Togg sizce pahalı bir araç mı? Gelecekte togg yaygınlaşır mı? Üretimi erken mi?

Bugün togg fiyatına baktım. Sonra sıfır araba fiyatlarına baktım. Pek çok benzinli, elektirikli, hibrit, dizel arabadan daha ucuz olduğunu gördüm. Ve halen pahalı diye isyan edenler var. Biri yazmış. Togg 500 bin₺ olsun orta gelirlilerde satın alsın demiş. Bende şahsen orta gelirlilerin sıfır araç almasını, hatta togg almasını isterim. Ama şuanki piyasada. Orta gelirli birinin sıfır alması çok zor. 1 milyon₺dan aşşağı sıfır araç yok. Benzinli bile olsa, dizel bile olsa. Birisiyle tartıştık bana diyor ki. Fiat egea toggdan daha ucuz diyor 😄😄 yaw. Kardeşim sen taksici arabasıyla sedan kasa, 1.0 motoru olan benzinli bir araçla. Suv model olan ve elektirikli olan ultra lüks bir toggun fiyatını mı kıyaslıyorsun. Ayrıca tabiki suv modeller sedanlardan, hachback kasalardan daha pahalı olacaktır. Ama ilerde toogun sedan modeli de üretilecek inşallah o dahada ucuz olacak. Aynı paraya olsa bile, piyasa da stokçuluk olduğundan, togg da olmadığından, sıfır araç alacak olanlar, gidip 6 ay beklemek yerine, toggu satın alacak diye düşünüyorum. Ve ikinci el piyasasına togg düştü. Geçenlerde sahibinden. com da togg gördüm. İkinci el satılıyor. İlerde hasar kayıtlı, değişenli bir togg ikinci el bulursak orta gelirli onu satın alabilir diye umuyorum 😊 şu an piyasa okadar berbat ki. Değil 500 bin₺ e sıfır almak. İkinci elde bile kazasız, değişensiz, boyasız, fazla kilometre yapmamış bir model bulamıyorsun. En az 10 yıllık araba bulursun o fiyata, onda da kilometresi fazladır, değişeni vardır. Arabalarla ilgilenmeyen, piyasa bilmeyenlerin togg hakkındaki muhalefet yorumları beni sinir ediyor. Ayrıca elektirikli erken çıktı, benzinli çıksaydı diyenler komik. şu an benzinli markalar oturmuş durumda togg çıksa, mersedesle bmw ile mücadele edemezdi benzinli olduğu için. Elektirikli çıktı ki adından söz ettirsin. Elektirikli yaygınlaştıkdan sonra toggu çıkartmanın anlamı kalmayacaktı çünkü herkes elektirikli kullanıyor olcaktı. Bir farkı olmalı.

Toggun fiyatı uygun, gelecektede yaygınlaşacak
Fiyat uygun değil ama yaygınlaşır
Fiyat pahalı, elektirikli araba popüler değil yaygınlaşmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Togg sizce pahalı bir araç mı? Gelecekte togg yaygınlaşır mı? Üretimi erken mi?