saçı +1 yıl Ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanı olduğu CHP içinde Ermeni Soykırımı vardır diyenlerle Türk düşmanı Kürt milliyetçileri var. Örneğin Sezgin Tanrıkulu, Canan Kaftancıoğlu, Yüksel Taşkın ve Fatma Yavuz. Yorumla CptSimonRiley +1 yıl HDP ile ittifaka mecbur bırakıldı ama politika bu zamanında HDP-AKP ittifakına kimse ses etmedi şimdi HÜDA-PAR ittifakı yaptılar. Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Oy kullandım Recep Tayyip Erdoğan verdim 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kullandım Kılıçdaroğlu'na verdim
Bir oy Erdoğan'a, bir oy MHP'ye verdim. cCc
Kılıçdaroğlu'na verdik. İttihatçılar ölür İttihatçılık ölmez.
Yanlış anlamayın ama Kılıçdaroğlu ile İttihatçılığın ne alakası vardır?
AKP Abdülhamidçidir türk milliyetçiliğine düşmandır şeriatçıdır. Biz hem ittihatçı hem de kemalistiz.
Ama Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanı olduğu CHP içinde Ermeni Soykırımı vardır diyenlerle Türk düşmanı Kürt milliyetçileri var. Örneğin Sezgin Tanrıkulu, Canan Kaftancıoğlu, Yüksel Taşkın ve Fatma Yavuz.
HDP ile ittifaka mecbur bırakıldı ama politika bu zamanında HDP-AKP ittifakına kimse ses etmedi şimdi HÜDA-PAR ittifakı yaptılar.
Cumhubaşkanlığı CHP-Kılıçdaroğlu milletvekilleri Zafer.
Oy kullandım Recep Tayyip Erdoğan verdim
Recep tayyip erdogan
CHP Kemal Kılıçdaroğlu
Erdoğan🇹🇷