Diğer Fena sallandık şimdi deprem oldu hissettiniz mi? _ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kısa ve sert salladı. Fenaa.İçim bir nebze rahatsa depremlerden yana sebebi de evimizi kendimiz yaptırmamızdan. Sağlamlığından emin olmasam tedirgin ederdi. Güncellemeler+1 yıl Aydın'dayım. Fena sallandık şimdi deprem oldu hissettiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ʇsǝsnʇɐǝɹɔsnpunɯɔıs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aydın'da değilim sizden duydum deprem olduğunu.Geçmiş olsun 1 1 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Çok geçmiş olsun. Allah deprem acısı yaşatmaz inşallah 1 1 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Amin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl son depremlerde aydın ya da yakını ciddi bir sallantı bilgisi yok, saat kaçta oldu tam olarak? 1 1 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Gece saatlerine bak Aydın olduğuna dair bilgi var.
_ViViR- Takip Et Master Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Çok geçmiş olsun.. İstanbul dayım haliyle hissemedim 1 1 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Sağol.Bizim buralar sık sallanır ama genelde yıkıcı olmuyor.
gökkota Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Neresi sallandı ya, benim haberim yok 😁 1 1 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Aydın. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İzmirdeyim hissetmedim 1 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi çatlıcam kaç noktalık nete düşmemiş Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Yakınız buna rağmen hissetmediysen muhtemelen sıcak su kaynaklı olabilir sarsıntı.Arada böyle oluyor yoksa hissetmemene imkan yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıcak sudan dolayı mı sallanıyor oha Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Olabiliyor bazen sıkışmadan dolayı vs.Her yere sıcak sudan dolayı santral kurdular. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman yerin alttı faal haldeEyvahlar olsun ordaki lavlar yeryüzüne çıksa bi yanardağ oluşsa ptlasa izmirde yandı of Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Böyle birşey mümkün değil.😀İçin rahat olsun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle deme yerin altı kaynıyo hele ki Akdeniz Ege adaları felaket Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Cografi olarak sıcak yer altı suyumuz var ama dediğin gibi afet yaratma ihtimali yok denecek kadar az. Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Nerde oldu 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Mustafaİleri37 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. Nerede oldu deprem? 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aydın'da değilim sizden duydum deprem olduğunu.
Geçmiş olsun
Teşekkürler.
Çok geçmiş olsun. Allah deprem acısı yaşatmaz inşallah
Amin
son depremlerde aydın ya da yakını ciddi bir sallantı bilgisi yok, saat kaçta oldu tam olarak?
Gece saatlerine bak Aydın olduğuna dair bilgi var.
Çok geçmiş olsun..
İstanbul dayım haliyle hissemedim
Sağol.
Bizim buralar sık sallanır ama genelde yıkıcı olmuyor.
Neresi sallandı ya, benim haberim yok 😁
Aydın.
İzmirdeyim hissetmedim
Şimdi çatlıcam kaç noktalık nete düşmemiş
Yakınız buna rağmen hissetmediysen muhtemelen sıcak su kaynaklı olabilir sarsıntı.
Arada böyle oluyor yoksa hissetmemene imkan yok.
Sıcak sudan dolayı mı sallanıyor oha
Olabiliyor bazen sıkışmadan dolayı vs.
Her yere sıcak sudan dolayı santral kurdular.
O zaman yerin alttı faal halde
Eyvahlar olsun ordaki lavlar yeryüzüne çıksa bi yanardağ oluşsa ptlasa izmirde yandı of
Böyle birşey mümkün değil.😀
İçin rahat olsun.
Öyle deme yerin altı kaynıyo hele ki Akdeniz Ege adaları felaket
Cografi olarak sıcak yer altı suyumuz var ama dediğin gibi afet yaratma ihtimali yok denecek kadar az.
Sallandık yıkılmadık cnmm
Hissetmedim.
Çok geçmiş olsun 🥺
nerede oldu hayır duymadık
Nerde oldu
Geçmiş olsun
Neresiiii?
Yoo neresi sallanmiş
Geçmiş olsun
Nerede oldu deprem?
Cok gecmis olsun
Geçmiş olsun.