Evet, almayı düşünürüm
Hayır, şimdiki aracımdan memnunum
Arabam bile yok ki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

çok lüks yaptılar bu arabayı o yüzden yüksek fiyat olacaktır, biraz daha sade orta sınıf bir araç olsaydı talepte fazla olurbu belki ilerleyen dönemde farklı bir modeller üretirler. ama doblo gibi bir hafif ticari kesinlikle olmalı artık enişteler pikniğe elektrikli araçla gitmek istiyorlar. D:
Lüks görünümlü vasat yaptılar. Ön tarafa dümdüz ekran koymuşlar bi de arkasına destek koymuşlar çünkü oraya oturmuyor. İnsan biraz vakit harcar, anca bu kadar kötü olur. Aynı iğrençliği Mercedes de AMG serisinde yapıyor
@Lothclutch Mercedesle yarışalım diye yapmışlardır.
Bunlar kandırma işi aslında. O eski sanılan konsollar basit bi LCD ekrandan daha pahalıya geldiği için öyle yapıyolar 😂
Kesin birkaç cıvata eksik sıkmışlardır. Önümüzdeki süreçte Türkiye'de olmamaktan sevinç duyduğum olaylardan sadece bir tanesi de bu. Yolda giderken infilak edecek bu arabaları kesin hüloğğğğğ ghotuyun gılıyıh diye alacaklar her yerde görecez 😂
Bir de SUV. mk sanki derme çatma g. t kadar yollarında kaldırımlarında SUV araç park edecek yer varmış gibi..
Durumum olsa hiç düşünmeden alırım..
Aynı kalite ve segmentteki araçlar nerdeyse 5 katı fiyatına..
1 milyon düşünülüyor fiyat olarak.. Babamın patron Hybrid Porsche (elektrikli bile sayılmaz) aldı.. 17 milyona.. 2020 modelini..
Oldukça hesaplı bir araç..
Bir milyona o suv olmaz daha küçük bir araçtır o
@Trilogy588 olabilir.. Sedan olanı olsun ne fark eder? Porsche sedan 17 milyon diyorum.. Hybrid üstelik.. Yine ucuz..
Cevap
35Cevap
TOGG'u almaya maddi gücüm yetmiyor. Evimi satsam, ailemizin tek arabasını satsam ve düğün birikimimi toplasam bile yetmiyor.
Arabam yok şuanda
Arabamda memnunum. Araba yapmak sorun değil. Halkına bu arabayı ucuza satmak maharet. Bu arabayı benim alacak gücüm var. Ama her vatandaşın alabilmesi lazim. mantiksiz gelen slogan dışarıya satılacak gelir getirecekmiş. vatandas alamadiktan sonra boş geliyor bu palavraları. Zenginler alsın diye araba yapılmaz.
Hedef olarak yilda 50milyar dolar girdi verilmis. Ve ayni slaytta altinda cari aciga yillik getirisi 7 milyar dolar denilmis.
Yani bu aracin yuzde 14 u elimize kalacak. Bu da sadece iscilik kismina tekabul ediyor.
Bu araba dan 50 milyar dolarlik satmak. icin 43 milyar dolar ithalat yapilacak..
Biz iscilik disinda bisey yapmayacaksak ne anladik bu isten?
Togg piyasaya seri üretim olarak sürüldükten sonra en az 6-7 yıl beklerim. Servis ağı, hizmet desteği, yedek parça desteği, kronik elktronik, elektro-mekanik ve mekanik sorunları be bunların nasıl çözümleneceğini görmeden almam
Fiyatına ve kalitesine bağlı. Fiyat olarak bir Mercedes'ten BMW'den geri kalır yanı olmazsa almam.
toggun fiyatı 900 bin tl aşağı yukarı yani 2. el hyundai alırım en azından adı sanı bilinen ödül üstüne ödül almış kaliteli bir markaya binmiş olurum
şu an arabam yok olsa da onu alacak para yok ve olsada onun gibi dandik aracı alacagıma alman markası alirım
Uygun fiyat olursa togg tabiki yerli otomobil kullanırız 😊
Ben düşünürüm de o beni düşünür mü bir de ona sormak lazım. Malum benden daha değerli
Ilk firsatta piaysaya tam ciksin siradayim, severek, gurru duyarak alacagim.
Togg alacak para var mı? Öncelikle bu soru sorulmalıdır.
Arabam yok başka arabaları kullanıyorum ama isterdim bir TOGG aracım olsun
Sigara alacak parayı zor buluyorum ne togg u scooter alamam 😂😂
Arabamı satip togg icin peşinat yapmayi ciddi ciddi. düşünüyorum
Arabam yokki arabamı değiştirmeyi düşüneyim😅 arabamın olma ihtimalinde yok bu arada
Alırım olmasada eski araba yine alırım olsada eski araba iki üç tane bile alırım 🇹🇷🇹🇷
Bedavaya verirlerse evet
Şarj edecek yer sorunu gözümü korkutur istersen istasyona 20 tane koy yayginlasinca sıra bekleyeceksin saatlerce
Bu tenekeye 900 bin hangi salk verir , hem yerli hem milli fiyata bak Avrupa kendi vatandasini * başka biri yoktur.
Arabam bile yok ki diyen özel kesimdeyim ben, satın almak düşünülebilir belki çook ilerde
Hesap yaptım 5500 TL ödeme ile 136 ay içinde almayı düşünüyorum ömrüm Yeter ise 🙂
Togg süper olmuş ama hele renkler tam var bitirim ikili
Araç almayı düşünüyorum ama togg çıkarsa onu alırım
arabam falan olmaz benim 20 sene daha
Ehliyetim bile yok ki 😅
Para yok ki olsa alırız
İmkanım olsa hiç düşünmem alırım
Alan iyi günler de kullansın
2. Ele düşünce bakarım.
Hiç arabam yok ama param olsa alırım
1 milyon tl ye çok daha iyi arabalar var. Kendini ispatlamış. Ucuza satışa çıkarsa olabilir.
Bayıldım ve gurur duydum
Arabam yok olsa da almayı düşünmem
Hayır almayız ama araba güzel.
Asla düşünmem arabamdan memnunum 😊
Cidden süper yapmışlar ama para yok yine🤣
Passatimi bırakamam🤣🤣🤣
Aşiret paket mi :)
Hihi 🤣
Aman dikkat et iki ekip otosu gelip kimlik istemesin :)
Hayır düşünmem BMW yi bırakmam
3008 kullanıyorum sence?
Fiyatı uygun olursa neden olmasın.
Enayimiyim o parayı verecek
Arabam bile yokki
Hayır almazdım..
Param olursa evet
😀 mercedes alirim daha iyi
Düşünmem
Benim arabam güzel
maalesef arabam yok
Arabam yok