Akp
Chp
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Akp çünkü chp kazanırsa içe kapanıcaz ülke de elde gidecek sınırlarimiz güvenli olmayacak bayraktari kapatacaklar hiç bir şey üretemeyeceksin ABD nin adamı olacaklar tıpkı 60 li yıllarda olduğu gibi 😐 şimdi ekonomi falan diyecekler tek sorun ekonomi ise chp ye rahatlıkla versinler...
Ben sana CHP'yi savunmayacağım. ama sende AKP'yi gözden geçir bence... Çözüm sürecini destekleyen tayyip erdoğan değil mi?
Benim vicdanım rahat sen öncelikle bı chp ye bak ve düşün gerçekten Atatürk ün partisi mi şu an, Atatürk kalkıp gelse chp binasından içeriye alırlar mı acaba bı düşün ya da Atatürk chp nin başındaki adamların suratlarına tükürmez mi?
Ben CHP'yi savunmuyorum derken sorgulayabildiğimi kastettim. AKP'de CHP'de çözüm süreci destekliyor. Öcalan ile. Yani ben CHP oy vermeyeceğim. Ama bence sende AKP'ye vermemelisin. Kime vereceğiz bilmiyorum. Özdağ kalıyor geriye..
Özdağ mi skgkvkvkc Özdağ i iyi araştır derim zaten adam 15-16 yaşındaki veletleri iyi kandırdı hepsi peşinden gidiyor Özdağ vatan h***dir bunu iyi araştır bence
Ben 25 yaşındayım. seninle ortak nokta bulamayacağız gibi geliyor.. Neyse. Teşekkürler🙏
Ümit Özdağ seni de kandırmış veletler gibi geçmiş olsun
Bence sorgulamıyorsun dogmatik kalıpların var gibi
Ayrıca ben Türkçü değilim. Ama ülkede oy verecek parti kalmadı. Atatürkçüyüm ben ama Türkçü diye bir kimlik koymuyorum kendime milliyetçiyim diyebilirim ama
Türkçü değil ama milliyetçisin aynı zamanda Atatürkçüsün smcmvmvmvm anlıyorum kalan hayatında bol şanslar diliyorum sana MZCMVMBMVMV 😅😅
Evet mesela sence CHP ile özdağ tamamem aynı ideoloji mi? Ayrıca istediğim kimliği edinirim. Ben daha hümanizm boyutunda bakıyorum AKP'liler anlamaz
Yooo ben anlıyorum senin kafa yapını merak etme dmcmvmv aynı zaman da acıyorum sana hepsi bı arada nasıl oluyor onu anlamadım ama zkvmbmbmvck
Ay acıma bana kendine bak AKP'li
Puhahaahahah
Cevap
11Cevap
Tuvalet terliğine oy veririm akpye yine oy vermem.
But anketlerin bir anlami yok. Bu site AKPnin maasli Trolleri ile dollu.
akp gitsin diye kilicdara verdim ama bakrim adam utanmadan istifa bile etmedi. sinan denen firildak yon degisti vs.. bir daha oy atmaya gideni silksinler.. kendimi yormam bu firildaklara. hepsi akpartiye calisiyor.
Evet doğru chp=akp=mhp, geriye özdağ kalıyor.. Benim ideolojime uymuyor atatürk'çüyüm ama Türkçü kimliklr kendimi tarif etmiyorum sadece milliyetçiyim ben. Ama bilmiyorum oy vermeli mi Özdağ'a.. Hiç oy vermezsek ne olcak bu ülke ne zaman düzelecek böyle bilmiyorum..
Çözüm sürecini CHP özel destekliyor duydun mu. AKP de öyle. Hepsi tek yere çalışıyor gerçekten, çakma muhalefet
TKP ye verdim. Ben solcuyum CHP gibi yvsak hırsız bir düzen partisine vermem oyumu. Tabi aynısından olan akp ye de vermem.
Sadece biraz daha iyi ve demokratik olduğunu düşünüyorum
İkiside değil. Ölümüne AFD🫶🫶
Özdağa ne dersin
Kötünün iyisine verdim. Sebebi gayet basit.
Bende öyle.. Peki sıradaki seçim ne yapacağız.. Öcalan hakkında Özel'in, Erdoğanla aynı taraf olduğunu, ikisininde çözüm süreci masalını dillendirdiğini gördük. Bilmiyorum CHP'ye oy veremeyeceğim artık. Akpartiye zaten vermem. Ne yapacağız biz bu ülkede bilmiyorum. Şuanda Marmara 1999 depremi iha videosunu izliyorum belgesel. Youtube yazarsan çıkar. Bende adana'da deprem yaşadım. O sallantıyı unutamam. Ve şu an İstanbul depremi sırada. Ülkem hiçbir depremden ders almıyor. Bu siyasetçiler ile nereye kadar? Gerçekten yorucu bir ülkeyiz
Ahh... Ne söylesem boş. Atatürk gibi bir Liderin kurduğu ülke öldü cidden.
Canım Atam.. Ona layık değiliz..
ülkede muhalefet yok o yüzden RTE
Chpye
Ümit Özdağ tabiki
İyi partiye
MHP ve Reis
Neden peki?
Türk milliyetçisi biriyim , MHP ye zaten desteğim tam , Reisi destekleyin dedikleru içinde Reise verdik , Türkmen beyi aday olsa ona verirdim
Artık MHP Türkçü. değil ki. Özdağı öneririm sana. Akp çözüm sürecini destekliyor. Mhp;=AKP
Mhp türkçü değil ki* olacaktı yanlış yazdım
Ülkücüyüm, Özdağ ile düşüncelerim uyuşmuyor. ayrıca bence MHP den başka Türk milliyetçiligini kimse taşıyamaz
Kullanmayacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?