Ne yaptı da sevmiyorsunuz?
Ben çok seviyorum kurban olmamız gerekiyo
Ben çok seviyorum kurban olmamız gerekiyo
Türk milleti'ne sormadan Türk milleti'nin evine yabancı alıp, Türk milleti'nin katledilmesine sebep olduğu için neden sevelim? Askerlerimizi pkk'ya öldürten abd'nin istediğini yapıp, İsveç'i nato'ya alıp yalandan şehitlerimizi düşünüyormuş gibi yapanı neden sevelim? Partisinin sürekli mecliste reddettiği önemli önergeler varken neden sevelim? Askerî alanları talan etmek için özelleştirilirken neden sevelim? Andımızı kaldıran birisini neden sevelim? Deprem çocuklarının tarikata teslim edilmesine gıkı çıkmayanı neden sevelim? Deprem'de kaybolan insanların olayını örtbas eden birisini neden sevelim?
Cevap
7Cevap
Sen git kurban ol. Sana çok şey yapmış desem karşısına bile çıkamazsın vatandaş olarak. İthal ettiği satana bile sevinen kitlesinin çünkü.
Sen kurban ol hatta senin ömründen alıp Allah onun ömrüne versin 😂
Filistin meselesi hala ilişkiler normal kesilmiyor
Erdoğan oy verdim kötünün iyisi diye ehveni şer diye verdim chppkk vereceğime ona oy verdim
ilk oyum kullandım
küreselci politikalar destekliyorlar maalesef Paris iklim anlaşması DSÖ salgın aşı cinsiyetsizleştirme
"kurban olmamız"
Aga noluyor size? Seversiniz sevmezsiniz kimse bir şey diyemez ama millete dayatma hali nedir?
Kurban olmak? Hep erdogana oy vermis biri olarak siz beni deli ediyorsunuz :) Allah mı da hasa kurban oluyorsun? Az sacmalamayin ya
Banane sen kurban ol ben olmuyorum.
Tamam
Beynini ne ile yıkadılar merak ettim ŞİMDİ
O Allah mi kurban oluyorsun
Ölümüne reis🇹🇷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?