Terör gazilerini ve gerçekten gazilik onurunu hak edenleri ayrı tutuyorum ama son bir kaç senedir gazilik ünvanı inanılmaz ucuzladı. Yoldan geçeni gazi ilan ediyorlar anasını satayım. 🤔
Reisimi kandırdılar, kalbini kırdılar. Bu adama gazilik verilmesin de, sana mı verilsin.. Kalbi kırık namağlup bir başkumandandı, artık namağlup gazi başkumandan oldu..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Atatürk'de attan düşünce gazilik ünvanı verilmişti değil mi?
@yiğitATA yok amip adam cumhur başkanı diye % 54 dün oyunu alıyor aynı zamanda toplum çıkarlarını dimdik eğilmeden gözetip koruyor aynı zamanda her ne kadar istemeseniz`de mazluma kucak açıyor varsa daha iyi birisi çıkar karşısına amip beyinli
@ylesinehesap @ahaberHDTv adam trol hesap hacım öyle bir şey yok olsa bile kraldan çok kralcıların işidir yaranmaya çalışan 3,5 haysiyetsizin işi olur ben eğer Recep reyisi azda olsa anlamış isem Adam her türlü fitneye devlet düşmanına karşı canını hiçe sayar ne para ne pul ister ama işte kendini bir şey konuştum sanan bu aptallar yanlış anlatıyor
@yiğitATA devlet var yargı var chp var diğer partiler var savcı var hakim var eğer biride çıkıp ispatlasın Araştırsın bunlar darbeyi planladı man adasını kurdu kara para haklıyor yolsuzluk yapıyor`u delillendir sin Allah şahidim kim olursa olsun Hakka hak için mazlumun yetimin hakkı için canımı hiçe sayarak gereği ne ise yapmayan dinsizdir namertdir ispatla lan
Ysk kabul ettikten sonra hangi hakim hangi kurul karşı çikacak. Ysk zaten hakim ve savcilarla dolu. yasama yurutme yargi kimin elinde de kime dava acilsin
ne oldu isminin yiğit olması yiğit olduğun manasına gelmiyor demek`ki böyle boş yapma Chp hdp ya da diğer kaypaklar gibi boş beleş konuşma ispatla gereği ne ise bu millet yapar 52 ya da 54 dü verenler cezasını kesmeyide bilir elbet ama bu çamur at izi kalsın kafasından vazgeçin birader
benim partim yok birader. beni. siyasi ictimai mezhebim Türkçülüktür. Ysk nin kendi aciklamasini dinlemeden gelmis burda ispatla diyorsun. hadi git makarnani ye
@yiğitATA ne ırkçılık gayem nede Akp sözcülüğü ben hakkı hak için savunanlardanım ne partim var nede ırkım dinim İslam gayem haktır ne bazıları gibi boş konuşur nede araştırmadan boş dedi kodu yaparım Eğriye Eğrisin diyince haksız oluyor haksız duruma düşüyoruz diye haktan vazgeçmeyiz elbet hadi biraz Chp dolduruşu daha izle sen ırkçılık yap
Chp dolduruşu izle ırkçılık yap diyorsun. daha hangi parti hangi ideolojik goruse sahip bilmeden konusuyosun sonrada burda ahkam kesiyosun. sizin gibi her türlü milliyetçiliği ayaklar altina aliyoruz deyipte sonradan milliyetci olanlardan degiliz biz. Biz sonuna kadar Türk Irkçısı Tütk Milliyetçisiyiz. Miliyetçiligimizde bogulacaklar.
@yiğitATA MHP LİSİN ya da iyi partilisin ne farkeder devlet bahçeli son zamanlarda gerekli milli adımları atmış siz Irkçı sevdalılara tek yol Chp kalmıştır buda sizi ister istemez kılıçtar oğlunun saflarına iter doğru sen kadar ideolojik bilgim yoktur çünkü doğrusunu bilirken eğrisini dikkate almam
En İyi Cevaplar