Amerika'dan özür dileyip bize biat edene kadar incirlik üstünü kapatıyorum, doları 2 liraya sabitliyorum, Amerikaya bundan sonra hiçbir uçak-gemi-tank-füze satmıyorum dese.
Dermi Der. Reisin işi belli olmaz.
Dermi Der. Reisin işi belli olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
o iş öyle kolay olsaydı yapardı zaten adam
Lozanın bitsin bak nası yapıyor
aynen lozan aynen gizli anlaşma falanda var
hala buna inanan var mı ya
Bekle 29 ekime ne kaldı
dolar 2 liraya düşse bile bu öyle bir günde olmaz olursada kötü olur bunu az çok mantık kurabilen insan anlar
Dolar umrumuzda olmayacakki haaa
Fıkra bitti mi :D
F*töcü
S*ktir ağzına ettiniz ülkenin Allah'ın belaları
SG ülkeyi lozana rağmen bu kadar geliştiren daha neler neler yapar
Aynen birkaç sene sonra ülkeye soktuğu silahlı din kardeşlerimizi ülkeden yollamaya kalktığımızda görürsün neler olacak en basit örneği..
Sanki kardeşlerimiz gelmeden önce teröristler oluy çıkarmıyordu
Aynen o halde rahat batmış oluyor ki ülkeye dolduruyoruz o kadarını, bu arada iyi araştır Lozanın geçerliliği yok ve tarihi bitti. Hadi bakalım yapsın böyle demiş olsa zamanında İsrail'e mavi marmara olayında yaptığı gibi bir hafta on gün sonra özür diler
Ne boş yaptın 29 Ekim'den sonra pişman olursun artık
Siz olmadınız ya bunca zamandır ben hiç olmam yakında ülkede çiftçi hiçbir şey yetiştiremeyip yiyecek bir şey bulamadığınızda saraydaki ejder meyvelerinden yersiniz
Ülkemin bereketini senin gibi f*töcüden öğremiyorum çok şükür
Aynen aynen faizede karşıydınız dimi siz noldu Nas suresi değişti dimi sizi kör cahiller sizin Rabbiniz olmuş reisiniz değil
Cahil herif ülke yönetiminde olur öyle şeyler dini kirletmeyin aynı şey değil
Hadi l*n 1 değil 5 değil 10 değil yediği laflar, asla solcu bir insan değilim bu ülkede oy verecek doğru dürüst adam yok, olanı da öldürdüler zaten
Vaybe bide kendinize demokrat diyosunuz ben şeriatı istiyom senden daha demokratiğim
La bende şeriat istiyorum bu ülkenin sıkıntısı bu zaten reis karşıtı fetöcü, reisi seven yobaz. Anası bellendi ülkenin bir rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu gelecekti bu ülkenin başına o zaman sorunda sorduğun şeyi tüm dünyaya söylerdi
Lan köpek bu Türkiye Laiktir Laik kalacak
S*ktir git canım d*l israfı
Sen döl nerden biliyon aq. İlk okul oku öyle gel
K*ıcin açıkta kalmış
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!