Gerici Ahsen TV muhabiri, sokak röportajında bir kişinin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini söylemesinin ardından çılgına döndü. Muhabirin tahrik edici konuşmalarına dayanamayan yurttaş, uzaklaşmak zorunda kaldı.Haber linki

Gerici Ahsen TV muhabiri, sokak röportajında bir kişinin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini söylemesinin ardından çılgına döndü. Muhabirin tahrik edici konuşmalarına dayanamayan yurttaş, uzaklaşmak zorunda kaldı.Haber linki

o kadin benim karsima cikmiyor ki bir denk gelsin de anlatsam ne oldugunu arkadas heyecan ve kadinin fevri tavirlarindan korktugu icin net konusamamiz ona da kadin diye ezerim sanmis kadin
Bu gerçekmi, spiker kadının kucağında bebek var ve genç kızı kasıtlı konuşturmuyor. Benno genç kuzum yerinde olsam alırım elinden o mikrofonu , konuşturtmam o kadını. Siniri bozucu bir terbiyesizlik
Muhabir falan değil abi bu, provokatör popişin teki.
Provokatör G*#Ö*#T diyecektin sanırım 😉..
aaa KS düzeltmiş, evet G Ö Tün teki
EİC için teşekkürler 🙂
Rica ederim 🖐️
Cevap
13Cevap
Ben gerekeni yaparım
Muhabirlik böyle olmaz. Açıkça saldırı var videoda.
Saygısızlıktan başka bir şey değil. Ülkede seçme seçilme hakkı diye bir şey var ne insanlar var iyi yapmış çıldırsın oda 😀
Soru soruyor cevap beklemiyor. Bunlar muhabir filan değil trol ama Tele1 başlığı en azından şu zamanda doğru değil. "Gerici", "yobaz" gibi laflar, iktidarın işine yarar.
Kızın konuşmasına müsaade bile etmiyor saygısız 😒
Alıp mikrofonu kafasına geçireceksin 😬
Soruyu sordun konuşturmadığı gibi susturmak için aynı soruyu onlarca kez tekrar edip üstüne gidiyor HELAL OLSUN UYANAN GENÇLİK...
Troller her yerde maalesef. Birde youtube muhabirlerine insanları halka galeyana sürüklüyorlar diye şikayet ediyorlardı. Bu kadın ne yapıyor?
ya rresmen bırakmadı kız konuşsun ne uyuz tip yaa.
Demokrasi ve akp kelimeleri birbirine çok uzak...
Ülkeyi bu hale getiren zihniyet bu
al bunu vur ilavetv ye
Rezil ederdim. Önce dinlemeyi öğrensin ak pislik
İrtica tehlikelidir.
Böyleleri dah açok oy kaybına neden olur
Kafa göz dalarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?