Bacaklarım titriyor, tekrar olacakmış gibi hissediyorum bu korkum nasıl geçer
Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun...
Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun...
Aminn.. Erzincan'da bile hissettik. Az önce yengemle konuştum, arabada dışarıda bekliyorlarmış, biz de evde bekledik ama çok korkunçtu. Çok üzüldüm, Allah herkesin yardımcısı olsun.
Evimiz tek katlı, çok fazla kar yağışı var, soğuk. Şu anlık evde bekliyoruz, umarım daha fazla can kaybı olmaz. 😔
Çok geçmiş olsun. Ne durumdasın şu an, umarım iyisindir. Öncelikle sakin kalmaya çalış, güvenli bi yere geç, panik yapmamaya çalış. şu an Mardin'deymişsin sanırım, şu an güvendesin değil mi? durumunu bildirir misin çok merak ettim seni.
Cevap
13Cevap
Çok geçmiş olsun
Güzel kardeşim Öncelikle çok çok çok büyük geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun Allah yardımcın olsun gerçekten çok çok üzgün ve kederliyiz
Panik yapmaz sakin ol Rabb'ine bol bol dua et Rabbim inşallah aynısını bir daha yaşatmaz
Gerçekten kafayı yiyeceğim Kafam allak bullak
Allah'a şükür benim olduğum yerde olmadı Ben Antalya bölgesindeyim ama Adıyaman Hatay Adana Şanlıurfa'da benim bir sürü kardeşlerim var Onlar da hasar yokmuş ama çevresinde çokmuş
Allah yardımcısı olsun hepsinin... Korkunu anlıyorum, ama sakin olmaya çalışmalısın.
Çok geçmiş olsun inşallah daha deprem veya sarsıntı olmaz da korkun çabucak geçer.
Amin inşallah hepimizin
geçmiş olsun neredesin
allah kolaylık versin yardım edebileceğimiz bişi olursa etmek isterim gerçi ne yapailirim ki
Bende yaşadım geçmiş olsun
Geçmiş olsun, sakn ol
Geçmiş olsun
geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun
geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?