En düşük 300km menzilli aracın fiyatı 963.000tl
En yüksek paketli arabanın fiyatı ise 1.215.000tl
Olarak açıklandı!!!
2019 yılında seçim çalışması olarak yapılan TOGG otomobilleri o zamanlar sıfırı 150.000TL olacak diye bahsediliyordu.

Yıl oldu 2023 ve TOGG en düşük C segment arabasının 1.500.000TL civarlarında olacağı söyleniyor.
Sizce çıkış fiyatı ne kadar olucak?
Yorma kafanı, togg falan boş işler, o sadece seçim arabası. Seçim uçağıda vardı ama bir türlü yere inemedi hala 😂
Seçim dogalgazı da vardı ooo hemde milyarlarca metreküp 😂
Seçim petrolü de vardı 😂
Doğu Akdenizde petrol ve doğal gaz arayan gemilerimiz ve petrol platformlarımız falan vardı 😂
Uzaya falanda çıkacaktık 😂
Bunlar klasik akp seçim işleri, çokta şaapmamak lazım 😂
Depremden önce her hafta trt haberde birşeyler buluyorduk.
Petrol, doğalgaz hatta ve hatta jelibon bile bulduk biz. Sen çok geride kalmışsın.
Cevap
11Cevap
Mart bitiyor sözde martta yollardaydı, bugüne kadar bir gazeteci ya da televizyoncuya fabrikayı gezdirmediler, ben çıkacağına inanmıyorum daha
Çok güzel bence araba. Fiyatı seviyesindeki çoğu arabadan daha alınabilir bir düzey olacaktır. Ben baya beğendim.
Ötv, turizm bakanlığı, trt cart curt vergisi alınmasın 500.000tlye satılsa yine kâr ederler...
1.4 1.5 olacaktır, o da vergi indirimli olarak. Ha o fiyata paran olsa alır mısın dersen asla.
Ne kadar yüksek fiyattan satılırsa değeri o kadar fazla olur.. 2 Milyon TL nin altında satılmasın. Zibidi takımı almasın.
@met96 Lafa geldi mi geçinemiyoruz diyeceksin ama o geçinemediğin ücretle çalışmaya devam edeceksin. Ya yalancısın ya da ahmak..
Neyse sorunumuz ahmaklar değil. TOGG fiyatı olabildiğince yüksek olmalı... Dünyanın en kaliteli arabasını yapsan ve en ucuza versen, beğenilmez ama en dandik arabayı yapıp en yüksek fiyattan verirsen kimse dil uzatmaz. Bu yüzden TOGG en yüksek fiyattan satılmalı. Ayak takımı bu arabaya el sürmemeli..
@met96 Olm sizde nasıl bir kafa var... Arabayı devlet yapmıyor.. Özel sektör yapıyor... Devlet sadece destek veriyor... Özel sektör kar etmeyecekse neden araba yapsın... Sana arabayı bedava verseler ne olacak... Arkanı dönüp yine nankörlük etmeye devam edeceksin... Çünkü senin için her zaman gavur malı daha tatlı... Böyle bir zihniyete hizmet etmekte ahmaklıktır..
@met96 Sen karıştırdın bence.. Ben halka zibidi demiyorum... Asgari ücretle geçinemiyoruz deyip, halen asgari ücretle çalışmaya devam edenlere diyorum.. Git pazarda limon sat, Git dağ başında hayvan yetiştir.. Hem her nimetten faydalanayım diyeceksin hem de bu bana yetmiyor diyeceksin... ne ürettin de daha fazlasını istiyorsun ki?
500 binin altında artık 0 araba kalmadı 500-1m altındaki arabalarda orta sınıf dizel/benzinli arabalar. 1.250 den başlar baz modelleri 2.2.5m yi görür
Asgari ücretle çalışan vatandaş alamadık dan sonra kimin umurunda
Bir telefon olmus maks 50 bin lira 1.5 milyon üstü olur ee sonucta yerli ve milli 😄😄
Şöyle bir liste gördüm
3008 var ztn bende ondan devam
2 milyondan az olmaz
En az 1.500.000
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?