Yoksa torpilin mi Türkiyesi varr 😐?
Var..
Yok..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Türkiye'de hem torpil var, hem torpilden şikayet var, hem yeri gelince ve imkanı olunca hunharca torpil yapma ve torpil yaptırma var, hem de kendine olunca bir şey olmaz diye torpile başka ad koymaya çalışma var, hem de canı yanınca şikayet var... Yani aslında herkes bir miktar aktif veya pasif işin içinde :( Fakat şu da bir gerçek ki bu torpil çok kere hak edenlerin önünü kapatıyor, filizlenecek tohumları engelliyor, liyakat sahiplerinin umutlarını kırıyor ve bir ülkeye düşünüldüğünden çok çok fazla zarar veriyor. Gelişme mi istiyorsunuz torpille ve rüşvetle gerçekten mücadele edin, doğal olarak gelişme gelir zaten.
Bilmemki hala var mıdır. :-/ Bizim güccüklüğümüzde vardı. Bakkaldan alıdık, patlatıp duruduk. :-)
☺️☺️
Evet var çok var hemde Malezya da dil eğitimi için başvuru yapmıştım bana olumlu olumsuz geri dönüş bile yapmadılar onu geçtim yurtdışında geçiş için kontenjanları bir kişi onu da referansı olanlar sadece alabiliyor kim bilir kimin ne referansı var
Malesef var ve tek bir kişi suçlu değil yetkisi olan herkes suçlu
😐🙄 Sen heveslerinden hayallerinden kopma aslaa..
Cevap
14Cevap
Var tabi ki. Bu, işten anlamayan memurlardan da anlaşılabiliyor.
Memurlara da lafı koyduk☺️
Görünen köy kılavuz istemez :)
O yok diyen kimse çıksın ortaya ne içtinse ondan bende istiyorum... Absolute , boğma , bulgar rakısı ne içtin laaa sen ... Türkiyede torpilin işlemediği yer var mı once onu cevaplasın...
var tabikide öyüzden unıversıtelerde nıtelıklı insan sayısı çok az turkıye bılım yapamıyor
Olmazmııığı biz çocukkene, torpilinen, gız govalağdık😊
Şaka şaka, görüyoruz torpilli çalışanları🙂
Yok diyen 1 kişi ne yiyip içiyor acaba. Türkiye'nin gerçeği haline geldi torpil.
tepeden tırnağa herkes torpille ya da hilelerle mevki sahibi oluyor.
torpilin dönmediği hiç bir kurum ya da kuruluş yoktur. sağcısı solcusu vs. herkes kendine yontuyor. işsizliğin çok olduğu yerde bu kaçınılmazdır.
Türkiye de hamili kart ın yoksa sende yoksun açık net
torpil olmayan bir iş var mı diye sorsan daha iyi olur
torpilin dünyası olmuş ne türkiyesi :D
özellikle devlet kardorlarında var.
Tillahı var
Maalesef var.
Varmıda söz mü
güzel örnek olmuş
Torpilin kralı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar