• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Türkiye'nin yeni nesil tankını nasıl buldunuz?

Sırların_Efendisi_
Sırların_Efendisi_ Takip Et
Xper 7 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
25
Yapay Zekaya Sor
Altay tankı
Kızılelma
İHA
SİHA
TCG
Sontaj gemileri
Bunlar 20 yılda yapıldı
Türkiyenin yeni nesil tankını nasıl buldunuz?
Türkiye'nin yeni nesil tankını nasıl buldunuz?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Fitness-Girl
    Fitness-Girl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Yanlış anlamayın parti filan tutmuyorum tarafsızımda. İnanmazsanız eski görüşlerime de bakabilirsiniz. Ama dediğiniz şeylerin üretimini zaten özel şirketler yapmaktadır. Hatta Bayraktar defalarca devletten hiç bir yardım almadığını söylemiştir. Hükümetlik bir şey değil. Erbakan hocası sayesinde olduğunu da dile getiriyor hatta. Övülecek kişi bence Erdoğan değil Erbakandır. Kızılelma, iha, siha.

Altay tankında da Koç holding sayesindeydi ama projeyi bundan alıp yandaşlara verildi daha üretim fabrikası bile olmayan yandaşa. Tankımızın çok geç üretilmesine sebep oldular. Prototipten tasarımına kadar Koç holding zaten yapmıştı her şeyi.

Sondaj gemileri de ithal edildi diye biliyorum yerli olarak üretim yapıldı mı bilmiyorum duymadım hiç haberlerde.

Tcg sadece diyebiliriz.

Siyasi liderleri öveceksek eğer Kuzey Kore lideri de askeri olarak epey başarılı dönem geçiriyor :) Ama halkı açlıktan intihar ediyor, açlıktan ölüyor ya da öldürülmek riskine rağmen ülkeden kaçma girişimine giriyorlar.

Askeri başarılarla insanları kandırmak yerine gerçekte lazım olan bir şey ekonominin sürdürülebilirliği önemlidir. Alım gücü çok düşük ve askeri projeleri söylüyorsunuz özel şirketler dışında devletin kendi projeleri yürütebilmesi için iyi bir ekonomiye ihtiyacı var. Kısa vadeli başarı getirir ama uzun vadede başarı gelmez ekonomik sorunlar çıkacaktır.

Düşük alım gücü.

Adaletsizlik.

Liyakatsizlik.

Göçmenler.

Araplaşma girişimleri.

Bunlar varken insanların tankları gemileri önemseyeceğini sanmıyorum. Tank gemi olmalı ama bunlardan öncelikli sorunlar çözülmeli.

1
    10 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Kendi çapında haklısın
      Kimin yaptığı kimin yapmadığı önemli değil, sonuçta türk silahlı kuvvetlerine katkı sağlandı, ekonomik yönden iyi olmaya biliriz
      Ülke savunma sanayide güçlü olmalıdır. Yerli milli silahlarımız dışa bağımlı olmamalı, bütün engeller zincirler kırıldı artık şahlanma zamanı geldi, ya 50 yıl geriye gideceğiz ya da güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz

• Fitness-Girl
      Fitness-Girl
      +1 yıl

Ben silahlanma da yerlilik olmasın demiyorum. Diyorum ki öncelikle adalet, liyakat, eğitim, alım gücü, ekonomi, mülteci gibi öncelikli konular çözülsün. Kimse askeri yatırıma üretime karşı değil ama bu ekonomide bu denli aciliyeti ve önceliği olmadığını söylüyorum.

• Fitness-Girl
      Fitness-Girl
      +1 yıl

Bunlar olmazsa Kuzey Koreddn ne farkımız var onlarda sadece askeri olarak iyi ya gerisi yok.

• Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Kuzey Kore komünist bir ülke
      Ne yapalım türk silahlı kuvvetlerini satalım elini kolunu sallayan girsinmi ülkeye

• Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Ülkenin hâlâ savaş içinde olduğunu bilmiyorsun galiba

• Fitness-Girl
      Fitness-Girl
      +1 yıl

Elini kolunu sallayarak zaten on milyonlarca insan var zaten giren 😅 bununj komünistlikle ilgisi yok saptırmayın. Askeri olarak güçlü ama gerisi yok kısa vadeli proje yani. Sovyetler de askeri olarak güçlüydü ama halkı fakirdi. Uzun vadeli dayanmıyor sadece askeri güce odaklanmak. Amerika soğuk savaşı ekonomisi sayesinde kazandı çünkü ekonomisi sürdürülebilirdi. Bizim komünist yönetim değil ancak uzun vadeli sadece askeri olarak sürdürülebilir değil. Beyin göçü veriyoruz devamlı. İnsanlar bıkmış yurt dışına gitmeye çalışıyor. Sizce bunlar çok mu normal? Ülke kimle savaş içinde hangi ülkeyle doğrudan savaşıyoruz şu an söyler misiniz? Hangi ülke bize saldırmış ya da biz hangi ülkeye saldırıyoruz? Çocuk gibi olmayın. Almanya bizi kıskanıyor diye avutun Almanlar bunu TV programında alay konusu yapıp bizle alay etsin. Neyimiz kıskansınlar ondan mı milyonlarca Türk Almanya da yaşıyor. Anlamama sorununuz var belli. Askeri yatırım olmasın diyen yok. Diyorum ki bundan daha öncelikli çözülmesi gereken sorunlar varken askeri yatırıma bu kadar odaklanmak saçma.

• Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

İnsanlar mutsuz yurtdışına gidiyor gidiyor diyorsun, neden 10 milyon sığınmacı Türkiye'de önce bunu sorgulamak gerekir, türk olmak zordur her millet bunu kaldıramaz, aynı ülkede bende yaşıyorum gece gündüz çalışıyorum, yeterki çalışmak iste, kuzummmm kuzummmm
      Süslenip püslenmeyle bu işler olmaz sen süslenip püslenirken Türk askeri sana yansıtmadan operasyonlara çıkıyor sen yatağında mışıl mışıl uyurken. Ben yaşıyorsam bu nefes alıyorsam türk silahlı kuvvetlerinin sayesindedir askerimizin sayesinde şehitlerimiz sayesinde yaşıyorum bu vatanda!
      Gitmek istiyorsan gidebilirsin seni tutan yok bu ülkede burası kuzey Kore değil özgürsün!

• Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Şimdi ben uykudan kalktım 13 saat ayakta tempolu bir şekilde çalışma beni bekliyor sabaha kadar

• Fitness-Girl
      Fitness-Girl
      +1 yıl

Çok boş konuşmuşsunuz. Mültecileri alsalar Avrupaya gidecek hatta haberler bilr çıktı. Avrupa mülteciler gelmesin diye Yunanistan'a maddi destek verdi. Yunanistan güç kullandı zorbalık yaptı mültecilere kimse bir şey diyemedi çünkü Avrupanın istediğini yapıyordu. Mültecileri bize bıraktılar kimse istemiyor ki onları. Avrupa para veriyor mülteciler için ayrıca hükümetin derdi Avrupa dan gelen para zaten. Sizde algılama sorunu var belli. Ben asker görevini yapmasın mı dedim? Askeri yatırım olmasın mı dedim sanki ben diyorum ki ekonominin sürdürülebilir olması için buna göre adımlar atılmalı. Askeri yatırım bu kadar çok olmasına gerek yok hiç bir ülkeyle savaş içinde değiliz. Devlet personeli maaşları nereden geliyor? Halkın vergisiyle geliyor. Halkın vergisi düşerse ekonomiden dolayı, devlet personele ödeyecek parayı nereden bulacak sence? Bide gereksiz boş şov yapmışsın boş yapıp saçmaladın çok. Dediklerime yanıt veremiyorsun yediremeyip konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun. Bu arada hükümetin zamların sebebi Allah dedi. Anlıyorum sizi size göre ekonominin kötü olmasının sebebi beceriksiz vasat yönetim sergileyen hükümet değil Allah diyorsunuz aferin size. Yazık gerçekten 😂 fanatik ve gerçekleri inkar eden insanlarla işim olmaz yazacaklarım bu kadar.

• Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Kuzummmm kuzummmm sen macera arıyorsun galiba uluslararası anlaşmalar var
      Beni yorma gurban olduğumun yarattığı sabaha kadar çalışıyorum

En İyi Cevaplar

• MuYılmaz99
    MuYılmaz99 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 83%
    +1 yıl

ülkemde olmuş 10 milyon mülteci demografi değişmiş dogudakilerde var umudunu kaybetmiş ülkeye bağlılığı olmayan bir kitlede oluşmuş yani sen ülkeyi iyi yönetmelikten sonra altay yapsan ne olur atom yapsan ne olur uyanın artık biraz ülkeden her şey dortluk olursa böyle projeler bayram sekeri olur sen bu tankdan kac tane üretilecek biliyormusun 250 tane oda para yeterse hedef 1000 tank normalde ama tanesi 10 milyon 12 arası bu tankın 12 milyar dolar normalde devlete maliyeti basit hesapla olaylari geniş açıdan düşündüğünde hersey güzel degil sürekli mutlu olunacak bir durum yok bu savunma projelerin çoğu bu hükümetten önce vardı atak projesi 1996 başladı altay 1999 gibi obusler 95 topcu roketleri 95 de balistik fuze 1998 inanmayan savunma sanayi başkanlığı projeleri tarihlerine bakabilir milgem ve tf2000 projesi 1998 bırak yalanı dolabı ben yemem türkiye son 20 yılda çok fazla fırsat kaçırdı bilmediğin için ülke kurulduğundan beri gelişmediğiiçin iki proje görünce birsey yaptık sanıyorsun sırbistan çek cumhuriyeti birezilya hollanda ısveç hepsi zaten silah üretebiliyor iran birleşik arap emirlikleri hepsi silah üretebiliyor misir uydu firması kurdu tank imalat fabrikası aşti fransadan aldigi korvetleri kendi teranesinde inşa etti arti teknoloji bütün dünyaya yayıldı bu projeler paran ve insanın varsa çok zor imkansız projeler deği olsa zaten yapamazsin sen bilime teknolohiye yon veren bir ülke değilsin senin adam gibi eğitim sistemin kurumun yok zihniyet acisindan da kültür acisindan da uygun değil bu ülke

0
    2 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Vardıda neden yapılmadı Türkiye Cumhuriyeti kurulalı 100 yıl olmuş
      Son 20 senede yapılmış bunlar?

Peki milltet ittifakı neden yapılanları yıkmaya geleceğiz diye vaad ediyor.
      Uçakları satacağız operasyonlar durdurulacak pkk ile müzakere yapılacak diye?
      Sen aklını peynir ekmeklemi yedin?

Adamlar yapmış işte ihalarla sihalarla bomba yağdırıyor kandile,
      Bunlar olmasa canlı bomba olarak gelirler

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Yapılan herşeye karşı olan muhalefet var resmen bana oy vermeyin diye adamlar elinden geleni yapıyor yinede peşinden giden çok bunların

Yorumla
  • MyColorDark
    MyColorDark Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Haftada 2 defa balık, 2 defa tavuk, 2 defa kırmızı et yiyemiyorsunuz ama tankla gurur duyuyorsunuz. Artık açlıktan ölmeden önce tank paleti yersiniz. :D

0
    5 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Kanka sana şöyle bir baktım deri kemik kalmışsın, dikkat et akbabalar peşinde gezmesin öldü öleceksin

Yorumla
    • MyColorDark
      MyColorDark
      +1 yıl

Bu dediğine kendin bile inanmıyorsun :D İsabetli atta, tutsun bari :D

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Tam 12'den vurdum seni açım diyen sensin benim şikayetim yok çok şükür

Yorumla
    • MyColorDark
      MyColorDark
      +1 yıl

Ben aç değilim ki, iyi oku dedigimi. Ben aç olsam bu kadar kas kutlesine sahip olmam. 😂
      Sizin için üzülüyorum ama siz daha beter olun, daha çok makarnaya düşün diye aynı iktidara oy vermek gerekiyor aslında... 😂

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Sen bizi dert etme ülkeyi teröristlere teslim edecek kadar kafayı yemedik, yiyecek bişeyler buluruz biz makarna sevmem ama aç kalırsam yerim. Bugün mangal keyfi yaptım

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

18

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.

Ben iyi buldum

1
    0 Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl

Bir çok şey 20 yıl öncesine dayanıyor.

akepe bunların kaymağını yiyor.

https://www.onaltiyildiz.com/?haber,188

Yine de ülkemiz, milletimiz, devletimiz adına gurur verici tabiki.

3
    2 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Kardeşim yapılsında hangi parti olduğu önemli değil

Yorumla
    • KıyametAlameti
      KıyametAlameti
      +1 yıl

Kesinlikle öyle.

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Gayet güzel buldum. İnşallah daha iyileri de yapılacak. Ülkemize yapılan her katkı da hangi görüş olursa olsun desteklerim.

1
    2 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Ne değişik insanlar var, ülkenin savunma sanayiisine bunlar karın doyurmuyor diyorlar, savunma sanayinin ne kadar önemli olduğunu okullarda eğitim verilmeli bence

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      +1 yıl

boş ver onları, tabi hükümetin yanlışları da var. Fahiş fiyat artışının önüne geçmeleri gerekirdi ve yapamadılar bu gerçekten oylarını düşürecek ama ülke için yapılan her proje bir şekilde pisliğe boğuluyorsa bu HAİNLİKTİR başka bir şey değil.

Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 368 cevap paylaştı.

Helal olsun, Atatürkçü bir insan olarak Türkiye'm adına sevindim, gurur duyuyoruz, nett!👏👏🇹🇷🇹🇷👏👏

3
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 665 cevap paylaştı.

Evet güzel görünüyor AKP'yi her konuda eleştiririm ama bu konuda takdir ediyorum

3
    0 Yorumla
  • GoogleAmcanız
    GoogleAmcanız Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Recep Tayyip Erdoğan çalışıyor maşallah Rabbim yokluğunu aratmasın ama kendine ve partiye çeki düzen vermesi lazım ciddi ciddi

1
    0 Yorumla
  • CptSimonRiley
    CptSimonRiley Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Güzel ama AKP'nin gideceği gerçeğini değiştirmiyor.

2
    0 Yorumla
  • Karakartal2903
    Karakartal2903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 83%
    +1 yıl

Türkiyenin asıl büyüme dönemi şimdi başlıyor tam bağımsız bir ülke olma yolunda devam

1
    0 Yorumla
  • idraketmekzoriş
    idraketmekzoriş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

tam bağımsız Türkiye için büyük değişikliklerin başlangıçlarından biri

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yapılıyor sonuç Suriye'den İran'dan bir sürü kaçak giriyor şu an güncel video var Suriye sınırında geçişi engellemek için kazılan hendege suriyrliler yaptirmiyor asker geri çekiliyor

0
    45 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Sen biliyorsan devlette biliyordur
      Devlet uyur gibi yapar bir gece ansızın gelir dümdüz eder

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

He eder sonuç milyonlar sığınmacı kaçak ülkede neyi bekliyor yollamak için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bunu CHP yapsa demediginizi birakmazdiniz

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Türkiye'de savaştan kaçan sığınmacılar var, CHP teröristlerle beraber iş birliği yapıyor.
      Özerklik 25 eyalete bölünecek
      Sınır ötesi operasyonlar durdurulacak pkk ile müzakere yapılacak güneydoğuyu pkk yönetecek cumhuriyet değişecek

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Burada biz Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü korumak için mücadele veriyoruz. Siz patates soğana ülkeyi teröristlere teslim etmek için can atıyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

He babam he yaz CHP geldi de oldu da olunca yaparsa en başta ben karşı çıkarım savaştan kaçmış savaş bitti buyrun yollayın e afganlat neden kaçtı savaş mi var ciddden utanmadan konusuyirsunuz anca lafta milliyetçilik yıllarca yedi sülalesi bu ülke için çalışan biri askerlik yapan ile üç kuruşa ev alan birine vatandaşlık veren CHP değil

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Almışsınız elinize tencere tavayı
      Yok açım yok suzusum
      Sizin kaşar ben düşünemiyormuyum menfaatimi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben manfarti değil ülkeyi diyorum milyonlarca sığınmacı yıllar sonra kaç tane olacak vatan vatan diyorsun otur inu düşün boşa prim kasma

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Gitsin elbette sığınmacılar bunu bende istiyorum ama ülkeyide teröristlere teslim edecek kadar kafayı yemedim çok şükür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Akp ye verdikçe gitmez merak etme yakında seni yollarlar buyur Sinan ogan a ver inceye ver sanki iki kişi var

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Sığınmacıların ülkesini maf ettiler
      Şimdide sıra Türkiye'de sen nereye gideceksin? Türkiye olmasa?

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Sinan ogan dediğin gibi chp ile iş birliği yapıyor, Muharrem İnce dediğin kursları kapatıyor yine eski Türkiye baş örtüsü davası yeniden yükleme yapacak

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Bulmuşum bir Tatar Ramazan durmak yok yola devam kötünün en iyisi budur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim ab pasapoetim var ona rağmen gitmedim siriyede savaş bitti Lübnan bile yolluyor bir zahmet partinize baskı yapın ileride yirmi milyon Suriyeli olan bir ülke bırakacaksınız çocuklarınıza ben bu durumda çeker. giderim siz ecolan olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Belli oluyor sonuç ortada görmeyenler diyrcek bir şey yok bir sorun çıkınca siz savasirsiniz benim umrumda olmazzz

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Şu olaylar bitsin herkes Türkiye geri gelecek, sınırlarda sorun genişletelim amacımız bu

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Herkesi göndereceğiz az kaldı kandili dümdüz edelim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kaç yıl oldu RTE gindermeyecegiz diyor aç dinle

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Biliyorum hanımefendiinan bende istemiyorum, ülkeyide göz göre göre teröristlere teslim etmek istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kardeşim anlamadığımız su daha ortada bir şey yok diyelim seçildi belki bu dediklerin olamayacak nerden eminsin diyelim oldu ilk seçim daha bir yıl dolmdan gider sende iyi parti buna izin verir mi sizin ki ön yargı bende demiyorum diyrlim dedigini yaptı hemen göndeririz bunu anlatıyorum bir ön yargı ile bakma dene gor bu açık

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Ekonomi olarak ülkeyi etkiledi
      Ev kirası iş hayatı piyasa alt üst oldu
      Sığınmacıların yüzünden gitsinler elbette

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrıca asker ordu buna izin verir mi yaptırır mi Allah aşkına mit var derin devlet var kolay mı o islerr

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ozaman gitmeyecekler diyen birine destek vermenin amacı ne kötünün iyisi diyerek cozemeyiz ayrıca Sinan ogan var Zafer partisi var bir cik parti var

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

www.cumhuriyet.com.tr/.../muharrem-ince-ve-sinan-ogandan-kemal-kilicdarogluna-destek-aciklamasi-2074002

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Sizin gazeteniz cumhuriyet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Halı ile muhalefeti destekler AKP'den yüzde yirmi ogan a verse emin ol o seçilir bunu deneyebikiriz dimi

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Kılıçdaroğlu teröristlerle iş birliği yaptığı için linç ediliyor, bunu duyan Sinan Oğlan'da destek veriyor Kılıçdaroğlu'na

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dediğim o zaten şu an akp nin ne yaptığını insanlar görüyor illaki muhalefeti denemek istiyor sizin bakış açınız sadece kk onun yerine akliler ogan a oy versin ikinci tura o kalsın nasıl olir

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Ben Sinan oğlanı en son çare olarak belki düşünebilirim, ben hiç partiye üye değilim önce düşmanıma bakarım sonra elimi masaya vururum oyumu kullanırım

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Pkk'nın rahatsız olduğu ittifak Cumhur ittifakadır devam edeceğiz hanımefendi, ülke şakaya gelmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bedelini yine sizde ödeyeceksiniz ne diyim görün ben çeker giderim

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Ülkede yaşadığımız için en iyi kararı yine türk milleti karar verir.
      Sen şimdiden git hanımefendi, Türkiye Süper güç olduğu zaman gelme bu ülkeye Turan ordusu kurduk

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Silahlarımız Astana'da yapılıyor fabrika kurduk oraya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ok kardeşim herşeyi yapıyoruz ama üç beş siginmaciyi yollamaktan aciziz ok en büyük biziz

Yorumla
    • Mhmtkrds633
      Mhmtkrds633
      +1 yıl

Ermenistan, Azerbaycan İran Sınırında Askerlik Yaptım 2015'te irandan cok mülteci geliyordu Her Nöbet Kulübesi Arası 15 km Güvenlik Zaafiyeti var en çokta mülteci bebekler çocuklar anneler kadınlara aciyordum

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Doğrudur bu sığınmacılar neden Türkiye'ye geldi onu hiç düşünmüyor
      Ülkeleri neden karıştı neden savaş çıktı onu sorgulamıyor.
      Gitsin de gitsin de gitsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Biz mi çıkarttık onların ülkesinde savaş biz mi başlattık bize neden geliyor cidden nasıl insansınız merak ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hadi Suriye geldi Afgan Pakistan demekki beceremiyorum sokmamayi

Yorumla
    • Mhmtkrds633
      Mhmtkrds633
      +1 yıl

Sorun savas çıktı degil dünyanin her yerinde savas var o zaman tr ye mi gelsinler biz sinirımizı sıkı tutmaliyiz o zaman evinizin kapı pencerelerini acık tutu kapamayın

Yorumla
    • Mhmtkrds633
      Mhmtkrds633
      +1 yıl

Evet sınirda güvenlik zaafiyeti vardı 2015 Şu an bilmiyorum ne durumda

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Sığınmacıların gitsinde hatta gelmesin artık giden gitsin umrumda değil bunları bir şekilde Avrupa'ya göndermek lazım

Yorumla
    • Mhmtkrds633
      Mhmtkrds633
      +1 yıl

Öyle olmuyor iste yönetim bu konuda hantal kalıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onu oy vereceğin kişiye şöyle ayrıca ben göndermem diyor sende gitmesini isteyip goondermeyecegiz diyen birine oy vermek ne derece mantıklı

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Hanımefendi elimizde başka alternatif yok, ben diğerlerine güvenmiyorum en iyisi Erdoğan yinede

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende diyorum alternatif var o sizin on yarginiz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çok iyi buldum, helâl olsun. Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’a selâm olsun

2
    2 Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Yaparsa Erdoğan yapar
      Gerisi yalan atar..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen kardeşim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Mülteci krizi, ekonomik kriz, adalet krizi, beyin göçü krizi vb vb krizlerde 20 yılda direkt iktidar sayesinde yapıldı 1 yapıp 10 götürmek ne kadar mantıklı bilemedim

0
    0 Yorumla
  • Glory7065
    Glory7065 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence askeri harcamalar aşırı gereksiz israftan başka bir şey değil savaşta değiliz ki tanka topa tüfeğe para harcıyoruz anlamadım o parayı saçma sapan şeylere harcamak yerine halka verebilirler mesela

0
    3 Yorumla
    • GoogleAmcanız
      GoogleAmcanız
      +1 yıl

Çok zekisin bay Kemal gibi 😂😂😂

Yorumla
    • Sırların_Efendisi_
      Sırların_Efendisi_
      +1 yıl

Türkiye sen doğmadan öncede savaşın içindeydi, biz doğmadan önce'de savaşın içinde, şimdide savaşın içinde senin haberin yok.

Saçma sapan şeyler dediğin senin namusun korunsun diye yapıldı
      Benim için namus önemli değil diyorsan sana diyecek sözüm yok.

Sınır ötesi operasyonlar yapılmasaydı halkın içine canlı bomba olarak gelirler İstanbul Ankara gibi kalabalik arasına girip
      Kendini patlatıp çok halkımız hayatını kaybetti. Beynini çalıştır para bulunur ama vatan bulunmaz 30 kupona alınmadı bu vatan

Yorumla
    • Yamahamotocross
      Yamahamotocross
      +1 yıl

Ne malsın sen mk

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Doğalgazı unutma 🙂

Hürjeti unutma

Milli muharip uçağı unutma 😃

1
    0 Yorumla
  • uzun_yol_
    uzun_yol_ Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Güzel beğendim fişek gibi.

1
    0 Yorumla
  • CENK_XXL
    CENK_XXL Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 59%
    +1 yıl

Bunlar karın doyurmuyor

1
    0 Yorumla
  • AtılganPonçikMen
    AtılganPonçikMen Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.

20 yıl mı ahahaha güldürmeyin adamı

0
    0 Yorumla
  • noname21gibi
    noname21gibi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Recep Tayyip Erdoğan imzalamış sjtjanfjs

0
    0 Yorumla
  • NickTazeBitti00
    NickTazeBitti00 Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Yerli ve milli

1
    0 Yorumla
  • safaktr05
    safaktr05 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Gayet iyi ve güzek

1
    0 Yorumla
  • İsmail371
    İsmail371 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Cook iyi

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Türkiye'nin yeni nesil tankını nasıl buldunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türkiye'nin yeni savaş gemisini nasıl buldunuz? 69 cevap verildi
Osmanlı döneminde böyle tankvari araçlar var mıydı? 2 cevap verildi
Türkiye üretimi olan TOGG aracı nasıl buldunuz? 12 cevap verildi
Türkiye'nin yeni zigana tünelini nasıl buldunuz? 2 cevap verildi
Türkiye'de torpil var mı,, yok mu? 19 cevap verildi
Türkiye'de torpil var mı yok mu? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨