Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden yapıldı denilen bazı şeylerin sadece reklamı var? Niye hiç bir şeyin fabrika üretim hattı görünmüyor? Iha siha ürettik diyorlar sadece pistte havaya uçan, ve yere inen birşeyler var. Ama fabrika nin üretim hattı yok. Araba üretiyoruz diyorlar, sadece reklam yapıyorlar, üretim hattı yok. Söz de üretiyoruz dedikleri togg ları İtalya dan getirip reklam yapıyorlar. Ama gemlik deki fabrika gazetecilere kapalı. Asıl soru şu, gerçekten üretimi yapılan bir arabanın, neden Türkiye genelinde bayisi yok? Üretiliyor denilen sözde togg lar kime nerde satılıyor teslim ediliyor? Fabrika direkt müşteriye satış yapmaz ki... bayilere gönderir bayi müşteriye satar. İşte bu olmayan şeyleri ancak ak parti yapar. Buna da ancak senin gibi koyunlar kanar. Hadi hayırlı işler.
016 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅 Sağol yorumun beni çok güldürdü ibreti alem olsun diye silmeyeceğim 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılSilme tabii, verecek cevabın yok. Boş boş gülersin.
- +1 yıl
Sen bile inanamıyorsun hayaldi gerçek oldu 😅
Cevap sahibi+1 yılGercek olan bişey yok işte. Sen olduğuna inaniyorsun. Ben inanmıyorum.
- +1 yıl
Yakın arkadaşın veya subaylık yapan akraban varsa sor öğren 😅
Kendimi yerlere vuruyorum gülmekten 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılSoruyorum. Ve hiçbiri senin düşüncelerine sahip değil. Hepsi TSK nin ne kadar zayiflatildiginin farkında. Daha 1 yıl olmadı biri istifa etti. Senin gülmen, olmayan şeyleri var etmez. Veya olduğunu göstermez. Sen böyle kendini avutmaya devam et.
- +1 yıl
Pkk'nın elebaşı Karayılan'ın sana selamı var, Erdoğan'a verilen her oy Pkk'ya sıkılan mermidir diyor.
Sınır ötesi operasyonlar dursun diye millet ittifakının yanındayız diyor.
İHA ve sihalarla operasyonlar yapıldı tepelerine bombalar yağdı,
Yeni gözdemiz Kızılelma test aşmasını geçti seri üretime geçecek 😅 - +1 yıl
15 temmuzdan sonra ordu yeni kadro ile kısa sürede toparlandı sınır ötesi operasyonlar yapılmaya başlandı hiç mi haber izlemedin
Cevap sahibi+1 yılSende pkk elebaşı öyle dedi diye buna inandın öyle mi? Yani senin Tayyibe inanman için pkk elebaşı belirleyici öyle mi? Aklın bu kadar senin işte... 2003 de kuzey ırakta Türk askerinin başına torba geçirilirken neredeydi senin dünya liderin? 6 tane asker Suriye de, infaz edildiler, neredeydi senin dünya liderin?
Cevap sahibi+1 yılA haber izlersen bunlara inanırsın tabi. Senin gibiler de anca A haber izleyebilir çünkü sizin zekanıza göre haber yaparlar.
- +1 yıl
O Zaman fetö vardı temizledik fetöyü 😅 şahlanma zamanı geldi önümüzde engel kalmadı
Büyük Erdoğan imparatorluğu geliyor - +1 yıl
Ben TRT haber izliyorum 😅
- +1 yıl
Resmin altına bak TRT haber imzası var 😅
Cevap sahibi+1 yılTRT haberle a haberin bi farki mı var sanki. Hadi 2003 de fetö vardı. 2 asker diri diri yakılırken fetö mü vardı?
- +1 yıl
Bunların intikamını alıyoruz zaten
Dahada alacağız seçimden sonra Türkiye sağlanacaktır - +1 yıl
Sanada haber kanalı beğendiremiyoruz söyle hangi kanalı izleyim
En İyi Cevaplar
+1 yılBugün ki teknoloji ve şartlar da yapılması normal. 25 sene önce kullandığın makineler el aletleri bile farklı iken 20 yılda neler oldu demen saçma. Yapılmaması ayıp. Diğer ülkeler robot üretimine başladı. Yakında seri üretime geçecekler. Daha biz Togg çıkarmadan bir sürü elektrikli araç piyasa da savaşa başladı. Erdoğan'a mal etmemek gerekli. Vatana millete hayırlı olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Erdoğan yapmadı yaptırdı
Yinede sağol
+1 yılburada kimse doğru olsada konuşmaz bazı şeyleri çünkü akp düşmanlığı mevcut halbuki hangi partiden olursan ol yiğidi öldür ama hakkını yeme mantığı yok kimsede onca şey yapıldı yinede kimse açık yüreklilikle evet helal olsun bir uçağımız bile yoktu onca şey yapıldı savaş gemisi üretildi deme cesaretide yok çünkü düşmanlık var düşmanlık Allah muhafaza en büyük düşman kendi içimizdekiler. Yanlışlar olduğu kadar doğrularda var elbet ama herkes burnunun ucudu göremez olmuş. Görebilme ümidiyle ama maalesef..
106 Yorumla- +1 yıl
Bu işin sağı solu yoktur önce vatandır
- +1 yıl
Ah keşke bunu bilseler vatan senin benim umrumda bir çoğu bu vatandan kaçmak derdinde
- +1 yıl
Kaçan kaçsın ya sev ya da terket
- +1 yıl
Öyle tabiki Allah vatansız bırakmasın
- +1 yıl
Amin efendim siyasi görüşün ne olursa olsun bu konudaki güzel düşünlerin için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim bu güzel paylaşımı yaptığınız için bende size teşekkür ederim.
+1 yılÇok iyi demek az kalır mükemmel bence ve sayılı ülkelerde var ve artık bizdede var
610 Yorumla- +1 yıl
Sen çoğu erkekten daha erkeksin
Yerli ve milli icraatlardan rahatsız olanlar var aferin sana - +1 yıl
Çok teşekkür ederim valla rahatsız olanlar varsa onları şöyle başka bir ülkeye alabiliriz Türkiye daima hep ileriye gitmeli ve diğer ülkelerden daha iyisini yapmalı ki yapıyoruz daha iyileri de olacak inşallah
- +1 yıl
Tamam ben onlara söylerim daha
sonra onlar için güncelleme yaparım - +1 yıl
Tayyibi kerim diye kitap çıkarsın Allah'ı unutup ona inanacak milyonlarca insan var ortaçağ Türkiyesi
- +1 yıl
Türk milleti zekidir kime oy vereceğini bilir, o senin dediğin kesim 7'li masadaki saadet partisinde geçerlidir.
Bizler gök girsin kızıl çıksın diyenlerdeniz, sana Saadet diliyorum pkk dhkp-c pyd ypg ve Kandilden aldığınız talimat ile - +1 yıl
Nerden biliyorsun benim terörist ya da dinsiz olduğumu
- +1 yıl
Sen nereden biliyorsun milletin Erdoğan'a inanıp tapacağını?
- +1 yıl
Erdoğan Allah'ın gölgesidir diyen annemi Erdoğan'la görsem suç anamdadır diyen türk askerinin başına çuval geçirilip Amerikan askerlerine Allah zeval vermesin diyen kişi hakkında ne düşünürsün
- +1 yıl
Bir kaç tane kendini bilmez yüzünden ülkeyi PKK'ya'mı teslim edelim, PKK'yı kim kullanıyor askerimiz kafasını çuval geçirdiğini bildiğine göre PKK'yıda kimin kullandığını biliyorsundur
- +1 yıl
O şunu yaptı bu şunu yaptı şu şöyleydi bu böyleydi deyip dedikodu yapmak yerine düz mantık ilerleme yapın, önce düşmanıma bak sonra kararını ver bu kadar basit
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Gündem konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılDünyada bir ilk Siha uçak gemimiz oldu düşünce ve plan çok güzel sonuna kadar destekliyorum dünyaya da örnek oldu gerçekten, her zaman diyorum savunma sanayiinde olan başarılarımız keşke ekonomimiz başta olmak diğer kurumlarda da olabilse...
31 Yorumla- +1 yıl
İnşallah oda olacak
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence başarılı olmuş
30 Yorumla Bizim insanlar
Ülkesi ile gurur duyacağına dalga geçiyor
Biz bu kadar geri-zekalı bir millete nasıl dönüştük?
Ülkesi ile dalga geçen
Ülkesinde yaşıyor
Allah belanızı versin
Cahil sadece karın doyurmayı düşünür
Ülke nasıl gelişir bilmez
Yemekle gelişmez ülke
Her şey alabileceğin güçte olsa bile o ülke gelişmiş anlamına gelmez
Sen hiçbir şey üretme
Ama her şeyin sağlansın
Her şey alabilir diyen ABD nin teklifini kabul edip vatanı satacak insanlar bunlar14 Yorumla- +1 yıl
Ben bunları anlamıyorum dostum
Beyinsiz çok ülkede
Adam çıkmış açım diyor
Kaslı vücutlu gövde gösterisi yapıyor - +1 yıl
Hadi belki beni yargılayacaklar
Şuna bak prnocu diye bilmem ne sen mi düşünüyorsun ya da senden bir halt olmaz diye
Benden bir halt olur demedim
Ama benim gibi düşünen olsaydı ülkesi ile gurur duyarlardı
Benim tek bir sorum var bunlara
Bir ülke ABD veya kim olursa olsun
Sen hiçbir şey üretme
Ama zengin ol para olsun her şey alabilirsin olsun ama benim istediğim şekilde yönetilecek derse
Bu açız açız diyenler kabul etmezse namerdim
O zaman bağımsızlık olmaz
Peşkeş çekilmiş olur
Bak togg var bak köprüler ihalar sihalar var
Bak TCG Anadolu gemisi var
Savaş gemisi
TCG Anadolu savaş gemisi
Karın doyurmuyor diyenler ülkesini yemek için satar
Karın doyurmakla ülke gelişmez
O zaman niye ABD'nin savaş gemisi var?
Boş boş anca bize kim saldıracak diye konuşurlar
Türkiye'nin düşmanı çok
Dostu az
Bunu bilen yok
+1 yılYerli otomobil uçak fabrikalarının kapatıldığı dönemden uçak silah askeri araç ihracatı yapan bir döneme geldik amerika gibi silah devi bir yerde Sarsılmazın tanıtımlarının yapılması ödüller alması teknolojilerimizi kullanan ülkelerin Türkler bu işi biliyor demesi bile çok gurur verici fabrikaların kapatıldığı dönemdeki zihniyette kalanlar şu an kuduruyor onlara göre put heykel dikmek daha mantıklı bu gidişle daha çok kuduracaklar çünkü biz daha yeni başladık
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir açıklama aynen böyle dostum çok engeller oldu inşallah bu sefer başaramayacaklar
Sırf sevmediğiniz için boş boş muhalefet yapmış yine halkımız tıpkı toggun bu piyasada 1mn olmasına ettikleri laf gibi. Kim ne derse desin Türkiye bir çok açıdan özellikle de askeri olarak çok hızlı gelişiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
İktidar değişirse Selçuk Bayraktar kadroda yer almaz, savunma sanayii durdurmak için vaatler verdi
- Gündem konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılİçi tarikat ve cemaatlerin artıkları ile doldurulmuş, boşaltılmış, liyakat ile değil şaibeli atamalar ile yerleştirilmiş bir ordu düzeni içinde insan böyle bir şeye sevinemiyor.
Yine de elbette ordu modernizasyonu için gerekli bir adımdı.
10 Yorumla
+1 yılKötü olmuş heykel olsa beğenirdim
. .
. .
. .
...
.
.
.
.
.
.
Kimse doğruları demez zaten adamlar yapıyor kemal gelse bunun %1 yapmaz34 Yorumla- +1 yıl
%1 olsa gene iyi adam yapılanları yıkmaya geliyorum diyor
- +1 yıl
Biri yapacağım diyor
Diğeri yıkacağım diyor
- +1 yıl
Zaten chp hdp ile birleşti bi adam diyor 6 masada hepsi aksesuar asıl chp hdp ile ortak oldu hdp olmadan kimse seçimi kazanmaz dedi
- +1 yıl
Aynen öyle eyalete bölmeyi kayyum atanmayı vaad ettiler.
Bunları bile bile oy verenlerin kanı bozuktur bence.
AKPnin yaptığı tek şey zaten var plan projeleri, çalışmaların tamamlanmasıyla "biz yaptık" demek. Oysa tam tersi, AKP eski suç ortakları FETÖyle beraber donanmayı tarumar etti bikumpas davalarıyla.
Bu projenin mimarı olan, başlatan amirallerin hepsi kumpas davalarında yargılandı. FETÖnün orduya yerleştirdiği hainlerle yapıldı bu.
Hiç utanmadan bi de kendi hanelerinenyazıyorlar skoru. Hiç utanmazlar bunlar21 Yorumla
+1 yılÖnceler de hayali bile mutlu ediyordu, bizim niye yok diye üzülürdük, kıymetini bilmek lazım bu işler her ülkenin asırlık hayalleri
11 Yorumla- +1 yıl
Çok şey yapardık aslında engeller çıktı karşımıza
Gündem konusunda 501 cevap paylaştı. Valla gurur duyulacak seyler yakın gelecekte parası olan değil silahı olan kazanacak knk 3 dünya savaşı yakın
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kanka sen ne kadar güçlü olursan o kadar dayanıklı olursun
- Gündem konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılgüzel hoş ama bu tip savaş gemileri deniz aşırı faaliyetler için değilmidir?
Anadolu’nun ikizi İspanyol Amfibi Gemi Juan Carlos çok sık arıza verince 30 M. €’ya tahrik sisteminin (makine, şaft, pervane) değiştirilmesine karar verilmiş. 1 yıl hizmet dışı kalacak...
buda işin başka boyutu00 Yorumla Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu kadar küçük uçak gemisi olmaz bu resmen çıkarma gemisinin üstüne siha iha gibi maket uçaklar yerleştirilmiş bir gemi alel acele akp tarafından servis edilmesi oy toplamaya yönelik bir siyasi manevra olduğu açık bunu TSK da uzun yıllar amiral olarak görev alan kişiler söylüyor. Oy için yerli diye toplama araba ve maket imalat akp seçim reklamidir Sakarya'daki milli tank fabrikasını araplara satanlardan milli bir şey beklemiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
O zaten uçak gemisi değil. LHD. Yani amfibik hücum gemisi.. . Merak etme, birkaç yıl içinde gerçek uçak gemisinin de yapımına başlanacak. Şu anda sessiz sedasız uçak gemisinin yapılacağı tersane inşa ediliyor.
+1 yıl20 senede satmadık fabrika kurum kalmadı açlık sınırı 25 bin TL olan ülkede 8500 TL'ye mecbur etti odun alacak parası olmadığı için fön makinasyla yavrusunu ısıtmaya çalışıp yan odada kendini asan annenin günahı Türkiye'nin boynuna enflasyon %130 olmuş millet aç isssiz hala gaz bulduk petrol bulduk aya yol yaptık diye milleti dinle parayla sömürdüler adalet mucizeyle değil devrimle gelecektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi Türkiye'nin milli degerleri olan tank fabrikasindan tuttur, şeker fabrikalarina kadar her şey satilmadan yapılmıyor mudyu? Enflasyon yüzde 200, halk ekmek sırasında 1 kilo kıyma 300 TL. Halk aç ama gemi yaptık kafasıyla mi ilerleyecek bu ülke? Kandırılmaya bukadar mi alistiniz. Hani 2023 ye kişi başı milli gelir 25 bin dolar olacaktı, hani ilk 19 ekonomi arasına girilecekti... Akp bunları dedi ama sonuç millet aç sefil duruma geldi. Yalan söyleyene, söylediğini yapamayana niye destek verelim? Şimdi de mülakatı kaldiricaz diyor akp🤣🤣 mülakatı getiren kendileri kaldiricaz diyen kendileri. Sadece aklını kullanmayı beceremeyen kişiler inanır bu akp ye...
10 Yorumla
+1 yılAdamı seven var sevmeyen var ne tuhaftır ki yabancı devletler de sevmiyor cünkü türkiye aldı basını gidiyor zincirleri kırıp esaretinden kurtuluyor türklüge yakısanı yapıp kendi kurallarını masaya koyuyor işin tuhaf yanı yabancı devletler sevmiyorken secim kampanyalarında ben secşlirsem tayyibi indiricem derken bunu gören bizim halkımız da sevmiyor çok tuhaf ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYiğidi öldür hakkını yeme demişler adamın doğru yaptığı şeylerde var vesselam. Savunma sanayi çok güzel ilerliyor. Ulaşım yatırımları güzel yol medeniyettir. Elektirikli araç girişimize yerinde ve zamanında oldu diyebilirim. Ama birazda vatandaşı düşünüşe fena olmaz, halk çok ümitsizliğe gömüldü açıkçası.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 senede neler satıldı bir bilsen... 4 mevsim yaşanan ülkede tahılı, samanı, buğdayı yurtdışından alıyorsun. Paran mızrakla dolaşan ülkenin parasından değersiz. Bu milletin vergilerini, gençliğin geleceğini, en değerli kurumları yabancılara, yandaşlara sattınız.
Sonra çıkıp şunu yaptık bunu yaptık. 10 doğrunuz varsa 1000 yanlışınız var.
İnsanların manevi duyguları üzerinden prim kasacak kadar düşmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet ac ac bize savaş gemisi mi yedireceksiniz 😁😁😁😁😁
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka yaptım abi saldırma bende Tayyipciyim
Cevap sahibi+1 yıl👍👍
- +1 yıl
Tamam silahı almıştım elime tam vuracaktım seni 😅
Cevap sahibi+1 yılVallaha Osmanlı nin torunlariyiz hainlik yapanı ok ile vurmak icap eder
- +1 yıl
Ok dervi bitti Kızılelma devri başlıyor
Cevap sahibi+1 yıl👍👍 Togg arabalarinin teknik özelliklerine baktım multimedya dışında bütün özelliklerinin Tesladan farkı olmadığını öğrendim helal olsun bizim cocuklara yemin ediyorum 👍👍
Cevap sahibi+1 yılMultimedya dememin sebebi teslanin sisteminde cyberpunk oynayabiliyosun ama ilerleyen zamanda belki Toggta Pardus kurulu sistem görebiliriz
- +1 yıl
Gerekirse uçan arabada yaparız bunlar ufak tefek şeyler yeterki engel çıkmasın
Cevap sahibi+1 yıl😁 yok abi uçan arabaya daha çok var ama neden olmasın 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Cevap sahibi+1 yılAma bu aracı dünyaya ihraç ettiğimizi düşünürsek ve Türk lirasiyla ihracat ettiğimizi düşünürsek döviz sıkıntımız da kalmaz diye düşünüyorum
- +1 yıl
Yapalımda dursun bir kenarda sonra seri üretime geçeriz
- +1 yıl
Türk devletleri zaten sipariş verdi çok işimiz var
+1 yılTam anlamıyla harika vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun🇹🇷. Ancak şimdilik daha çok ekonomi için icraat yapılmalı, Fabrika, Sanayi vs gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlke. 80 yıldır görmediği devrimi yeniliği gördü bu hükümetle.
Bu hükümetin en büyük yanlisi beyni siyonist bataklığın elinde olan gençlere oy kullanma şansı vererek yaptı.
Bilmiyorum belkide gençlik bu kadar boş değildir ha var mı bı umut?10 Yorumla- Gündem konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılDünyada ilk bir gemi her yönüyle super burada elestirenler olacak tabiki meyve veren ağaç taşlanır onlarda haklı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu yapti helal olsun.
Birde şu otobsnlari ve köprüleri yapsaydı19 Yorumla- +1 yıl
Önce onları yaptı zaten unutmuş olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılHmm tabi yaptı biraz ayık olun olum 10 sene sonra çok soveceksiniz bunlara
- +1 yıl
Biz aç susuz kalırız yinede ne yapacağımızı biliriz, sabah akşam hoşaf yiyen ecdadın torunlarıyız.
Cevap sahibi+1 yılİyi devam et farkındaysan kotulemiyorum yanlışları da var diyorum
- +1 yıl
Kaç yaşında adamsın hiç bir şey bilmiyorsan şehitlerimize bak ona göre kararını ver
Cevap sahibi+1 yılVatan millet Sakarya olayıyla ya da din olayıyla insanları kandırıyorlar rakipleri de PKK ile ortak oluyor kendisi Hizbullah ile herkesin ortak derdi koltuk yaşımı diyorsun ya çok şey gördüğüm için tecrübeliyim at gözlüğü ile bakmıyorum olaya yanlız şunu diyebilirim ki.
Koalisyon 6 li masa filan felaket olur tek adam şart Özal da tek adamdı Tayyip gibi Türkiye çağ atladı.
Ben halkına hizmet edene bakarım kardeşim yanlışı varsa da soylerim- +1 yıl
Ben hükümete dört dörtlük demiyorum kötünün iyisi bu
başka alternatif yok elimizde
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle ama şu seçim zamanı verdiklerine bakınca neden böyle bir imkan vardı da daha önce vermedin diye düşünüyor insan illa bir çıkar için mi verilmeli emekli zammı asgari ücret zammı ve diğer müjdeler buna takılıyorum ve genel olarak hiçbir siyasi halkını düşünmez işi düşmeden bunu bilir bunu söylerim hayırlı sabahlar.
- +1 yıl
Gece gündüz çalışan bir işçi olarak bende takılıyorum yeri gelince kızıyorum eleştiri yapıyorum, muhalefete bakınca başka seçenek yok, düz mantık olarak önce düşmanıma bakarım sonra elimi masaya vururum oyumu kullanırım.
Teşekkür ederim sağolun
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar destekliyorum. Olumlu bakıyorum. İnşallah çok daha iyi şeyler yapacağız.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelmiş bundan bi tane de ben alayım (Komutan Logar) şaka bi yana savaş gemisinden anlamam gerçi normal gemiden de anlamam ya orası ayrı bir konu hayırlı olsun ülkemize..
10 YorumlaDimi yunana adaları ben verdim oraları silahlandıran benim f-35 icin s400 aldım ama kuramıyorum bile mescidi aksayı söylemiyorum ne desem bos gerci yine kazanırlar her halk hak ettigini yaşar
10 Yorumla
+1 yılÜretmek güzel ama her şeyin seçim öncesine denk gelmesini manidar ve gündem uzaklaştırma çabası olarak değerlendiriyorum. İnsanların alım gücü düştükten sonra bunların gerçekten bir anlamı da yok.
00 Yorumla
+1 yılSavunma sanayi gelişirken gurur duymamak mümkün değil ancak;
Savaş halleri dışında gerek ekonomi gerek sosyal gerekse kültürel manada da gelişmiş bir toplum istiyorum.
00 YorumlaAKP yapmıyor Türk devleti yapıyor, Atatürk'ün kurduğu teşkilat hala ayakta dimdik particilik boş iş
03 Yorumla- +1 yıl
Kim yaptıysa helal olsun
Şuna adım gibi eminim
Atatürk'ün CHP'si olsaydı
Bir çivi dahi cakmazdı
- +1 yıl
Atatürkün chpsi olsaydı 1930lardaki bunların 10 katını yapardı hala boş boş particilik yapıyorsun, bugünki siha çizimleri bile Atatürk dönemine ait arşivlerde kaydı var ama açıklanmıyor. Git bakalım 1930ların şartlarında neler yapılmış Atatürk döneminde gör bunlar onların yaptığını hala yapamadı, ha ismet İnönü dönemi diyorsan yapılan hatalar var fakat o dönem ki bürokrasi ile alakalı ve devletin gücü ile alakalı durumlar, siha iha yapan kurumlar ve bu tcgyi yapanlar devletin kurduğu silah şirketleri yani AKP CHP ile alakası bile yok. AKP olmadan önce bu tip projelerin startı verilmişti zaten. 1980'de
- +1 yıl
Peki bu projeler 1930'dan beri vardı neden yapılmadı?
2001'den sonra bu icraatlar yapıldı
Bunu CHP yapsa takdir ederdim
HDP yapsa takdir ederdim
Ak Parti' yaptı taktir ediyorum
Sen neyin kafasını yaşıyorsun
Ne içiyorsun?
- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl20 sene once savas gemimiz yokmuydu ki :))))
01 Yorumla- +1 yıl
Yoktu gözünüz var görmüyorsunuz
Kulağınız var duymuyorsunuz
İşinize geleni görüyor işitiyorsunuz
- Gündem konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılHangi şeker fabrikasının geliri ile yapıldı acaba 🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakında projeler iptal olur yurtdışından bolca müdahale alırız CHP sayesinde
10 Yorumla
+1 yılVatandaş kiloyla meyve sebze alamıyor ama savaş gemilerimiz var wuhuuu
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlız reyisin yahudi dediklerinle elinde kadehle fotoları var, fetöcü dediklerinle aynı tastan corba içmiş videoları var iyi araştır bence
+1 yılFransız savaş gemisi de Yunan açıklarına gelmiş, birilerinin uykusunu kaçırdığı kesin.
00 YorumlaSavaşta görelim marifetini ondan sonra nasıl bulduğumuzu söyleriz.
00 Yorumla
+1 yılaskeri güç olarak birçok başarının yanına bunu da eklediler, oy vermesem dahi helal olsun derim..
10 Yorumla
+1 yılTayyeb olsaydım ve sizler gibi seçmenim olsaydı.
Bu ne müthiş bi nimet ya427 Yorumla- +1 yıl
Meeee
- +1 yıl
Sen bize koyun mu dedin?
- +1 yıl
Bu kadar şeffaflık dahi bir soru işareti bırakabiliyorsa?
- +1 yıl
Edebin dehşet vericiliğine hiç şaşmadım.
Ortak özellik..
- +1 yıl
Sende edep olsa %52 seçmene koyun demezsin
- +1 yıl
Yürü kardeşim kime ne veriyorsan ver ya
Az kaldı gidiyorum zaten bu ülkeden.
Seçin seçilin takılın kafanıza göre - +1 yıl
Ampul sönecek fişini cekicez az kaldı
- +1 yıl
Aradaki böyle koyun LED ampuller de sönecek tabiki
- +1 yıl
Domuz sürüsü olmaktan iyidir
- +1 yıl
Sen de yaban domuzu mu oluyorsun?
- +1 yıl
Ben bozkurt oluyorum
- +1 yıl
Bozkurtlugun bari adını kirletmeyin
- +1 yıl
Reyisinin yaptıklarınin hiç bir kitapta dinde yeri yok Allah sorar hesabını ona da sizin gibi onu destekleyen koyunlara da
- +1 yıl
Senden mi öğreneceğim satanist kılıklı gobel, sizin gibi domuz olmaktansa koyun olmayı tercih ederim, onlar bari Allah yolunda kurban ediliyor. Sen kim bozkurt olmak kim
- +1 yıl
Benden ogrenicen yaş yasamissin kafa boş sığ
- +1 yıl
O ve sizin gibilerin yatacak yeri yok Allah sizi ıslah etsin
- +1 yıl
Sizin gibi gebeş maymunlarina oy kullandirmamak lazım Sizin gibiler sığ kafalılar yüzünden işsizlik yürüdü gitti ekonomi desen hak getire adalet tarih olmuş eğitim bakanların çocukları yurtdışında okuyor bakanlar diyo ki eğitim sistemimiz süper Allah ıslah etsin sizi biraz beyin versin
- +1 yıl
Akıl yaşta değil baştadır
Kendimi bildim bileli Erdoğan'ı desteklerim, Fatih'in karadan yürüttüğü Osmanlı'nın torunlarıyız, sen kimin torunusun? - +1 yıl
Osmanlınin Atatürkun kemikleri sızlıyor sizin yüzünden mezarlarında ters döndüler
- +1 yıl
Babalarının mekanı gibi yediler güzelim ülkeyi yediler Gir araştır bakalım Kızılayi gemicikleri
- +1 yıl
Senin reyis dediğin adamın Yahudilerle elinde kadehlerle fotoları var, fetöcü dedikleriyle omuz omuza videoları var bu kadar beyinsiz yapmayın kendinizi
Allah vermiş yazık kullanın az - +1 yıl
Ne güzel işte 1 değil 1000 gemi feda olsun dursun bir kenarda lazım olur, nede olsa Osmanlı torunuyuz lazım olunca karadan yürütürüz
- +1 yıl
Kızılelma yer misin?
Beyni geliştiriyor yersen? - +1 yıl
Allah sizi ıslah etsin o ve yandaşlarının yatacak yeri yok
- +1 yıl
Bence sen ye o dediğinden cahilligin arşa çıkmış
- +1 yıl
Sen kafanı takma türk milleti zekidir gerekini yaparız, neyin ne olduğunu çok iyi biliriz
- +1 yıl
Hakettin kaybol
Biraz coğrafya ve savaş sanatı bilseydiniz bu koca geminin hiçbir halta yaramayacağını da bilirdiniz. Malum şahıs için güzel bir propaganda aletinden fazlası değil.
211 Yorumla- +1 yıl
Süper güç devlet ABD boşuna yaptı
Onlarca mühendisin bir araya gelip
Savaş gemisi yapması yapması aptallık sen akıllısın öylemi?
Dünya'nın %70i su ile kaplı olduğunu bilmiyorsun herhalde coğrafi olarak - +1 yıl
Saçma sapan yorumlar yapmayın biraz beyninizi çalıştırın, ben vatan hainiyim diyorsan Ermeni torunuyum diyorsan anlarım seni
- +1 yıl
ABD okyanus ötesinden bir ülke ve yayılmacı politikaya sahip. Türkiye kendi yağında kavrulan bir ülke böylesine büyük bir gemiyle ne yapmayı planlıyor söyler misin? Kaldı ki bu gemiler tek başına açılamaz, yanında onu koruyan fırkateyn ve denizaltılar olması lazım. Bizim bütün savaş gemilerimiz 2016 dan beri Libya karasularında ihvancıların bekçiliğini yapıyor.
- +1 yıl
Çanakkale neden geçilmedi?
Denize bomba yerleştirdiler
Bunu anlarsan gemiyi de anlarsın - +1 yıl
"Biraz coğrafya ve savaş sanatı bilseydiniz bu koca geminin hiçbir halta yaramayacağını da bilirdiniz" demiş zatı cehalet... Bre dümbük.. Sen biraz dünya siyasetini takip etseydin, o geminin Türkiye'nin sınır ötesi çıkarlarını korumak için yapıldığını bilirdin.. Bre dümbük.. Sen biraz uluslararası gündemi takip etseydin, Libya petrollerinin %70 nin TPAO tarafından çıkarıldığını ve dünya pazarına sunulduğunu bilirdin.. Bre dümbük, iyi bir gözlemci olsaydın şu anda Türkiye'nin Cezayir de neler yaptığını anlardın... Bre hazımsız dümbük... Gel ben sana dünyada neler oluyor tek tek anlatayım... Alacak beyin varsa..
- +1 yıl
Call of Duty oynayan her dümbük kendini savaş sanatı biliyor zannediyor. Gel ben sana savaş sanatını anlatayım.
- +1 yıl
Bre dümbük, isyancı dediğin tüm dünyanın tanıdığı resmi hükumet. Bre dümbük Hafter mi kaldı? Türk dronları gtündem kan aldı Hafter in. En son öldürmeyin beni diye Türkiye ye yalvarıyordu.
- +1 yıl
Senin o mercimek beynini s! keyim ben, sağdan soldan akp propagandasına tutulmuş gidiyorsun. Ben 2014 den beri dünya üzerindeki savaşları terör olaylarını örgütleri ve militarizmi her gün araştıran biriyim. Türkiye'nin desteklediği ihvancılar Trablustan başka nereyi kontrol ediyor? Petrol çölde ve çölün tamamı Halife bin Hafter kontrolünde. Sana burada eşşege anlatır gibi anlatsam yine anlamazsın.
- +1 yıl
Google haritaya bakarak boş üretim yapma. Petrol nerede iyi bak.
- +1 yıl
Bi bk bilmiyorsun.
Muhteşem çok güzel olmuş benim türkiyem'e bu yakışır aslında daha iyisi olması lazım daha büyük olacak da ileride göreceğiz bunları unutmadan söyleyeyim burada bir sonraki dönemde Selçuk Bayraktar cumhurbaşkanı olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSavunma sanayi ilerlemeye devam ediyor ve ilerlemeli
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar açlıktan intihar ediyorlar, gereksiz masraf. Savaş gemisine yatırım yapacağınıza ülkelerle aranızı iyi tutup ona buna boş giderler yapmayın.
Bir din adamı vardı bu benim namus borcum deyip ertesi gün kuzu kuzu teslim ettiğimiz. Biz sizin erkekliğinizi gördük tatlı su erkekleri sizi.01 Yorumla- +1 yıl
Buraya gelip gövde gösterisimi yapıyorsun açım diyerek, aman vücuduna zarar gelmesin ayol
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜlkenin tüm fabrikaları satılırken AKP vardı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOyuncak gemi sanki. Kimse bunu canlı olarak denizde görmüş mü 🤔
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Yamahamotocross hemde sapına kadar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErdoğan Erdoğan Erdoğan
114 Yorumla- +1 yıl
Halkın adamı hakkın aşığı..
Cevap sahibi+1 yılO milyonların umut ışığı
- +1 yıl
İnandığı yolda gider
Yıllardır beklenen lider..
Cevap sahibi+1 yılRecep Tayyip Erdoğan
Cevap sahibi+1 yıl😂
- +1 yıl
14 Mayıs gelsede onlar tenekeye
Biz davula bi daha vursak..
Cevap sahibi+1 yılOnlar ancak dizine vurur 🤣
- +1 yıl
Koyunların gür sesidir o
Cevap sahibi+1 yıl@Captan3338 kudur kudur baby 🤣
- +1 yıl
Neyinize kuduracaz. Öğrenmişsiniz bir kudur..
Cevap sahibi+1 yıl@Captan3338 Kendi ülkendeki gelişmelere bile sırf Erdoğan o koltukta oturuyor diye zırlayan değil misin sen? Bunun adı kudurmak değil de nedir🙂
- +1 yıl
Haklısın ekonomi çok gelişti. Yoksullar daha yoksul oldu. Zenginler daha zengin oldu. Neyde size laf anlatmak yerine köpek eğitirim. O daha kolay anlıyor...
Cevap sahibi+1 yıl@Captan3338 Bir kilo soğan alamadın diye mi zırlıyorsun bu kadar? O kadar küçük ki kafalarınız büyük gelişmeleri anlamaya yetmiyor. Ha ben size asla köpek demem çünkü köpek sadıktır ihanet etmez. Sizin gibileri benzetecek kadar iğrenç bir varlık bulduğumda ona benzetirim, beklemede kalın.
- +1 yıl
Bozkurt'ların nefesi ensenizde
14 Mayıs'ı sabırsızlıkla bekliyorum
+1 yılYine de bir saman değil...
10 Yorumla
+1 yılTürkiyeyr bunlar yakışıyo
10 YorumlaNazar değmesin 🧿
10 Yorumla
+1 yılDurmak yok yola devam reisle
10 YorumlaOnlar konuşur Erdoğan yapar
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkartma gemisi. Borda L =land
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca yerli deniyor da bütün parçaları yerli mi, yoksa dışarıdan aldın burada mi montaj yaptın?
- +1 yıl
Türk devletlerinde yapıldı
Kazakistan Türkmenistan
Özbekistan Pakistan Azerbaycan
vs.. bunları toparladık yaptık bişeyler - +1 yıl
Bravo👍
- +1 yıl
Eyvallah yahudi kardeşim
- +1 yıl
Sizin de bizim gibi dört bir yanınız düşman. Rab sizi korusun kutsasın. ✡️🇮🇱🌙🇹🇷
Gizli Üye(30-35)+1 yılT. C. G İSTANBUL da yolda.
10 YorumlaSeçim zamanı maşallah şaha kalktık
00 Yorumla
+1 yılHarika. 2. Tur Tayyibe basar geçerim.
00 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vaooov ne kadar güzel bir gemii
00 Yorumla
+1 yılAkp propaganda makinesi olmus yorumlar lol
00 YorumlaGündem konusunda 496 cevap paylaştı. Güzel
10 YorumlaYerli ve milli olması çok iyi
10 Yorumla
+1 yılÇok başarılı buldum
10 Yorumla
+1 yılNe gerek vardı
243 Yorumla- +1 yıl
Eşek heykeli daha iyi demi
- +1 yıl
Geldiğinde duran, durduğunda otomatik kapıları açılan ve adeta Paris metrolarını andıran Bostancı metrosu çok daha iyi...
- +1 yıl
Onlardan yapalım istersen İstanbul'da yaşıyorum hiç görmedim öyle metro,
Zile basıyoruz açan olursa açıyorlar kapıyı - +1 yıl
Savaş gemisi, İHA, siha, tank, top falan gibi ilkel cani savaş aletleri yerine böylesi medeni şeylerin yapılması daha yerinde olur diye düşünüyorum. Bizim kimseyle savaşacak halimiz yok medeni olalım yeter
- +1 yıl
Çok akıllısın zaten Türkiye hep savaş içinde, gelen gelsin sınırdan canlı bomba olarak aramıza girsinler, dışardan saldırsınlar elini kolunu sallayarak gelsinler patlatsınlar bombayı sonra sen Çok yaşa
- +1 yıl
Kiminle savaşıyor Türkiye? Biz kimseyle savaşmıyoruz. Canlı bomba falan da uydurma haberler ben hiç görmedim nedense patlayan bir bomba falan. Her şeyleri simülasyondan ibaret. Dur daha fazla dayanamicam gülmem lazım biraz jfmrkxkdmxkdmdkkdmxmd
- +1 yıl
7 düvele karşı savaşıyor o silahlar olmasaydı sana tecavüz ederlerdi
- +1 yıl
Kız sümüklü sen nerede yaşıyorsun
- +1 yıl
Zoruna gitme sebebi akp yaptı dimi o yüzden? İşte bu yüzden akp iktidar
- +1 yıl
Sihaları da kaç tane ülkeye sattık kudur
- +1 yıl
İkinize de tek bir şey söylicem. Siz ironi nedir bilir misiniz? Muhalefetin kullandığı dilin de Türk siyaseti açısından oldukça ironik olduğunun farkında mısınız?
- +1 yıl
İroni değildi senin yaptığın evet muhalefet böyle diyor ama sen çok ciddi durmuşsun kusura bakma uzatmasaydın sorun çıkmazdı
- +1 yıl
Ciddi görünmeseydim işin esprisi kaçacaktı. Mizah yaparken değil yaptıktan sonra gülünür :)
- +1 yıl
Tamam sorun değil haklısın
- +1 yıl
Benim yazacak halim yok burnum akıyor grip oldum
- +1 yıl
Savunma nedir bilmiyorsun belli
Sen sadece karın doyurmayı düşün
Karın doyurmuyor
İHA siha boş diyenler
Ülkesinin gelişmesini istemeyenler
Eminim ama kanıtlayamam
Siz kadınlar bir gram bilginiz olmadığı konularda yorum yapmayın
Savunma nedir bilmiyorsun
Ne gerek vardı diyorsun
Ula ABD niye yaptı
ABD için de ne gerek vardı diyen yok
Bizim millet kadar canım bir millet yok - +1 yıl
Bu cahiller yüzünden ülke senelerce geri kaldı ne gereği vardı diyor bir de zırcahil
- +1 yıl
Bu kız ironi yapıyor dostum
İçimizdeki bazı erkeklerden daha erkek, yabancı uyruklu olduğu için savunma sanayinin ne kadar önemli olduğunu bizden daha iyi biliyor aslında - +1 yıl
Zortingen oldum öyleyse 😁
- +1 yıl
@Sırların_Efendisi_ Ya Rabbim Cenab-u Rabbul Alemin çok şükür. Tevfik Göksu'dan duyduşum şeyle ironi yapayım dedim az kalsın vatan haini ilan ediliyordum...
- +1 yıl
@MasalliPolatova O kadar ciddi yazmışsın ki ülkeye sıfır icraati olanları destekleyen zırcahillerden sandım seni kusura bakma
- +1 yıl
Ciddi yazmayınca işin esprisi kaçıyor o yüzden 😀 önemli değil, iyi günler dilerim.
- +1 yıl
Eyvallah 😁
- +1 yıl
Eyvallah eyvallah ülkenin koyunları toplanmış shshsjsjs
- +1 yıl
Nasıl ülkeyi batirmaya devam mi?
- +1 yıl
Ülkeyi batırmak değil şaha kaldırmak için önümüzde engel kalmadı seçimi kazandıktan sonra şaha kalkacağız
- +1 yıl
Neyi konusuyonuz enflasyon nasıl daha iyi artar, ekmek nasıl 15 TL olur, işsizlik nasıl zirveye çıkar, doları daha nasıl yukseltebiliriz, ev kiralarını nasıl 20 k yapabiliriz, tecavüzculeri tacizleri nasıl cezasız serbest bırakabiliriz onları mi konusuyonuz dhsjsjsks
- +1 yıl
Ampulü sondurecegiz bu sefer rahat ol kendi cebini, yandaşlarının cebini dolduran değil halkın karnını doyuran sistem olacak rahat olun
- +1 yıl
Bunların farkındayız kimler tarafından yapıldı hepsi takipte gereken yapılacak, ağır yaptırımlar gelecek
- +1 yıl
Kim söndürecek bunu
- +1 yıl
Belli farkında olduğunuz neyse cahille sohbeti kestim sandıkta göreceğiz
- +1 yıl
Ampul cizirdiyo gidici shsjsjsi
- +1 yıl
Cahil olan sensin
Büyük Erdoğan imparatorluğu geliyor - +1 yıl
Türkiye'de erler bitmez
Dün Ertuğrul
Bugün Erdoğan - +1 yıl
Bunlar ülkeye yeni putlar dikip tatil yaparak bütün sorunları çözecekmiş bu zırcahiller için güzel vaatler
- +1 yıl
Uuu comarlar toplantısı shsjsjs
- +1 yıl
Uyuyun uyuyun bir gün tasmayla köle olarak uyandiginizde arkanızı tutarsınız
- +1 yıl
Cahilliğinden kimin çomar olduğu ortada
- +1 yıl
Niye sana öyle mi yaptılar seni tasmayla çok gezdirmişler arkanı tutmuşsun tecrübelerinden belli
- +1 yıl
Kendi yaşadığın çomar tecrübelerini bize anlatma lütfen
- +1 yıl
Seni etkisiz hale getiririm adam ol hanımefendiyi rahatsız etme kaybol buradan küfürü yediririm sana
- +1 yıl
Sana söz hakkı verdim küfür etme hakkına sahip değilsin, kendini adam gibi savunmasını bil en ufak hatanı görürsem etkisiz hâle getiririm afetmem! Örümcek kafalı bilmem ne gibi sözler duymak istemiyorum, ben size domuz sürüsü diyor muyum bre gafil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBilonun Gemicik mi lan bu g ö t kılı?
00 Yorumlameeee
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne