Neden yurt dışına altın tepside ''DOKTOR'' sunuyoruz? Hiç zorunuza gitmiyor mu beyler bayanlar?
Niçin devlet, hükümet her neyse, bu konuyu araştırmıyor?
Niçin devlet, hükümet her neyse, bu konuyu araştırmıyor?
Daglari ovalari, denizi, akarsulari, 3-4 cesit iklimi Avrupa’nin toplamindan fazla endemik bitkisi ve verimli topraklari olmasina ragmen, tarimsal uretimi kendi kendine yetneyen bir ulke varsa
Akdeniz’e, Ege’ye kiyisi olup, insanligin en eski tarihine dayanan, sayisiz toplumun iz biraktigi kulturel birikime sahip olup, Kapadokya, Pamukkale gibi guzelliklerine ragmen, turizm geliri cari acigini dengellemeyen bir ulke varsa.
Tum bu alt yapi ve guzelliklere ragmen, kalifiye is gucunu yurt disina bu kadar cok gonderen bir ulke varsa, sonuc aslinda bir yere cikiyor. Belki o yuzden arastirmaya gerek duymuyorlardir.
Amaçları zaten bu. Eğitimden vurdular, üretimden vurdular, elimizde avucumuzda ne varsa hepsini ya sattılar ya da yok pahasına verdiler. Kimse kusura bakmasın ama tarih halka böylesine düşman bir hükümet görmedi. Haine koltuk verirsen olacağı bu.
Cevap
4Cevap
Halkin yapacağı bir şey yok, o kadar yıl emek ver geri de karşılığı hiç olsun. İnsanlar haksız değil, en değerli ve zor bir meslek ama şartlar bu olmamalı. Tip okuyan çok yakınım var o bile bunu düşünüyor artık bunu düşünmeye başladı ama ben ona artık hayır diyemiyorum çünkü haksız değil, ülke her konuda berbat bir konumda çünkü... Neresinden tutsan elinde kalıyor...
Neden gitmesin ki?
Herkesin kendisine değer verme hakkı vardır. Herkesin daha iyi yaşamayı isteme hakkı vardır.
Hakettiğini almıyor, onca eğitime ve emeğe rağmen saygı görmüyorsa orada kalması gerekmez
mecburi hizmetlerini yaptıktan sonra özgürler sonuçta, insanları meslekleri yüzünden sınır içinde hapis tutamazsınız.
millet niye dediğimi anlayamadı,
zorla diye bir şey demedim, neden gitmemeleri yönünde politika uygulamıyorlar ben bunu sormak istedim.
Bence her şey maddi değil, çoğu insan Avrupa kültürü ve eğitim şartları yüzünden de tercih edebiliyor hazır iş imkanı da varken şeklinde düşünerek. Şartlar iyileştirilemez değil ki zaten ben kötü şartları olan doktorda hiç görmedim bir aşamada toparlıyorlar zaten.
Defolup gitsinler. Zaten çoğu sözde doktor. Mesleklerinde çok yetersizler ve millete yarardan çok zarar veriyorlar.
Yas 53 gercekse, yakinda bir talimatla doktor yetismedigini aci bir sekilde ogrenebilirsiniz. Buyuk ihtimalle gurbetci tayfadansiniz. O zaman sanslisiniz
@SomeBodySomeOne Senin bildiginden fazla, benim unuttuğum var. Gurbetçi filan değilim. Devlet hastanelerinde doktorların halka nasıl davrandığını, nasil hatali tedaviler uyguladıklarına sayısız defa şahit olan, yaşam pratiği ve farkindaligi yüksek biriyim. Ayrıca aklım şuurum hala yerinde.
Ay hangi tıbbi yeterliliğinle doktorların tıbbi bilgisini eleştirebiliyorsun sen ya? Hatalı tedavi demen için doğrusunu biliyor olman lazım amcacım.
@Doktorkedii Şu kadarını söyleyeyim.. Doktor değiliz, ama adtal da degiliz. Verilen hizmeti değerlendirmek için o işin erbabı olmaya gerek yok. Benim değerlendirmem bu.
Ayrıca doktor olsaydım, evet haklısın mi diyecektin?
Lütfen bana doktor dosyasını actirma. Gerçek doktorları ayrı tutarım ama ülkede çoğunluk diplomalı cahil veya ilaç firmalarına satılmış hekimden oluşuyor.
Buna en gözü kör akpliler bile evet diyemez bakmayın zırlayıp gitsinler demelerine. Çümkü sorsan hepsinin en erken nisana randevusu vardır, özele gidecek parası da yoktur.
Cimer veya hükümete resmi yoldan yazıp sorabilirsin
Devlet doktor olana belli sire koyup yurt dışına çıkmasını engellemek burada okuyup kaynağını kullanıp gitmek tam bir saçmalık
Bide kafesleyelim ziya
okuduğunu anlamıyor musun
zorla diye bir şey demedim, neden gitmemeleri yönünde politika uygulamıyorlar ben bunu sormak istedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?