Kemal Kılıçdaroğlu konusunda fikrim değişmeye başladı ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar bunca zaman sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun destekledim kendisi dürüst olduğu için söyledikleri doğru olduğu için kabul ettim. Ancak gerçekten kendisinin aday olmaması konusunda fikir beyan eden insanların biraz haklı olduğuna kanaat getirmeye başladım, tamam kabul ediyorum mevcut hükumet ülkeyi son dönemlerde güzel yönetmiyor. Yanlış işleri yanlış işleri yanlış kişileri imza atıyor, ancak seçimi 23 gün kala sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ben tarafsız bir Cumhurbaşkanı olacağım dini siyaseti alet etmeyeceğim söylemlerini bir kenara bırakarak, bir gün önce Kürtlerle ilgili video yapması bir gün sonra ben aleviyim söylemleri bence bana hiç samimi gelmiyor.

Evet her Kürt olan insan terörist demek değildir bu ayrımlar yüzünden zaten senelerce terör belasıyla uğraşıyoruz bunu zaten kabul ediyoruz, ama her Kürt vatandaşının da gerçekten vatansever olduğunu söyleyemem. Ben buradan nereden baksanız iki kişi tanıdım, okul döneminden de iki kişi tanıdım ve tanıdıklarım belli bir süre sonra, bu devlet senin devletin söylemleri yaptı ve iletişimi kestim. Yani hepsini teröristi yemeyiz ama içlerinde kanı bozuk olanları da görmezden gelemeyiz.

Aynı zamanda insanlar sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verirken sadece dinin inancını göz önünde bulundurarak değil, ülkenin yönetim şeklini göz önünde bulundurarak oy verecek. Peki ben aleviyim çıkışı yaptıktan sonra aynı şeyi Tayyip Erdoğan’la yapıyor seccade siyaseti yapıyor, din üzerinden insanların yıllarını dini duygularını sömürüyor, devlet kurumlarına sadece kendi muhafazakar kesiminden olan kişileri yerleştiriyor.

Peki 2 gün sonra seçimi aldıktan sonra ben nasıl güveneceğim devlet kurumlarına sadece alevi olan kişileri veya Kürt olan kişileri doldurmayacağını, kabul ediyoruz insan olsun gerisi önemli değil diyoruz, ama demokrasi laiklik derken dini siyasete alet ediyorlar derken aynısını kendisinin yapması kadar saçma bir şey yok. Sanki kendisi seçimi kazanmak için değil de kaybetmek için uğraşıyor gibi bir çabası var.

Gerçekten yayınladığı video benim hiç hoşuma gitmedi, gerekmeyecek bir açıklamaydı.

O yüzden benim Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok da kazanacağına inancım kalmadı.

21.04.2023 Cuma 19.53

Güncellemeler
+1 yıl
Ben her ne kadar eleştiriyor olsam da benim oyun Kemal kılıçdaroğlu'nadır milletvekilliğinde de Cumhuriyet Halk partisine vereceğim burada bir yanlış anlaşılma olmasın sadece fikir alışverişinde bulunmak istedim.
Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu'na terörist diyenler AK Parti'nin geçmişteki yaptıklarına bir dönüp baksınlar, HDP denen partiyi meclise AK Parti sokmuştur zamanında migre megri türkülerini AK Parti söylemiştir.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ekonomiye bakarım ben işsizliğe bakarım ben adaletsizliğe bakarım şu anda bu ülkede hepsi var o yüzden bazı konularda eleştiri yapabilirim ama oyun Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Cumhuriyet Halk partisi'ne