Gündem Benim gibi depremzede var mı aramızda? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor kahramanmarastayim çadırda kalıyorum evim ağır hasarlı sizde durum nedir Güncellemeler+1 yıl Rahat rahat banyo yapıp temiz kıyafetler giymeyi çok özledim Benim gibi depremzede var mı aramızda? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Gündem konusunda 416 cevap paylaştı. Varız, çok şükür ortadan az hasarlı dediler oturuyoruz evimizde.Geçmiş olsun... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi sehirliydin Yorumla aynadakiajan +1 yıl Adıyaman Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Çok geçmiş olsun hangi çadırdasınız bende Kahramanmaraşlıyım benimde akrabalarım orada 0 0 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl cok gecmis olsun yok ben izmiteyim şu an icin durum stabil ama ileri de ne olur bilemeyiz 0 0 Yorumla
Maykridvanalcapone Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Çadırda internet ve elektrik var demekkiDevletimiz var olsun 🇹🇷 0 2 Yorumla Captan3338 +1 yıl Hay senin beynine Yorumla Soran +1 yıl İnternet vermiyorlarda elektirik veriyorlar elektirik direklerinden kablo çektiler ısınma ve elektrik sorunumuz yokta artık yorulduk yaa temizliği özledim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geçmiş olsun allah yardımcınız olsun 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Sağolasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne durumdasınız Yorumla Soran +1 yıl Buna şükür demek adetten olmuş yoruldum bu duruma alışmak zor temizlik yok imkan yok ona buna rica minnet etmekten yoruldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka bir şehire gitme durumunuz yok mu Yorumla Soran +1 yıl Ankara 'ya gittim bir hafta kaldım Bursa'ya gittim bir hafta kaldım durulmuyorki başka yerde kalmadım bir yerde geri döndüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En azından iş imkanı olur ev olur orası düzelince tekrar dönersin Bursa'da nereye geldin Yorumla Soran +1 yıl Yenişehir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende en gelinmicek yerine gelmişsin bursanın Yorumla Soran +1 yıl İyide akrabam oradaydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım t a k ip edebilir misin acaba Yorumla Soran +1 yıl Attım istek Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsunn 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Badem1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Allah yardımcınız olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl geçmiş olsun♥ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Geçmiş olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Gecmis olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağolasın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçmiş olsun bende deprem bölgesindeyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun hangi şehir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gaziantep Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cok gecmis olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Wanteronee +1 yıl Umarim hersey en kisa surede normale. doner Yorumla
siuriu Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Evet.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun hangi sehir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Varız, çok şükür ortadan az hasarlı dediler oturuyoruz evimizde.
Geçmiş olsun...
Hangi sehirliydin
Adıyaman
Çok geçmiş olsun hangi çadırdasınız bende Kahramanmaraşlıyım benimde akrabalarım orada
cok gecmis olsun yok ben izmiteyim şu an icin durum stabil ama ileri de ne olur bilemeyiz
Çadırda internet ve elektrik var demekki
Devletimiz var olsun 🇹🇷
Hay senin beynine
İnternet vermiyorlarda elektirik veriyorlar elektirik direklerinden kablo çektiler ısınma ve elektrik sorunumuz yokta artık yorulduk yaa temizliği özledim
Burada yok bir şey normal hayatım devam ediyor
Geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
Sağolasın
Ne durumdasınız
Buna şükür demek adetten olmuş yoruldum bu duruma alışmak zor temizlik yok imkan yok ona buna rica minnet etmekten yoruldum
Başka bir şehire gitme durumunuz yok mu
Ankara 'ya gittim bir hafta kaldım Bursa'ya gittim bir hafta kaldım durulmuyorki başka yerde kalmadım bir yerde geri döndüm
En azından iş imkanı olur ev olur orası düzelince tekrar dönersin Bursa'da nereye geldin
Yenişehir
Sende en gelinmicek yerine gelmişsin bursanın
İyide akrabam oradaydı
Anladım t a k ip edebilir misin acaba
Attım istek
Geçmiş olsunn
Teşekkür ederim
Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim
geçmiş olsun♥
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun