Reis bu giden doktorlar giderlerse gitsinler onlara ihtiyacımız yok, vatan hainleri gibi gibi şeyleri diyen sen değil miydi diye insan ister istemez sormak istiyor vatan hainlerini kucaklamak ne kadar mantıklı şahsen bilemedim ben

Reis bu giden doktorlar giderlerse gitsinler onlara ihtiyacımız yok, vatan hainleri gibi gibi şeyleri diyen sen değil miydi diye insan ister istemez sormak istiyor vatan hainlerini kucaklamak ne kadar mantıklı şahsen bilemedim ben
Seçim zamanı her yol mubahtır. Hastalıkta mübahtır, kovduğu aydın beyinleri ülkeye geri döndürme çabasıda mübahtır, kırdığı seçmen kitlesini geri kazanmak için bütün tuşlara basması da son derece mübahtır 😄 Daha neler göreceğiz neler iyi izleyin😅
Cevap
10Cevap
Giden gitsin ya. Kendini öyle ayarlayan ve daha çok mutlu olacaksa abi gitsin. Bu herkes için geçerli.
artık ne dediğini bilmiyor. Bana kalırsa ülkenin başında olabilecek düzeyde değil. Hem hasta hem bitkin.
Hiç kimseyi doktorların eline düşürmesin kader
Recep ve tayyibe de sorsaydı sonra erdoğan beğenmiyor söylediklerini. Yarın olunca aksini diyor
Allah'tan bir kere kustu canlı yayında. Hemen doktorları dönmeye davet etti.
ne dediğini kendi bile bilmiyor ki bunun koskoca bir saçmalık adam
ama hangisi davet etti? recep mi, tayyip mi yoksa erdoğan mı? 😂
Hastalanınca mı anlamış doktorların önemini
Dün hastalanınca aklına gelmiştir.
Ağam bizimle eğleniyo 😅
Dönmediği konu yok
Buna tükürdüğünü yalamak denir
Kendiyle çelişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?