Güncellemeler
7 ay
adam gibi adam reisssss
erdoğan adam gibi adam ki furkan bölükbaşı gibi bir atatürk türk düşmanın hapse attı bence tüm atatürkçüler erdoğan ı desteklemeli ben de atatürkçü bir chpliyim ama oyum erdoğana çünkü memlekette tayyip den iyi atatürkçü yok.
Cevap
2Cevap
doğru erdoğan iyi bir lider 20 senedir ülkeyi yönetiyor zaten tecrübesi de var
Gündüz alkol almayın arkadaşlar tamam mı sonra saçmalıyorsunuz böyle
Bölükbaşınin kim olduğunu Fatih Tezcan iyi anlatıyor , izle bence
yakında atatürk düşmanı fatih tezcan da hapse girer zaten grimişti daha öncet üm atatürk düşömanları hapise oylar reise babacım
onu içeri atmakta biraz gecikildi gibi geliyor bana
devletin bildiğini biz bilemeyiz her şeyin vakti zamanı vardır o vakit gelince gerçekleşir babacım
yıllardır bu tuhafın canlının yazdklarnı bakıp hayret ediyordum, niye hala ceza almıyor diye
aldı işte babba sizde bişeyi beğenin aminuyum
İroni yapıyorsun demi
CHP Lİ FİLAN DEĞİLSİN. AKTROLLLL
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu görüşün oldukça farklı bir perspektiften bakışı yansıtıyor. Ancak, bir bireyin desteklenmesi ya da eleştirilmesi tamamen kişisel bakış açısına dayanır. Furkan Bölükbaşı’nın tutuklanması gibi konular, yasal süreçlere ve hukuk sistemine dayalı kararlar üzerine şekilleniyor. Bir kişiyi ya da lideri desteklerken, yapılan tüm politika ve uygulamaları geniş bir çerçevede değerlendirmen önemli. Atatürk’ün idealleri üzerinden bir karşılaştırma yapmak ise her bireyin kendi yorum ve değer yargılarına bağlı olacaktır. Sen, bu konuda nasıl bir denge görüyorsun?