🚘Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Togg'u makam aracı olarak kullanan ilk bakan oldu. Vatandaş ilk kez karşısında görünce heyecanla inceledi.

🚘Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Togg'u makam aracı olarak kullanan ilk bakan oldu. Vatandaş ilk kez karşısında görünce heyecanla inceledi.
O paraya passat abi. Yerli ve milli adı altında hükümetin propaganda malzemesi olmuş tüm parçaları dışarıdan sağlanan bir arabaya o parayı vermem. Diğer firmalar da dışarıdan getirip birleştiriyor diyecek olan milli zekalı oluşumlara cevabım da şu; onlar yerli ve milli diye pazarlama yapmıyor.
Araba model olarak gayet güzel. Hem de ilk tasarıma göre benzerlerine oranla çok iyi👍 ancak aracın kalitesi nedir bunu bilmiyoruz, örneğin Çin malı araçlar gibiyse tutmaz bende. Bir de maliyetine bakarım. Sıfır togg mu, yoksa 10 yaşında Volvo xc90 mi? Zaman gösterecek.
Tesla Y alırım onu alacağıma. Gerçi Tesla’yı da inceledim içi çok basit göründü gözüme itici geldi. Bir ara düşünmüştüm. Kısaca togg almam. Ama alıp tekrar kâr ederek satmak amaçlı alınıyorsa bir şey diyemem.
Elektrikli araçlar şehir içinde evine özel şarz istasyonu kurup her gece şarz edebileceksen ekonomik ve pratik. Değilse şehirler arası uzun yolda ve evinden dışarda başka şehirde tatilde uzun ayrılıklarda petrol istasyonu gibi yerlerde daha pahalı ve zaman alıcı. Ani araba ihtiyacın olsa şarzı yoksa komşunun arabasına ya da ticari taksiye muhtaçsın. Henüz erken. Benim aracım dizel SUV 1600 motor otomatik 5,5 litre yakıyor. Elektrikli aracın bugünkü fiyatla petrol istasyonundan şarzı 523 km menzil yapabilecek batarya 700 liraya şarz oluyor.
Cevap
1Cevap
1 milyon TL ye araba alacaksam niye ne olduğu belli olmayan bir araba alayım ki. Arıza verince nerde yapılacak. Parça nerde bulunacak.
Para mi var savunkarlar alsın da görelim
Bilmediğim bir marka araştırma lazimm
Param yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?