Yılbaşından sonra 2. el piyasası daha da yükselecek doğan şahin fiyatları 160 170 TL bandına oturacak siz ne düşünüyorsunuz?

Yılbaşından sonra 2. el piyasası daha da yükselecek doğan şahin fiyatları 160 170 TL bandına oturacak siz ne düşünüyorsunuz?

Para olduğun da inşallah düşünüyorum 😊 Aklım da Renault 19 Europa var çocukluğumun sevgisi o otomobil bizde vardı zamanında 1.6 Rne Alize Klimalı Airbag Olanıydı bizde ki bu Resimde ki karizma olur kendisi ⭐⚡ nedeni hem parçası uygun hem konforu genişliği iyi en çok da tasarım mavi renklerine taktım bu renk çok karizma gösteriyor 1990 larin efsanesiydi bu otomobil zamanında Devlet memurları polisler hatta makam aracı olarak bile kullanıldı nedeni Süspansiyon konforu çok başarılıydı
Bu arada Renault 19 Europa almayı düşünen arkadaşlara 1.6 Enjeksiyonlu 90 Hp güç K7M Kodlu motor olanını almanızı öneririm tavsiye ederim 👍🏻 nedeni Renault 19 kasasına en uygun motor ve düzgün bakıldığında çok uzun ömürlü sağlam motor LPG Tam uyumlu bu arada Megane 1 ile aynı ortak motor Kullanır ve en çok tutulan motor bu motor bir de 1.4 Karbüratörlü 72 HP motor olanları var Renault 19 larin onlar da Broadway İle ortak ayni motor dur onları pek önermem çünkü Hararete müsait motor dur ve Kış aylarında da biraz zor çalışır bir de 1.8 RTi Donanım da en güçlü motorları bulunur Renault 19 larin ki en efsane en güçlü motoru bu Safkan Fransız dir onlar yan içten elektrikli dikiz aynası çok az da olsa ABS de bulunur çelik jant arka kafalıklar standart
1 hafta önce aldım. Doğru düzgün araba bulamayınca araba almayı yılbaşına kadar kısmen donduracaktım, şansıma düşük km'li çıkınca fırsat kaçmadan aldık.
Hayır düşünmüyorum
Teşekkürler zlom
ricalar rei. s
Hiç düşünmüyorum
Cevap
6Cevap
Var zaten şu an değiştirmek gibi bir planım yok.. Keyifli günler..
Hayır şu an düşünmüyorum
Ben 46 bin liraya Mercedes sattım. Şimdi benim arabama benden 150 bin istiyorlar. Yılbaşından sonrayi düşünmek bile istemiyorum. Artık kimse bir şey alamaz. Herkes sahip olduğuna sıkı sarilsin.
Arabam var kirada zaten...
Ama kullanmak için istiyorum kismet artık.
Alma düşüncem var. Ama doğan, şahin dediğin fiyata gelmez.
Araba kullanmaktan ödüm kopuyor
Değiştirmek istiyorum 🥺
Arabam var memnunum gerek görmüyorum
Tenekeler 200 binlik olmuş alırsam s.. beni
Araba var bize kalcak niye alim
Hayır düşünmüyorum
Düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?