* Karneyle ekmek mi dağıttı? * Camilerinizi ahır mı yaptı? * Enflasyonu %70’e mi çıkardı? * Yağ, tüp, şeker kuyruğuna mı dizdi? * Sabah 4’te hastahane kuyruğuna mı dikti? * Ekonominizi ABD’den ithal bakana mı emanet etti? * Paranız olmadığı için hastahanelerde rehin mi bıraktı? * Hastahanelerde tek kişilik yataklarda iki kişi mi yatırdı? * Hasta olduğunuzda, hastahanelerden mi kovdurttu? * Ahırdan daha pis, böcek ve fareli hastahanelere mi muhtaç etti? * Suları kesip, sırtınızda su bidonları mı taşıttı? * Çöp dağları oluşturup hastalık mı saçtı? * Asit ve dumandan nefes alamayacağınız şehirler mi yaptı? * Burası gecekondu deyip, evinizi başınıza mı yıktı? * İmam hatipleri, Kuran kurslarını mı kapattı? * Başörtülüleri okulların kapısını mı kapattı? * Çocuklarınızı 70 kişilik sınıflarda mı okuttu? * Mini Etek giydiniz de, bacaklarınızı mı kırdı? * Diktatör dediniz: Bir sağdan, Bir soldan kaç kişiyi astı? * Türkiye’yi IMF’ye muhtaç hale mi getirdi?
NE YAPTI SİZE RECEP TAYYİP ERDOĞAN?
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanına hakaret edenler BİMERE şikayet edilecek!
Ülkeyi önce müslüman, müslüman olmayan diye ayırdı Sonra Osmanlıcı, Osmanlıcı olmayan diye ayırdı Sonra Atatürkçüleri dinsiz yaptı Halk birbirine düşman oldu.
Ülkemin kamu kurumlarını özelleştirme altında sattı. Ülkem parsel parsel değil bina bina satıldı.
Kendi engelli vatandaşlarını göstermediği ilgiyi suriyelilere gösterdi.
Şehit haberlerine alıştırdı.
Eğitim sistemini yerlere sürükledi. Fatih projesi bir şeye yaramadı. Uluslararası ülkelerin eğitim düzeyini belirleyen sınavlarda sonlardayız
Ücretsiz eğitim fikri esasında akp nin fikri değil, önceden alınan bir karar.
Osmanlıca meselesi çıktı bir de. İnsanlar geleceği okuyor, biz mezar taşına bakalım.
Hayır onu geçtim kaç sene ingilizce dersi alıyoruz ama hep aynı seviyedeyiz. Hayret.
Her ay iletişim vergisi adı altında her telefondan 1,5 mu ne vergi alıyorlar
Tarım ülkesi olmamıza rağmen tarımdan gelir elde edemiyoruz.
Komşu ülkelerle olan ilişkilerimiz kritik
Şu yapılan köprü meselesini deyinmedim daha.
Şu saraya da hiç girişmeyeyim
Bir de her ile üniversite. Peh güldürme. İçine prof koymadıktan sonra o üniversiteden hayır mı gelir Anca geçici olarak işsiz olan kısmı öğrenci yaparsın.
Ha bir de şu Tübitak meseleleri :D
Lütfen geçmişe baktığınız kadar şimdinin de satır aralarındaki olaylara bakın
Sonra hiç unutmam. Nükleer santral yapılacağı zaman bir muhabir sordu "ne gibi önemler aldınız " diye. Ne dedi biliyor musun? "ee uçaklarda düşüyor binmiyor muyuz?" Tevekkül dediğimiz şey bu mu?
İyi şeyler de yaptı, yapması da gerekiyordu.
Bak başörtüsü konusunda iyi şeyler yaptı hakkını yemeyelim ama reklam yaptı Yani teraziye koyup baktığında kurtarmıyor.
Tabi daha neler neler Şehide kelle dedi, daha dün Lozan'a suç attığı adaları yunanlılara kendisi verdi, yuzyillardir savasmadan toprak vermeyen bu milleti rezil etti Süleyman şahın kemiklerini kaçırdı buna zafer dedi, alevi dedi Sünni dedi insanları mezhebine böldü , teroristle pazarlık yaptı askeri kışladan çıkarmadı şehit olmasına göz yumdu, devletin her kurumunu teroristle re peşkeş çekti kandirildik dedi, israil vatandaşlarımızı vurdu sadaka olarak 20 milyon Euro para aldı, ulkeyi Arabistana çevirdi, akrabaya torpil yaptı, benzine doğal gaza elektiriğe suya zam yaptı ötv kdv diye diye geçirdi, ananida al git dedi, sinavlarda şaibeye izin verdi, ordu kumpaslarla dağıldı, yargi taraflı oldu daha cooookkk sayarız da kendi vatanının cumhur başkanı böyle olunca insan utanmaktan ziyade midesi bulanıyor.
Naptı ben söliyim. Dısarda sabaha kadar insanlar pazar kurup Ekmeğini kazanmaya çalışırken 1 TL para kazanmak içn geceden başlayıp sabaha kadar pazarda çalışırken onun pazarlar kalksın emriyle onca insanın ekmeğiyle oynaması insanların hakkına girmesi özelliklede halkı düşünüp halkın içindeki esnafa çektirdiği zamanlar var. O insanlara yazık dğlmi. Siz onu savunuyorsunuzda gerçektn sütten çıkmış ak kaşıkmı. Babanızın oğluna güvenmiyosunuz. Siz o adamın bu milleti kurtaracagına inanyormusunuz. O zmn şimdiiye kadar kurtarırdı bunu sakın unutmayın.
2- Analar ağlamasın dedi, PKK ile masaya oturdu PKK şehirlere indi. Millet şehit haberlerine alıştı.
3- Türkiye'de İslami terör örgütleri meydan buldu. Türk milleti hem PKK'nın hem IŞİD'in bombalı saldırılarına hedef oldu.
4- Devlet işlerine dini soktu.
5- Kapatma davasından kurtulmak için Fetullahçı Terör Örgütünü devlet kurumlarına aldı ve örgütlenmesini sağladı. FETÖ, AK Parti'nin kapatma davasına kadar devlet içinde bu kadar örgütlenmemişti.
6- Devlet kurumlarını büyük oranda ele geçiren cemaat 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulundu. 15 Temmuz gecesi 241 (sayıda yanlışım varsa kusura bakmayın) şehit verildi.
7- 15 Temmuz şehitlerine verilen değerin binde biri doğuda şehit olan askerlere verilmedi. Benim askerim doğuda canını verirken beyefendi Türkleri sırtından vuran Arabistan için hüngür hüngür ağladı.
8- Orduyu siyasete alet etti. 15 Temmuz darbe girişimi bunun sonuçlarından birisi. Yetinmedi o geceden sonra her gittiği her yere Genelkurmay başkanını götürmeye başladı.
9- Dış politikada yaptığı hatalar ile zaten doğru düzgün dostu olmayan Türkiye'ye bütün dünyayı iyice düşman etti, PKK uluslararası alanda söz sahibi oldu.
10- Terör örgütü PKK liderinin asılmasına onun hükümeti engel oldu. (Evet koalisyon değil, Recep Tayyip Erdoğan hükümeti engel oldu)
11- Sırf kendi çıkarları için Türk tarihindeki zaferleri mağlubiyetmiş gibi göstererek Türk'ün tarihini, milletimin tarihini, benim tarihimi karalamaya çalıştı.
Bana doğrudan bir şey yapmadı ama vatanıma ve milletime çok büyük zarar verdi. Ülkemin saygınlığını düşürdü ve ülkemin temel ilkelerini yok saydı.
7
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eleştirenlerden birtek senin yazdığını beğendim küfür etmediğin için peki birşey sormak istiyorum zamanında MHP ipten almadı mı öcalanı
Benim bilgim şöyle, MHP idamı kaldırdı ancak terör örgütleri için geçerli değildi. Terör örgütleri ile bağlantılı olanların idamını AKP hükümeti kaldırdı. Tabi şunu da belirtmem gerekir bunu MHP kaynağından öğrendim ve videoda Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı bir belge gösterilmişti.
Evet umutsuz ismiyle müsemma çünkü chpye oy veren yüzde 30 satanist putperest ve samanistiz hatta muslumanligida ülkeye ak parti getirdi ondan önce yoktu. onlar gidince eskisi gibi yüzde 100 muslumanlik silinecek anadoludan ve hersey çok güzel olacak
Çağın hastalığı obozite iken hangi ülkede karneyle ekmek dağıtılp tüp kuyruğu olacakmış? Azıcık günel olun. Geçmişin sorunlarını global olarak gelişen dünya çözdü tayyip değil. Eğer dünya o dönemin şartlarında olsaydı evet darbe girişimden sonra şu anda tüp yağ kuyruğu olur ekmek karneyle dağıtılırdı. Yaptığı en önemli şey berber yaşadığımız şu vatanın tapusunu yabancılara sattı. Atatürk yokluk içinde demiryollarını millileştirirken tayyip yoll köprü ve birçok kurumu yabancılara sattı. Bir yüzük ile geldim malım varsa bilin ki haram yrmişimdir dedi. Oğluna italyada kara para aklama davası açıldı. Demokrasinin laikliğin adalet cumhuriyetin altını kazdı ülkemizi yıllarca geriye götürdü. Svaş çıksa bukadar zarar görmezdik...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
cok ugrasmıssın yazmaya ama ... gun gelecek yuzunuz kızaracak.. bir kisiye bu kadar cok baglanmayın derim... hatta hic kimseye.. kimse kusursuz degildir cunku... o aşk dolu gozlerinizle goremediginizi gun gelir yuzunuze vururlar... evet RTE guzel seyler de yaptı.. ama hic biri ATATURK kadar milliyetci ve devletci olamadı kaldı ki.. onun icin bile bugun ku kosullara bakarsak! ( o zamanın sartları 100 lerce kat daha kotu oldugunu dusunursek) yine her kararı mukemmel demiyorum.. zorunda oldugu kararlar da oldu ... ( A. TURKES i pek tanımıyorum ama onun da iyi bir lider oldugu soyleniyor )
Kendi menfaatleri için sivil asker demeden herkesi katletti (rdi). Yetmez mi? 7 hazirandandan sonra oy kaybetti diye ülkeyi kaosa sürükleyip bir eli şehit tabutunda prim yapmadı mı? Yetti mi?
Neler yapmış Cumhurbaşkan'ı yalnız ekonomi kısmında araştırman zayıf iyi incele 😉Birde bunlar hükümetin yapmak zorunda olduğu şeyler sen extra ne yaptı onu paylaş asgari ücret halen yeterli değil simit çayla aylık bitiyor kardeşim not ; siyasi görüşüm hiçbir parti ona göre konuşak
Boşa anlatma kardeş. Onlar duymak istediklerini duyar anlamak istediklerini anlarlar. 15 yıl önceki Türkiye yi internetten araştırmaya bile tenezzül etmezler.
Allah ondan razı olsun kolaylıklar sağlıyor sağlamayada devam ediyor bizim buraya metro çalışması yapılmakta bitince inşallah kısa sürede işten eve gidebilcem trafik derdim olmucak
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türkiyedekiler dini sevmedigini düsünüyorum o yüzden Erdogana tersler
@AlexNed turizmciyim emin ol bara otele seks amaçlı en çok o senin namuslu dediklerin geliyor allahım allahım bir gorsen dışarda zannedersin kapalı kutu içerde... din bu değil münafık lar.
Gezi zihniyeti bunlar işte bir ağaç için vatanı satarlar. Kimse sevmesin kardeşim ben icraata bakarım 16 yılda ülke çağ atladı helal olsun sana Tayyip 😄
anlamaz bunlar kardeşim anlamaz Abdul Hamite KIZIL SULTAN diyen zihniyet bunlar. kendilerinin zeki olduklarını savunurlar ama yaşadığı zamanda olan olayları yorumlamaktan bile acizler ANLAMAZLAR
Burdaki ataputculara laik yobazlara bişey anlatamazsınız, onlar sabah başka akşam başka, bize makarnaci diyorlArdı darbe gecesi hepsi fırınlara marketlere koştu erzak almak için, bu ülkenin gerçek evlatları göğsünü siper etti kefere tohumlarina
@Ucamayanbalon Tayyip Erdoğan'a hakaret etmedim ve edilmesinden de hoşlanmam. Sevmemekten kastım siyasi açıdan aldığı bazı kararlardır. Kimsenin kimsenin varlığından haberdar olması da birşey ifade etmez. Görev süresi bitince Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihine geçecek kendisinden öncekiler gibi. Fanatik olmanın alemi yok.
@AlexNed sensin faşist anlamıni bilmediğin kelimeleri kullanma seni ilgilendirmez insanlarin müslüman olup olmaması neyse boşa konusmama gerek yok değmez
Ah kuzum gerçekten büyümen gerek. Faşist kelimesi evrenseldir solcular için geçerli değil. Evrenselden kastım senin beni yobaz ilan etmendir. Yani direk yargılamandır. Bu faşistliktir. Bana sana uygulamalı öğrettim. Hayata tek boyutla bakmamayı olgunlaştıkça anlayacaksın. Hadi kuzum iyi geceler.
Solcusun demedim g. zkalı. asıl mal olan da sensin bence. Bak sence ben, bence sen. Ne ilginç. Ama anlatamıyorum ya da kağasiten algılayamıyor. Ya da büyümen gerek. Kelimenin evrenel olduğunu belirttim. Genelde solcular der özellikle dindar kesime ve hatta devlet yönetimine. Neden der? Ülke dini olduğu için, dini koruduğu ve hatta imam hatiplerin artması. Bu solculara ülkenin din anlamında büyğmesi ve dinsizlere karşı faşistliği olarak yorumlanır. Şimdi faşistliğe gelecek olursak. Falşistlik dinden ziyade ulusalcılıktır. Ben sana onu dedim. Atatürk büyük bir ulusalcı idi. Ancak dini inancı zayıf olan birisi idi. Hoşgörülü idi ancak birçok faşist ilkeler benimsedi. Şimdi ne5miş faşist ve kimmiş faşist? Daha fazla uzatırsan kalbini kırıcam, üzülerek. Ya da son cevabını ver engelle. Çünkü saçmalıyor ve gereksizce uzatıyorsun, beni de yoruyorsun.
Kimsenin camiyi ahır yaptığı falan yok karne mevzusu da thompson ambargosu yılları Türkiyenin bir şeylere baş kaldırmaya çalıştığı yıllar şu an aynı şekilde baş kaldır yine aynı ambargolar olur. Tayyip şu bu meselesi değil yani
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Musul kerkük ü hatayı halepi adaları sattı! Şapka giymeyenleri astı! Paranın üzerine resmini bastırdı! Kurduğu partinin adına banka açtı!
içdış borç tutarı yönetime geçtiğinden beri nerdeyse 3 misli ayrıca özelleştirme 4 katı gibi bişi halktan toplanan vergi miktarındaki artışa hiç girmiyorum 😄 ha bide önceki yönetimlerde şöyleki menderes darbesi büyük deprem 80 darbesi marmara depremi bu olaylar yaşandığında daki büyüme 5.2 altına düşmemiş 4,8 lerdeyiz detaya girmedim gerekte yok 😄 az onlar araştırsın
Adı üstünde bir gece de yapılan ev. Kaçak yollarla yapılıyor. Her türlü doğal afete karşı dayanıksız. Zaten yıkılmıyorsa devlet size zerre değer vermiyor demektir.
En İyi Cevaplar